Pıhtılaşmaya eğilim-Transfer süreci

Bende olanlar bu şekilde ama en çok üstünde durduğu faktör v leiden oldu doktorun. Diğer heterozigot olana çok takılmadı.
Eki Görüntüle 3824624
Evet ama transfer öncesinden beri coraspirin kullandım 6 haftaya kadar. Yani kalbi atacak sonra hemen kan sulandirici iğneyi devreye aldırın. Bebek çok yeni olduğu için coraspirin yeterli gelmişti. Ama dediğim gibi Bebek büyüdükçe iğneye ihtiyaç duyuluyor. Yani doktorunuz geç vakitlerde eklemeye kalkarsa yine sorgulayın. Yani atıyorum 15 haftalık olmuş hâlâ baslatmamissa neden diye sorgulayın. Bilginiz olsun. Ona göre hareket edersiniz. Amin amin amin. Cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah.
Sorun elbette, ama bence sizde kan sulandırıcı açısından gereksiz ilaç yükü olarak değerlendirilemez. Bir doktorun da bu aşamaya kadar iyi iş çıkarmış olması da devamını maalesef garanti etmiyor. Aynı merkezde benzer durumda olanlar tecrübelerini de size yukarıda anlatmışlar. Gerekirse genetik doktorunuzun görüşünü gidip bir kez daha alın.
Güzel hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.
Kızlar transferden bir hafta önce başlıyorlar iğneyi de. Bu şekilde normal gebe kalmam ne kadar doğru mesela. Belki de bundan sebep diyorum. Tablo kötü durumda mı foto yüklüyorum.

Eklentiler

• IMG_4988.webp
    IMG_4988.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 4
Back