pgt ile transfer yaptirdim 5. günüm hiç belirtim yok

azerinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
3
34
Oncelikle merhabalar, arkadaşlar ben 2014 de tup bebek yaptim sonuc bhc 8 di fakat sonra dustu. Bu sene tekrar yaptirdik bugun transferimin 5. Gunu fakat hic bir belirti yok , dun e2 tahlili verdim 668 cikti . Benim esimde sperm sayisi dusuk bu sefer pgt yaptirdik . Hic belirtisi olmayan ama hamile kalan var mi? Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin inşaallah isteyen tum kucaklari doldursun. Lutfn bu proseduru yaşayanlar yardimmmm :emir_bebek:

Canım pgt ne demek, nasıl bir tedavi..benim de eşimde sperm sorunu var 3 kez tüp denedik tutmadı..sen inşallah hamilesindir..

Canim pgt embrio olustuktan sonra ondan bir parca aliniyor ve genetik tani yapiliyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah. Yüzümüzü güldürür

Canim pgt embrio olustuktan sonra ondan bir parca aliniyor ve genetik tani yapiliyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah. Yüzümüzü güldürür
neden pgt yaptırdınız kı cnmm ? tedavı nerden olduu bu aradaa belırtı arama benceeee ıns bebısınn senınledıır :KK66:

neden pgt yaptırdınız kı cnmm ? tedavı nerden olduu bu aradaa belırtı arama benceeee ıns bebısınn senınledıır :KK66:
Esimin sperm sayisi ve kalitesi dusuk oldugu icin.bazen embrio anormal oldugu zmn rahim kendiliyinden atiyirmus dediler. Inşallah canim ama dusunmeden olmuyor iste :KK43:

Oncelikle merhabalar, arkadaşlarkaçı 2014 de tup bebek yaptim sonuc bhc 8 di fakat sonra dustu. Bu sene tekrar yaptirdik bugun transferimin 5. Gunu fakat hic bir belirti yok , dun e2 tahlili verdim 668 cikti . Benim esimde sperm sayisi dusuk bu sefer pgt yaptirdik . Hic belirtisi olmayan ama hamile kalan var mi? Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin inşaallah isteyen tum kucaklari doldursun. Lutfn bu proseduru yaşayanlar yardimmmm :emir_bebek:
Canim nasilsin? Hala beklemedesin sanirim..sizin kac embriyoya pgt ile bakildi ve kaci saglikli cikti aceba?

Canim nasilsin? Hala beklemedesin sanirim..sizin kac embriyoya pgt ile bakildi ve kaci saglikli cikti aceba?
Gunaydin canim 6 embriodan sadece 3u saglikli cikti malesef. Evet canm daha beklemedegim ayin 19da test gunum cok heyecanliyim inşallah bu sefer ben ve benim gibi isteyen her kez pozitifi görür.

İnşallah rabbim nasip eder sana ve tum isteyenlere insallah. Herkesin muradini veren rabbim bizim de dualarimizi kabul et.Amin.

Ankarada yaptirdim centrum tup bebek kliniginde 4000 paket fiyati arti ilac ve pgt 7000-7500 civarinda oldu hepsi birlikte :KK14:

X