• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt sonucu

Trinityyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
71
Puanlar
98
Merhabalar,

Pgt sonucunuz çıktı diye aradılar ama sonucumu söylemiyorlar. Doktorla görüşeceksiniz diyorlar. Direlt aklıma kötü şeyler geliyor. Bu süreç sizlerde de böyle mi ilerledi. Prosedur bu diyorlar ama inanmıyorum açıkçası. Çok kötü oldum aradıklarındam beri😥

Merhabalar,

Pgt sonucunuz çıktı diye aradılar ama sonucumu söylemiyorlar. Doktorla görüşeceksiniz diyorlar. Direlt aklıma kötü şeyler geliyor. Bu süreç sizlerde de böyle mi ilerledi. Prosedur bu diyorlar ama inanmıyorum açıkçası. Çok kötü oldum aradıklarındam beri😥
merhaba hangi merkez , kendi doktorunuz söylüyor genelde sonucu kaç tane göndermiştiniz

merhaba hangi merkez , kendi doktorunuz söylüyor genelde sonucu kaç tane göndermiştiniz
Eskişehir. Doktorun söylemesini anlarım. Ama arayıp söylemesini beklerim. Koordinatör arayıp sonucunuz çıktı doktor bey sizi görmek istiyor diyor. Başka bir bilgi vermiyor. 1 saatir ağlıyorum. Kötü bişey var beni ondan çağırıyor diye😥 çünkü sizi arayıp bilgi vereveğiz dediler gönderirken embriyoları. Çağırıp doktor bey bilgi verecek demedi kimse.

Normali bu mu? Doktor çağırıp mı bilgi veriyor

yani bizde onden arayıp kimse söylemedi sonuç cıkınca genetik doktoru değil kendi doktorum aradı bilgi verdi . Çağırmadı yani ama aynı sehirde olsak da arardı farklı sehirlerdeyiz . Bu arada olumsuz sonuç için de ararlar yani biz cok üzülüyoruz da onlar için önemli değil ki . Bilgi aktarımı bu sekilde demek ki.

Olabilir. Ama bu süreçte bu şekilde yormasalar insanı keşke. Son 1 saatte o kadar öok üzüldğm ki. İster istemez en kötüsü geliyor aklıma. Çok üzüldüm. Umarım benim düşündüğüm gibi değildir. Ama iyi olsa arayıp sonucunuz şöyle demek zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bilmiyorum 😥

Olabilir. Ama bu süreçte bu şekilde yormasalar insanı keşke. Son 1 saatte o kadar öok üzüldğm ki. İster istemez en kötüsü geliyor aklıma. Çok üzüldüm. Umarım benim düşündüğüm gibi değildir. Ama iyi olsa arayıp sonucunuz şöyle demek zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bilmiyorum 😥
Kaç adet blast olmuştu sizin daha önce konuşmuştuk hatırladım 😊 benim nickim değişti. Yani maalesef pgt sonucu tam bir muamma. Bi ortalaması yok.

7 oluştu. 3 tanesi iyi kalite. İyi olanları göndermek istedik başta.

Back
X