- Emoji Skoru
- 185
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sevgiiiiii3
Pgt yaptırmalı mıyız yoksa gereksiz bir işlem mi? Hem yapıp hem negatif sonuç alan var mı? 2 kimyasal sonrası 3.sü Pgt yaptırmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptırdım ilk pgtli hiç tutmadı ikincisinin 8. haftada kalbi durdu. pgt her şey değil ama çok şey, bağışıklık probleminden şüpheleniyoruz şimdi ilk ikisinde olmadı diye pgt’den vazgeçmem mümkün değil 5aa bile monozomi gelmişti nasıl güveneyim şimdiPgt yaptırmalı mıyız yoksa gereksiz bir işlem mi? Hem yapıp hem negatif sonuç alan var mı? 2 kimyasal sonrası 3.sü Pgt yaptırmak istiyorum
Merhaba sorduğunuz soru esesan bir çok parametreye dayanıyor. Pgt li ilk bebeğim pozitif oldu şükür. Ama burada negatif olanlarıda çok okuduk. Pozitif sonuç almak için embriyonun kaliteli olması , kromozom sorunu olmaması, annenin genetik faktörünün iyi olması, rahmin tam hazır olması, rahimde fiziksel bir bozukluk olmaması gibi bir çok etkin var. Mesela benim ve eşimin tüm genetik testlerine bakıldı temiz geldi. Rahmimde perde vardı histeroskopi oldum. Endometriozis sıkıntım vardı.2 ay geçici menepoza sokuldum. 7 embriyom vardı hepsi gayet kaliteliydi. Sadece 3 ü pgt den temiz geldi. Sıkıntılı olanlar arasında 6aa 5aa gibi kaliteler vardı. Pgt yaptırmasaydım onlardan biri de transfer edilebilirdi. Yani tüp bebek başlı başına çok maliyetli. Ama tüm o maliyetleri göze aldıktan sonra güç varsa bu da kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlarınız olurPgt yaptırmalı mıyız yoksa gereksiz bir işlem mi? Hem yapıp hem negatif sonuç alan var mı? 2 kimyasal sonrası 3.sü Pgt yaptırmak istiyorum
Kesinlikle size katılıyorum , çok iyi kalite embriyom elendi pgt ile. Her şey değil evet ama çok şey cümlesinin çok uygun olduğunu düşünüyorumben yaptırdım ilk pgtli hiç tutmadı ikincisinin 8. haftada kalbi durdu. pgt her şey değil ama çok şey, bağışıklık probleminden şüpheleniyoruz şimdi ilk ikisinde olmadı diye pgt’den vazgeçmem mümkün değil 5aa bile monozomi gelmişti nasıl güveneyim şimdi
Merhaba kaç günde cıkmıştı pgt sonucunuz acaba ? Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhMerhaba sorduğunuz soru esesan bir çok parametreye dayanıyor. Pgt li ilk bebeğim pozitif oldu şükür. Ama burada negatif olanlarıda çok okuduk. Pozitif sonuç almak için embriyonun kaliteli olması , kromozom sorunu olmaması, annenin genetik faktörünün iyi olması, rahmin tam hazır olması, rahimde fiziksel bir bozukluk olmaması gibi bir çok etkin var. Mesela benim ve eşimin tüm genetik testlerine bakıldı temiz geldi. Rahmimde perde vardı histeroskopi oldum. Endometriozis sıkıntım vardı.2 ay geçici menepoza sokuldum. 7 embriyom vardı hepsi gayet kaliteliydi. Sadece 3 ü pgt den temiz geldi. Sıkıntılı olanlar arasında 6aa 5aa gibi kaliteler vardı. Pgt yaptırmasaydım onlardan biri de transfer edilebilirdi. Yani tüp bebek başlı başına çok maliyetli. Ama tüm o maliyetleri göze aldıktan sonra güç varsa bu da kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlarınız olur
kesinlikle öyle 5aa monozomi gelmişken 2bb sağlıklıydı milletin yüzüne bakmadıgı bir embriyo. benim vücudumun saçmalığı sebebiyle sonlandıKesinlikle size katılıyorum , çok iyi kalite embriyom elendi pgt ile. Her şey değil evet ama çok şey cümlesinin çok uygun olduğunu düşünüyorum
Öyle demeyin kendinize vardır bir hayır , inşallah bir sonraki transferiniz tutar benim de bağışıklık testim yüksek çıktı. Makrofaj aşısı uygulandı. Tedaviye filgrastim, deltacortil ilaçları eklendi ek olarak.kesinlikle öyle 5aa monozomi gelmişken 2bb sağlıklıydı milletin yüzüne bakmadıgı bir embriyo. benim vücudumun saçmalığı sebebiyle sonlandı
Benimde 3. Sü pgtli tutmadı. Şişli memorialde mi tedavi görüyordunuz? 6. Gün embriyosuydı 2. Kez biyopsi yapıldı 6ba ama doktor embriyo kaynaklı değil diyor bağışıklık testini yaptırayım mı dedim gerek yok dedi bende kürtaj sonrası yapısıklık olmuştu ameliyat oldum 8 mm yeterli olmadığını söyledi rahimden kaynaklı diyorben yaptırdım ilk pgtli hiç tutmadı ikincisinin 8. haftada kalbi durdu. pgt her şey değil ama çok şey, bağışıklık probleminden şüpheleniyoruz şimdi ilk ikisinde olmadı diye pgt’den vazgeçmem mümkün değil 5aa bile monozomi gelmişti nasıl güveneyim şimdi
Tedaviniz nasıl sonuçlandı. Benim pgtli tutmadı ama embriyo kaynaklı değil diyor doktor rahim kaynaklı 8 mm yeterli değil diyor kürtaj ve yapsıklık ameliyatı olduğum için ne yapıcam bilmiyorumÖyle demeyin kendinize vardır bir hayır , inşallah bir sonraki transferiniz tutar benim de bağışıklık testim yüksek çıktı. Makrofaj aşısı uygulandı. Tedaviye filgrastim, deltacortil ilaçları eklendi ek olarak.
Ben malesef hem pgt yapıldı hem NGS 5. Gün embriyosuyduPgt yaptırmalı mıyız yoksa gereksiz bir işlem mi? Hem yapıp hem negatif sonuç alan var mı? 2 kimyasal sonrası 3.sü Pgt yaptırmak istiyorum
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Öyle demeyin kendinize vardır bir hayır , inşallah bir sonraki transferiniz tutar benim de bağışıklık testim yüksek çıktı. Makrofaj aşısı uygulandı. Tedaviye filgrastim, deltacortil ilaçları eklendi ek olarak.
acıbadem kozyatagındayım ben. iki kez biyopsilerde sorun olabilir diye duymuştum. pgtli kaybı olunca doktorum direkt bagısıklıga yöneldi bence zararı olmayan her şeyin denenmesi gerekiyor tüp bebeğe o kadar para harcıyoruz bağışıklık tedavisi vs. ne ki yanında allah aşkınaBenimde 3. Sü pgtli tutmadı. Şişli memorialde mi tedavi görüyordunuz? 6. Gün embriyosuydı 2. Kez biyopsi yapıldı 6ba ama doktor embriyo kaynaklı değil diyor bağışıklık testini yaptırayım mı dedim gerek yok dedi bende kürtaj sonrası yapısıklık olmuştu ameliyat oldum 8 mm yeterli olmadığını söyledi rahimden kaynaklı diyor
Şu an çok şükür hamileyim. Darıs tüm bekleyen bu zorlu yollardan geçen güzel annelere. pgtli ilk transferimde olumlu sonuç aldım. Bu bağışıklık olayına inanmayan doktorlar da varmış ama ben kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum. Kalınlık hakkında pek bilgim yok maalesefTedaviniz nasıl sonuçlandı. Benim pgtli tutmadı ama embriyo kaynaklı değil diyor doktor rahim kaynaklı 8 mm yeterli değil diyor kürtaj ve yapsıklık ameliyatı olduğum için ne yapıcam bilmiyorum
Amin inşallahallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aynen beni de geniş bir bağışıklık protokolü bekliyor.![]()
Memnun musunuz acıbademden. Orasıyla da Bülent tıraş mı ilgileniyor? Acıbadem her detaya bakıyor doktorum bağışıklık olayına falanacıbadem kozyatagındayım ben. iki kez biyopsilerde sorun olabilir diye duymuştum. pgtli kaybı olunca doktorum direkt bagısıklıga yöneldi bence zararı olmayan her şeyin denenmesi gerekiyor tüp bebeğe o kadar para harcıyoruz bağışıklık tedavisi vs. ne ki yanında allah aşkına
memnunum 5. denemem hiç başka yere gitmeyi düşünmedim 5aa embriyo da elde ettik laboratuvarda pgtli’de. transfer de tuttu hani yapacaklarını yaptılar zaten lab. olarak.Memnun musunuz acıbademden. Orasıyla da Bülent tıraş mı ilgileniyor? Acıbadem her detaya bakıyor doktorum bağışıklık olayına falan
Yaklaşık 2 haftada sonuç aldım. Üzerinden baya vakit geçti 10 gün civarı olabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahMerhaba kaç günde cıkmıştı pgt sonucunuz acaba ? Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh
AmiinYaklaşık 2 haftada sonuç aldım. Üzerinden baya vakit geçti 10 gün civarı olabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah![]()