Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ege unv.Memorial. Sizin
canım nasıl gidiyor tedavin ?Transfer günümüzü kaç tane sağlıklı bulunduğunu yazalım mi var mi bekleme sürecinde olan???
Canim ya nasi sevindimmm ;-) insllh benmde olur.histersopi istediler benden adet olunca ara dediler anlaslan bi ay daha beklicem senin hangi kromzmdu ve senden istedlermi hstskopiCanım benim tuttu hamileymiş yedi haftalık darısı basina
cemre_y nasılsın ne durumdasın başladın mı tedaviyeCanim ya nasi sevindimmm ;-) insllh benmde olur.histersopi istediler benden adet olunca ara dediler anlaslan bi ay daha beklicem senin hangi kromzmdu ve senden istedlermi hstskopi
Malesef baslayamadik rahim filmi cekildi hsteskopi istediler adet snrasi bu seferde bayram tatli girdi simdi ilk adetimde arayip hsteskopi olcak sonraki ayda uygunsa tedavi baslancakmis.cok uzadi yaaa :-(cemre_y nasılsın ne durumdasın başladın mı tedaviye
olsun canını sıkma hayırlı zmanada olsun inş. yaşın kaç peki çünkü tüp bebek de zaman aleyhimize işliyorMalesef baslayamadik rahim filmi cekildi hsteskopi istediler adet snrasi bu seferde bayram tatli girdi simdi ilk adetimde arayip hsteskopi olcak sonraki ayda uygunsa tedavi baslancakmis.cok uzadi yaaa :-(
28 canim amh 9 cikti galibaolsun canını sıkma hayırlı zmanada olsun inş. yaşın kaç peki çünkü tüp bebek de zaman aleyhimize işliyor
senin nasil gdyo hersey yolunda dimi28 canim amh 9 cikti galiba
ben beklemedeyim şuan maalesef maddi açıdan. birde eşim doğal denemekten yana bir kere daha bilmiyorum ne yapacağımı.senin nasil gdyo hersey yolunda dimi
senın ne sıkıntıydı konustukmu daha önce hatırlamıyorum sorduysamda hangi sehirdeydnben beklemedeyim şuan maalesef maddi açıdan. birde eşim doğal denemekten yana bir kere daha bilmiyorum ne yapacağımı.
yok canım konuşmadık ben deneme yapıcağını görünce merak ettim durumu. bizde tek gen hastalığı var eşim ve ben taşıyıcıyız. ilk gebeliğim 20 haftalıkken sonlandırıldı maalesef ve durumu böyle öğrendik. bizde risk %25 . İstanbul da yaşıyorum bensenın ne sıkıntıydı konustukmu daha önce hatırlamıyorum sorduysamda hangi sehirdeydn
istanbulda memorial çok iyi diye duydum bizdede risk %30.yok canım konuşmadık ben deneme yapıcağını görünce merak ettim durumu. bizde tek gen hastalığı var eşim ve ben taşıyıcıyız. ilk gebeliğim 20 haftalıkken sonlandırıldı maalesef ve durumu böyle öğrendik. bizde risk %25 . İstanbul da yaşıyorum ben
maddi olarak sıkıntı ama bende ege unv de basladımistanbulda memorial çok iyi diye duydum bizdede risk %30.
üviversite hastanesi olduğu için fiyatlar daha uygun olabilir. memorial çok iyi ever ama bana çok pahalı geldi.maddi olarak sıkıntı ama bende ege unv de basladım
aynen oyle bunda da devlet karsılamıyo ama enazından tahliller falan yapılar ucret odemedım simdiye kadar .diğer ozel yerlere göre uygun fyatı .üviversite hastanesi olduğu için fiyatlar daha uygun olabilir. memorial çok iyi ever ama bana çok pahalı geldi.
senin de ilk denemen olacak değil miaynen oyle bunda da devlet karsılamıyo ama enazından tahliller falan yapılar ucret odemedım simdiye kadar .diğer ozel yerlere göre uygun fyatı .