Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırcm canım iyi bir firma olması gerekiyormuş araştırdım kadın doğumcuma da sordum eurofins o da onu öneriyormuş 12.haftada yaptırırım sanırımSelam kızlar, başlıkta da belirttiğim gibi genetik taramalı tüp bebek hamilelere bu sorum, NIPT /Fetal Dna yaptırdınız mı, yaptıracak mısınız, bu konuda neler bilinmesi gerek, siz bu süreçte neler öğrendiniz bilgi alışverişi yapalım istiyorum![]()
Siz kaçıncı haftada yaptırmıştınız acaba?Yuzde 2 lik bir yanilma payi sebebiyle yaptirmistim ben. Embriyo duzeyinden fetus boyutuna ilerlerken olusabilecek riskten dolayi iki doktorum da onermisti
Anladım canım ben de biraz araştırma yapayım dedim acayip acayip şeyler okudum burada en sonunda dedim bir başlık açayım da sorayım güncel cevap verenlerde durum neBen yaptırcm canım iyi bir firma olması gerekiyormuş araştırdım kadın doğumcuma da sordum eurofins o da onu öneriyormuş 12.haftada yaptırırım sanırım
10 hafta doldugu gibi yaptirdim, fetal fraksiyon yeterli cikmisti bende. Ama genelde doktorlar 12 yi gormeyi bekletiyor.Siz kaçıncı haftada yaptırmıştınız acaba?
İyi yapmışsın ben de burdan bir arkadaş genetikli embriyosuyla hamile şuan ona sormuştum o yaptırmış ben de doktoruma danışınca yaptırmanı öneririm yine de dedi ben de yaptırmayı düşünüyorum bu firmayaAnladım canım ben de biraz araştırma yapayım dedim acayip acayip şeyler okudum burada en sonunda dedim bir başlık açayım da sorayım güncel cevap verenlerde durum ne
Ben pgtlide fetal dna testinde sonucun ciddi oranda olumsuz geldiği, daha sonra amniyosentez yapıldığında sağlıklı olduğu sonucu çıkan yazılar okudum birkaç tane burada, o yüzden kafam karıştı. Sonraki kontrolde doktorum bakalım ne diyecekİyi yapmışsın ben de burdan bir arkadaş genetikli embriyosuyla hamile şuan ona sormuştum o yaptırmış ben de doktoruma danışınca yaptırmanı öneririm yine de dedi ben de yaptırmayı düşünüyorum bu firmaya
Evet erken yapıldığında yetersiz dna olabiliyormuş anne kanına karışan miktar önemli diye okudum ben de10 hafta doldugu gibi yaptirdim, fetal fraksiyon yeterli cikmisti bende. Ama genelde doktorlar 12 yi gormeyi bekletiyor.
Benim yaptirdigim firma en hassas olcumu yapan yerdi, fraksiyon 4 uzeri yeterli geliyordu sonuc icin. 10+2 de 4.6 fraksiyon cikmisti bende.Evet erken yapıldığında yetersiz dna olabiliyormuş anne kanına karışan miktar önemli diye okudum ben de
Bi arkadaş yaptırdı dediğim şirkete ama birkaç tane şirket varmış onda bi sıkıntı çıkmadı bi sor bakalım canımBen pgtlide fetal dna testinde sonucun ciddi oranda olumsuz geldiği, daha sonra amniyosentez yapıldığında sağlıklı olduğu sonucu çıkan yazılar okudum birkaç tane burada, o yüzden kafam karıştı. Sonraki kontrolde doktorum bakalım ne diyecek
Siz hangi firmaya yaptırdınız ?Benim yaptirdigim firma en hassas olcumu yapan yerdi, fraksiyon 4 uzeri yeterli geliyordu sonuc icin. 10+2 de 4.6 fraksiyon cikmisti bende.
Evet bendw pgt lı ıdı ama doktor fetal dna öneridi yapdıra bılırsınız yapdrın dedı bende yapdırdımSelam kızlar, başlıkta da belirttiğim gibi genetik taramalı tüp bebek hamilelere bu sorum, NIPT /Fetal Dna yaptırdınız mı, yaptıracak mısınız, bu konuda neler bilinmesi gerek, siz bu süreçte neler öğrendiniz bilgi alışverişi yapalım istiyorum![]()
Netara panaromaSiz hangi firmaya yaptırdınız ?
Ben de eurofins e yaptırmayı düşünüyorumNetara panaroma
Ay bi de bunu araştırıcaz şimdi de hangi firma daha güvenilir diye dimiBen de eurofins e yaptırmayı düşünüyorum
Valla en güvenilir buna diyorlar canım hatta ben bir arkadaştan duymuştum doktoruma da bu firmanın ismini verdim ben de onu tavsiye edecektim dediAy bi de bunu araştırıcaz şimdi de hangi firma daha güvenilir diye dimi![]()
Öyle mi kötü olan firmalar ya da memnun kalınmayanlar hangileri acaba doktorum onlardan birini derse bilmek için asıl onu da bilmek lazımValla en güvenilir buna diyorlar canım hatta ben bir arkadaştan duymuştum doktoruma da bu firmanın ismini verdim ben de onu tavsiye edecektim dedi
Bunun oranı çok yüksekmiş diğerlerini bilmiyorum canım %99,99doğruluk payı varmış testlerin diğerlerine oranla daha pahalı firmaymış o yüzden ben gözüm kapalı buraya yaptrcm çünkü doktorum da ben de bu firmayı öneriyorum diyince içim rahatÖyle mi kötü olan firmalar ya da memnun kalınmayanlar hangileri acaba doktorum onlardan birini derse bilmek için asıl onu da bilmek lazım
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın dilerim kaçıncı haftadasın şimdi?Bunun oranı çok yüksekmiş diğerlerini bilmiyorum canım %99,99doğruluk payı varmış testlerin diğerlerine oranla daha pahalı firmaymış o yüzden ben gözüm kapalı buraya yaptrcm çünkü doktorum da ben de bu firmayı öneriyorum diyince içim rahat