PGT li embriyo ile hamile kalanlar bir sorum var

Senibeklerkenben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
588
512
53
33
Pgtli embriyo ile hamşle kalanlar 2li testleri vs yaptırdınız mı?

Fetal dna bile yaptıran var
Bana sadece para için insanları bu şekilde yönlendiriyorlar gibi geliyor. Tamamen benim düşüncem, fikriniz nedir? Yada sizler yaptırdınız mı?

Uzmanlar, PGTsi normal gelen embriyo ile hamile kalınsa bile, mutlaka hamilelikte genetik testleri ve detaylı ultrasonu öneriyorlar. Türkiye'de, Almanya'da ve Amerika'da birçok doktordan duydum bunu. Nifty testi cok kolay ve bebeğe bir zararı yok. Nifty'de, PGT'ye göre daha çok hastalığa bakılıyor. O nedenle ben olsam içim rahat etsin diye yaptırırdım.
Ben de bu sefer PGT ile deneyeceğim. Siz hangi tüp bebek merkezinde tedavi oldunuz?
Size sağlıklı bir hamilelik diliyorum

Bu gibi yöntemlerde birkaç hücre örnek alınarak tarama yapılıyor. Dolayısıyla %100 sağlık garantisi verilemiyor çünkü tüm embriyoyu temsil etmiyor. Bu nedenle ben yaptırırım diye düşünüyorum (benim embriyolar daha ikinci günlerinde, 5’i görürlerse ngs yapılacak). Bir testin kaçırdığını diğeri yakalayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…