- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Aminn inşallahHaydı hayırlısı güzel olsun insallah sonuçlarımızbenım de 5taneden 2 geldi bir de kullanılabilir bir %45 mozaik var .
sakıncası yoksa yaş kaç ?neden pgt yapıldı size ? Kaçıncı deneme ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahHaydı hayırlısı güzel olsun insallah sonuçlarımızbenım de 5taneden 2 geldi bir de kullanılabilir bir %45 mozaik var .
sakıncası yoksa yaş kaç ?neden pgt yapıldı size ? Kaçıncı deneme ?
Yücel bey yeni değil benim transferimi Yücel bey yaptı ilk denemede tuttu Allah'ın izniyle doktorum da Kadriye beril yüksel dı arada bir umut hoca da bakardı kontrol zamanı opuyu başka bir doktor yaptı ben hiç takmadım kafama olacak gözüyle gitmiştim çünkü şuan 6 aylık bir kızım var Rabbim sizinde kucağınızı doldursun inşallahÇok teşekkür ederim. Semra kahraman çok profesyonel bir kadın. Biz görüşmede kendisini de görmek istemiştik Yücel bey ile. Çok memnun kaldım kendisinden ama ben Yücel bey henüz çok yeni bu meslekte belli ki, ben opu için de transfer için de aynı doktoru istediğimden Şişli Memorial’ı eledim.
Ben sadece pozitif enerji alamadığımı söyledim, o bakımdan bu şekilde konuştum. Sonuçta bir profesör kadar bilgisi yok kendisinin. Teşekkür ederim ben de bütün transferlerimde olacak gözüyle girmiştim hiçbirşey olmadı hayırlısı böyleymiş.Yücel bey yeni değil benim transferimi Yücel bey yaptı ilk denemede tuttu Allah'ın izniyle doktorum da Kadriye beril yüksel dı arada bir umut hoca da bakardı kontrol zamanı opuyu başka bir doktor yaptı ben hiç takmadım kafama olacak gözüyle gitmiştim çünkü şuan 6 aylık bir kızım var Rabbim sizinde kucağınızı doldursun inşallah
Ben 37 yaşındayım benım hıc çocuğum yok ve tüp bebekte ilk denemem olacak .normal yolla iki gebelıgım oldu ,ıkısını de kaybettim 2.si down sendromlu idi o yüzden pgt yaptırıyoruzAminn inşallahben 36 yaşındayım bir kızım var 4 yaşında kızıma hamile iken benim kesemde aıkıntı oldu . Kromozomlarla alakalı olabilir dediler ama şükür kızım çok sağlıklı doğdu ama sebebi anlaşılamadığı için 2. Gebeliğü tüp bebek yapalım kromozomlara bakılsın dedik . Benim ilk denemem . Sizin neden pgtye gitti ?
Merhabalar brn cok anlayamadım sizin Memorial da doktorunuz kimdi acaba ? Umarım bundan sonrası güzel olurBen sadece pozitif enerji alamadığımı söyledim, o bakımdan bu şekilde konuştum. Sonuçta bir profesör kadar bilgisi yok kendisinin. Teşekkür ederim ben de bütün transferlerimde olacak gözüyle girmiştim hiçbirşey olmadı hayırlısı böyleymiş.
Sizin transfer ne zaman ? Ben dün transfer oldum şükürBen 37 yaşındayım benım hıc çocuğum yok ve tüp bebekte ilk denemem olacak .normal yolla iki gebelıgım oldu ,ıkısını de kaybettim 2.si down sendromlu idi o yüzden pgt yaptırıyoruz
Her şey güzel olsun insallah .güzel haberlerınızı bize de bildirin buradanSizin transfer ne zaman ? Ben dün transfer oldum şükür
Çok teşekkür ederim . 1 eylül test tarihim inşallah hepimiz güzel haberler alırızHer şey güzel olsun insallah .güzel haberlerınızı bize de bildirin buradanben regl olmayı beklıyorum muhtemelen 4eylul gibi regl olacağım daha var t
Merhaba. Beril Yüksel ile tedaviye başlama konusunda karar aşamasındayım. Yorumunuz ne olur bu doktor ile ilgili.Benimde doktorum kadriye beril yüksel . 10 yumurta toplandı 5 pgtye gitti 2 sağlıklı geldi . Pzts transferim var . Çoook heyecanlıyım![]()
Merhaba. Beril Yüksel ile tedaviye başlama konusunda karar aşamasındayım. Yorumunuz ne olur bu doktor ile ilgili.
Teşekkür ederim. Ben de başladım Beril hnm ile. Yumurta takibi yapıyoruz.Simurgh83 mesajınuzı gec gördüm .henüz hamıle kalamasam da ben Beril hnm dan cook memnun kaldım
Beril hanımdan memnun kaldinizmi acabaTeşekkür ederim. Ben de başladım Beril hnm ile. Yumurta takibi yapıyoruz.
Çok memnunum.Beril hanımdan memnun kaldinizmi acaba