Pgt li tüp bebek ve embriyo

bernako12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
42
18
8
27
Merhaba hanımlar bende bir kaç düşük sonrası araştırma yaptırıp dengeli translokasyonu olup sağlıklı bir evlat sahibi olma yolunda ilerleyenlerdenim her ne kadar artık kendimi yorulmuş sıkılmış hissetsemde vazgeçmedim başlarda kendiliğinden olabiliceğine inandık fakat gördük ki sağlıklı bir gebelik elde edemiyoruz tüp bebek yoluna başvurduk cuma günü yumurta toplama işlemim oldu 12 yumurta toplandığı söylenildi fakat bugün arandım sadece 3 tanesi sağlıklı olarak ilerliyomuş buda genetiğe gitmesi için yeterli değilmiş maalesef şimdi doktor işlemi tekrarlayıp en azından bir bu kadar daha çıkarsa şansımız artar dedi bu aşamaları yaşamış olanlar var mı aranızda sizden kaç embriyo oluştu kaç tanesi gitti bir 3 tane daha oluşursa yine yetersiz mi olur kafam allak bullak oldu bazen diyorum vazmı geçsem yoruldum diyorum bilmiyorum sizler neler yaşadınız merak ediyorum çevremde sorabiliceğim bu aşamalardan geçen kimse yok

Merhaba süreciniz nasıl ilerliyor acaba. Ben de genetiğe 5 embriyo gönderdim 5. gün embriyoları sonuç bekliyorum. Sizin sağlıklı embriyolarınız bulundu mu acaba. Bir de 1 tane bile gönderen var genetiğe neden 3 tanesi yeterli değil demiş doktorunuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…