Hiç korkmayın tüp bebek korkulacak bir durum hiç değil. Genlerde sıkıntı çıkarsa belki oluşan embriyolarınizi genetiğe göndererek sağlıklı gebelik elde edebilirsiniz. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza7 senelik evliyim ve 5 tane sorunlu gebelik yaşadım.Kan pıhtılaşması demişlerdi kan sulandırıcılara başlamamıza rağmen yine sıknıntılar yaşadım.En son bir dahiliyeye gittim o da hematolojiye yönlendirdi.Hematoloji bir sürü tahlil yapti ve kaninda pıhtılasma yok dedi senin sperm ve yumurta birlesirken sıkntı oluyor dedi beni tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi.Genetiğine bakılarak yapılacagini soyledi.Aranızda boyle saglikli bir sekilde hamile kalan var mi arkadaslar.Ve tüp bebek asamasi nasil bir sürec.Korkuyorum biraz.Ve ne kadara mâl oluyor.
hiç korkmayın bende pgt’li tüp bebek yaptırdım bizimde 2yıl hıc olmadı ortada sorunda yokken..tüp bebek yaptırdıgımız merkezde pgt’de yapıldıgını ogrendık arastırdık girdık bır işe tam olsun bari mantıgıyla embrıyomuza pgt yaptırdık ben şişli memorialde yaptırdım ve cok memnun kaldım.Pgt ıcın embrıyo başına 295usd odeniyor.Hastaneye 10.500 ılaclar 3-4bin cıvarında bız antalya’da oldugumuz ıcın extradan konaklama yeme ıcme vs masraflarımızda olmustu ama değdi dıyorum .Tüp bebekte laburatuar cok onemlı hayallarını vucudunu hoyratca kullanabılecek bır merkezde yaptırma derim.Tüp bebekte ınan korkulacak bir tedavi degıl ben de gozumde buyutmustum ya neden bekledım dedım sonradan.7 senelik evliyim ve 5 tane sorunlu gebelik yaşadım.Kan pıhtılaşması demişlerdi kan sulandırıcılara başlamamıza rağmen yine sıknıntılar yaşadım.En son bir dahiliyeye gittim o da hematolojiye yönlendirdi.Hematoloji bir sürü tahlil yapti ve kaninda pıhtılasma yok dedi senin sperm ve yumurta birlesirken sıkntı oluyor dedi beni tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi.Genetiğine bakılarak yapılacagini soyledi.Aranızda boyle saglikli bir sekilde hamile kalan var mi arkadaslar.Ve tüp bebek asamasi nasil bir sürec.Korkuyorum biraz.Ve ne kadara mâl oluyor.
Tüp bebek aşaması sanıldığı kadar da zor değil. Eğer ki maddi yönden biraz da olsa rahatsan herşey daha güzel oluyor kuzum. Ben hiç umutsuz baslamadim bu tüp bebeğe. 5 düşük yapmış biri olarak. Pgt işlemi için bende tüp bebek yaptırdım. Evet biz hamile kalmayanlara göre daha şanslıyız canım o yüzden ben okadar kafam rahat yaptırdım ki . Yaş kaç bu arada7 senelik evliyim ve 5 tane sorunlu gebelik yaşadım.Kan pıhtılaşması demişlerdi kan sulandırıcılara başlamamıza rağmen yine sıknıntılar yaşadım.En son bir dahiliyeye gittim o da hematolojiye yönlendirdi.Hematoloji bir sürü tahlil yapti ve kaninda pıhtılasma yok dedi senin sperm ve yumurta birlesirken sıkntı oluyor dedi beni tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi.Genetiğine bakılarak yapılacagini soyledi.Aranızda boyle saglikli bir sekilde hamile kalan var mi arkadaslar.Ve tüp bebek asamasi nasil bir sürec.Korkuyorum biraz.Ve ne kadara mâl oluyor.
İnsaAllah cok tesekkur ederimHiç korkmayın tüp bebek korkulacak bir durum hiç değil. Genlerde sıkıntı çıkarsa belki oluşan embriyolarınizi genetiğe göndererek sağlıklı gebelik elde edebilirsiniz. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza
Bende samsunda oturuyorum su an 19 mayis universitesinde yaptrcam insaAllah hersey guzel olur ne zaman yaptirdin senhiç korkmayın bende pgt’li tüp bebek yaptırdım bizimde 2yıl hıc olmadı ortada sorunda yokken..tüp bebek yaptırdıgımız merkezde pgt’de yapıldıgını ogrendık arastırdık girdık bır işe tam olsun bari mantıgıyla embrıyomuza pgt yaptırdık ben şişli memorialde yaptırdım ve cok memnun kaldım.Pgt ıcın embrıyo başına 295usd odeniyor.Hastaneye 10.500 ılaclar 3-4bin cıvarında bız antalya’da oldugumuz ıcın extradan konaklama yeme ıcme vs masraflarımızda olmustu ama değdi dıyorum .Tüp bebekte laburatuar cok onemlı hayallarını vucudunu hoyratca kullanabılecek bır merkezde yaptırma derim.Tüp bebekte ınan korkulacak bir tedavi degıl ben de gozumde buyutmustum ya neden bekledım dedım sonradan.
Maddi yönden cok iyiyim diyemem cnm asgari ücretle geciniyorum kenarda biraz birikmisim var onu kullanacagm bebegim icin insaAllah.Ben de bir dusuk bir bos gebelik 2 dıs gebelik ve bir tane de 4 aylik bebegimi kaybettm.en son 2019 yilbasinda dış gebelik gecirdim ve daha sonra rahim filmi cekindim onda da birsey cikmadi bir daha hamile kalamadim belki de bu sekilde olmasi icindi bilmiyrm.Mevla neylerse guzel eyler.28 yasindaym cnmTüp bebek aşaması sanıldığı kadar da zor değil. Eğer ki maddi yönden biraz da olsa rahatsan herşey daha güzel oluyor kuzum. Ben hiç umutsuz baslamadim bu tüp bebeğe. 5 düşük yapmış biri olarak. Pgt işlemi için bende tüp bebek yaptırdım. Evet biz hamile kalmayanlara göre daha şanslıyız canım o yüzden ben okadar kafam rahat yaptırdım ki . Yaş kaç bu arada
Yaşında cok güzel canım bende öyle birikim yaptım kıştan öyle yaptırdım ikinciyi. Benim oğlumda pgt ki 2.5 yaşında. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Ben inanıyorum olacağına. Ve çok kuvvetli iğneler ilaçlar kullaniyosun normla gebelikteki gibi olmuyor tutma şansı daha çok oluyorMaddi yönden cok iyiyim diyemem cnm asgari ücretle geciniyorum kenarda biraz birikmisim var onu kullanacagm bebegim icin insaAllah.Ben de bir dusuk bir bos gebelik 2 dıs gebelik ve bir tane de 4 aylik bebegimi kaybettm.en son 2019 yilbasinda dış gebelik gecirdim ve daha sonra rahim filmi cekindim onda da birsey cikmadi bir daha hamile kalamadim belki de bu sekilde olmasi icindi bilmiyrm.Mevla neylerse guzel eyler.28 yasindaym cnm
ben tedavıye agustos’ta başladım pgt ıcın donduruyolar embrıyoyu ekimde transferım oldu çok şükür hamile kaldımBende samsunda oturuyorum su an 19 mayis universitesinde yaptrcam insaAllah hersey guzel olur ne zaman yaptirdin sen
InsaAllah cnm dua edin siz de benim de ivimde bir umut var Elhamdülillah.İnsaAllah hersey güzel olacakYaşında cok güzel canım bende öyle birikim yaptım kıştan öyle yaptırdım ikinciyi. Benim oğlumda pgt ki 2.5 yaşında. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Ben inanıyorum olacağına. Ve çok kuvvetli iğneler ilaçlar kullaniyosun normla gebelikteki gibi olmuyor tutma şansı daha çok oluyor
İnsaAllah güzel olur ya.Korkuyorum işte bu sürecten ama bebegim icin herseye her zorluga deger.Rabbimden umutluyum bu sefer olacak inaniyorum sizler de dua edin banaben tedavıye agustos’ta başladım pgt ıcın donduruyolar embrıyoyu ekimde transferım oldu çok şükür hamile kaldımtedavı dedıgım 8gun ılac kullandım sadece günaşırı kontrole gıttım yumurtalarımı topladılar gerisi zaten onların işi..ondan sonrw embrıyo gelısımı ve pgt onlara aıt ben sonra ılk adetımde transfer hazırlıgına basladık o ay buyuyen yumurtama göre gunune karar verıldı embrıyo transfer edıldı.Sonrası bekleme surecı ( beklemek bence en zoru) bu süreçte hıc korkma başlayınca zaten bır bakıyosun zaman nasıl geçmiş ..umarım senin ıcınde rahat kolay ve guzel bır surec olur
Merhaba tedaviye başladınızmı acaba omüdeBende samsunda oturuyorum su an 19 mayis universitesinde yaptrcam insaAllah hersey guzel olur ne zaman yaptirdin sen
Tekrarlayan düşüklerinizden sonra pgt li embrıyo ile bebegınızı kucagınza aldınız mı?Tüp bebek aşaması sanıldığı kadar da zor değil. Eğer ki maddi yönden biraz da olsa rahatsan herşey daha güzel oluyor kuzum. Ben hiç umutsuz baslamadim bu tüp bebeğe. 5 düşük yapmış biri olarak. Pgt işlemi için bende tüp bebek yaptırdım. Evet biz hamile kalmayanlara göre daha şanslıyız canım o yüzden ben okadar kafam rahat yaptırdım ki . Yaş kaç bu arada
Tekrarlayan düşüklerinizden sonra pgt li embrıyo ile bebegınızı kucagınza aldınız mı?
Cok şükür hayırlı olsunEvet canım oglumu aldım kucagima 2.5yasinda çok şükür. Şimdide pgtli enbriyodan tekrardan hamileyim
O nasip işi kuzum. Bizde pgt yaptırırken tutucak diye değil,tüm imkanları kullanmanın hafifligiyle girişmiştik. Yani doktor ne diyorsa yaptıktan sonra gerçekten olmuyorsa biraz oluruna bırakmak gerekir. Eğer bu işi tek başınıza yaparmiyorsaniz gerçekten bı psikoloktan yardım alın. Eminim size iyi gelecektir.Cok şükür hayırlı olsunBazen pgt li olsada tutmuyo dıyorlarda bende o yuzden sordum size
Evet pgt en azından yükü hafifletıyo. Su anlık psikoloji olrk iyiyim kotu olursam yardım alırım su pgt li surecım bı gecsın hayırlısıylaO nasip işi kuzum. Bizde pgt yaptırırken tutucak diye değil,tüm imkanları kullanmanın hafifligiyle girişmiştik. Yani doktor ne diyorsa yaptıktan sonra gerçekten olmuyorsa biraz oluruna bırakmak gerekir. Eğer bu işi tek başınıza yaparmiyorsaniz gerçekten bı psikoloktan yardım alın. Eminim size iyi gelecektir.
Herşey guxel olacak insaAllahEvet pgt en azından yükü hafifletıyo. Su anlık psikoloji olrk iyiyim kotu olursam yardım alırım su pgt li surecım bı gecsın hayırlısıyla
Bencede cok mantıklı bir tedavı canım bebegın sağlıklı oldgu anlaşılıyo en azından. Tutmazsa vucuda odaklanıyolarmış en azından nerde sorun var onu anlarız. Bozulma olmuyo di mi canım embrıyoda?Herşey guxel olacak insaAllahHer zaman olumlu düşün canım. Pgt işlemi tedavinin en güzel şeyi. Biraz maddi yönden pahalı ama çok memnun kaldık biz. İyiki de yaptırmısim diyorum.
Yok canım benimkinde hiçolmadi. Bence sen hiç bisey sorgulama kuzum. Olcak mı olmicak mı diye hiç düşünme. Hakkında hayırlısı olsun.Bencede cok mantıklı bir tedavı canım bebegın sağlıklı oldgu anlaşılıyo en azından. Tutmazsa vucuda odaklanıyolarmış en azından nerde sorun var onu anlarız. Bozulma olmuyo di mi canım embrıyoda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?