Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uzun olmuş siz arayıp sormuyormusunuz durumunu ?Kızlar selam ben 30 ağustosta opu oldum embyolarımı pgtye yolladım ama hala sonuc için aramadılar şişlideyim benden önce opu yapanların çıktı benimki hala çıkmadı sıkıntı mı vat acaba içim içimi yiyor
Hafta içi aradım da henüz çıkmadı dediler anlamadım kötü oldugu için mi acaba dedimÇok uzun olmuş siz arayıp sormuyormusunuz durumunu ?
Hayır kötü olsa aksi takdirde söylenirdi hemen acaba yoğunluktan dolayımıHafta içi aradım da henüz çıkmadı dediler anlamadım kötü oldugu için mi acaba dedim
İnşallah öyledirHayır kötü olsa aksi takdirde söylenirdi hemen acaba yoğunluktan dolayımı
Gayet güzel maşallahKızlar 5 embriyodan 3 Tanesi temiz gelmiş sizce normal mi ?
Sağolun inşallah sağlıklı olanlar yavrumu getirir banaGayet güzel maşallah![]()
Bende 21 cu gun de çıkdıKızlar selam ben 30 ağustosta opu oldum embyolarımı pgtye yolladım ama hala sonuc için aramadılar şişlideyim benden önce opu yapanların çıktı benimki hala çıkmadı sıkıntı mı vat acaba içim içimi yiyor
Benimde bugün çıktı resmen oda benim zorlamamla normal de pazartesi arayacaklarmış dedim yemek yiyemiyorum bile heyecandan korkudan o sebeple bugün aradılarBende 21 cu gun de çıkdı
Heee ıyı çıkmışdır inshAllah bende 5 tanede 2 sı iyi çıkdı biri koyduk hanıleyım şu anBenimde bugün çıktı resmen oda benim zorlamamla normal de pazartesi arayacaklarmış dedim yemek yiyemiyorum bile heyecandan korkudan o sebeple bugün aradılar
Maşallah hayırlı sağlıklı dogumlarınız olsun inşallah benimde üç tanesi iyi çıkmış tutunma döneminde ekstra bir şey yaptınız mı acaba benim eş kaynaklı problemlerimiz vardı morfoloji 0dı sayı azdıHeee ıyı çıkmışdır inshAllah bende 5 tanede 2 sı iyi çıkdı biri koyduk hanıleyım şu an
Bizde morfolojı sıfırdo ondan tup bebek yapdık ben ureme dıyetsyenı ile çalışdım rahım hazırlıgı ve transferde sora tutunma için diyetle hazırladı dyt.kevserkurnaz ınstahram baka bılırsınız birde dontorun soyledıyı ılaclar falan zamanında aldım ek olar ne dedıye doktor ılave yapdım embryogul rahım aşısı fqlan bende. 3 cu deneme ıdı tum tuşalara basdıkMaşallah hayırlı sağlıklı dogumlarınız olsun inşallah benimde üç tanesi iyi çıkmış tutunma döneminde ekstra bir şey yaptınız mı acaba benim eş kaynaklı problemlerimiz vardı morfoloji 0dı sayı azdı
Evet embriyo glue bende yaptırmak istiyorum rahim aşısı hiç duymadım ne işe yarıyor bakayım o diyestieyene deBizde morfolojı sıfırdo ondan tup bebek yapdık ben ureme dıyetsyenı ile çalışdım rahım hazırlıgı ve transferde sora tutunma için diyetle hazırladı dyt.kevserkurnaz ınstahram baka bılırsınız birde dontorun soyledıyı ılaclar falan zamanında aldım ek olar ne dedıye doktor ılave yapdım embryogul rahım aşısı fqlan bende. 3 cu deneme ıdı tum tuşalara basdık
Evet bakın ınstagramına orda kendı sayfasında arada paylaşıyor, birde kasılma vardı bende transfere gırmedwn kasılma ıynesı olmuşdum o her kesde olmuyırEvet embriyo glue bende yaptırmak istiyorum rahim aşısı hiç duymadım ne işe yarıyor bakayım o diyestieyene de
Araştırayım ben hepsini kendi kendimizin doktoru oluyoruz bu süreçte teşekkür ediyorum cevaplarınız içinEvet bakın ınstagramına orda kendı sayfasında arada paylaşıyor, birde kasılma vardı bende transfere gırmedwn kasılma ıynesı olmuşdum o her kesde olmuyır
Buyur ama dıyetsen çok işimize yaradı eişimde çalışdı kendısı ıle korfolojı 0 da 1 kalkdı 3 ayda , bende ondan işde transferde once rahım temızlme ve tutunma için çalışdı mAraştırayım ben hepsini kendi kendimizin doktoru oluyoruz bu süreçte teşekkür ediyorum cevaplarınız için![]()
Merhaba embriyo başına ne kadar ödediniz acaba birde sorun olanlarda mesela sorunun ne olduğu açıklanıyor muBenimde bugün çıktı resmen oda benim zorlamamla normal de pazartesi arayacaklarmış dedim yemek yiyemiyorum bile heyecandan korkudan o sebeple bugün aradılar
Evet önünde yazıyor yararsızlıgun sebebbı bende 3 tanesınde monozomi 16 yazmışdıMerhaba embriyo başına ne kadar ödediniz acaba birde sorun olanlarda mesela sorunun ne olduğu açıklanıyor mu
Merhaba embriyo başı 330 dolar ben telefonla görüştüm sordum detaylı bilgi verdiler tek tekMerhaba embriyo başına ne kadar ödediniz acaba birde sorun olanlarda mesela sorunun ne olduğu açıklanıyor mu