- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.161
canımm benimmmm ayy çok ama çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun ohh maşallah hep sıkıntısız başladı sıkıntısızca devam etsin test gününde müjde vermek nasip olcak inşşş kaç embrio transferin oldu tatlım :26: ayyy inşşş yeğenlerim geliyor içime doğuyor biliyorsunEvime geldim kızlar. Ömrümden ömür gitti desem yeridir. Saat 4.30'da hastaneye vardık. Sonuç 6'yı bulabilir dediler. 6 oldu yok. Semra Hanım geldi, bekliyor yok. Sonra o gitti biz hala bekliyoruz. Saat 6.50 gibi genetik doktorumuz Cumhur Bey geldi. Eşim de şaşırdı ben de şaşırdım onu görünce. Dedik herhalde olumsuz haber, teselli edecek bizi :) Galoşları giyip toplantı odasına geçtik. Raporu önümüze uzattı, yüzü tebessümlü. Her şey çok hızlı oldu, 10 dakika konuştuk ve beni hemen odaya aldılar. 5 dakika içinde işlem bitti. Ekrandan gördüm miniğimiHala inanamıyorum
Test günüm 10 mayıs. Allah'ım pozitifi de görmeyi nasip eder inşaallah. Destekleriniz ve dualarınız için çok sağolun kızlar. Hepinizi çok çok seviyorum. Allah'ın izniyle sırayla hepinizin transferini kutlayacağız. Art arda gelen kötü haberlerden sonra şimdi iyi haberler zamanı...

buralardayım tatlım diğer topikte liste düzenliyordumBen geldim herkes gitmiş :26:

Son düzenleme: