- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.541
Kızlar sitese sorun var galiba.Alıntı yapınca mesajlar karışmış. Hazade'nin İnci'ye mesajı benim yazdığım msj gibi görünüyor
İncinin yazısı Hazade olmuş... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım nedendir bilmiorum hep ikiz die düşünüorum hayırlısını versin allahımBiz hep 300 kullanmıştık buna rağmen 8 toplandı 7si dolu çıkmıştı. 6 döllendi 5i 3. güne gidip pgt ye girmişti. İnşallah ikizin olur sağlıcakla...
Kızlar sitese sorun var galiba.Alıntı yapınca mesajlar karışmış. Hazade'nin İnci'ye mesajı benim yazdığım msj gibi görünüyorİncinin yazısı Hazade olmuş...
![]()
eşim yaptırma taraftarıydı. sonra ben vazgeçince bana uydu. sağlıksız da olsa annesi olcam, bakarım inş.
amniyosentezi herkes yapıyo artık çok yaygınlaştı iyi bi dr.da yaptırırdık sorun olacağını sanmıyorum.
9. haftada dr karnına ince bi iğne batırıp sıvı alıncak diye anlatırken parmağını bastırdı karnıma, bebek kenara kaçtı, köşeye büzüştü.
gerçekten iğne battığında ne tepki verir ne hisseder diye düşündüm, aldırmayı da düşünmüyosam bebeğimi huzursuz etmemeliyim dedim.
pgt olsa da biz riskli grubuz, böyle incelicekti dr.lar, amniyo isticeklerdi kafamız karışcaktı. tabi daha rahat olurduk.
cahillik mutluluk diye bi laf var, aynen öyle, hiç bilmemek lazım.
bikaç tane ünlü radyolog var, dr onlardan birine yolladı, birkaç da riskli gebeliklerde meşhur kadın doğum profu.
Selam kızlar,
mattikacım küçük bir beyefendi geliyor demek :) Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşaallah.
Ben sabahtan beridir hastanedeydim, yeni geldim sayılır. Prolaktine baktırmak için erken gittim, randevuyu bekle, ol falan derken geçe kaldık. Cumhur Bey'le de görüştük. İğnelerimi aldım, şimdi telefon bekliyorum doz için. Dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. Sizden hakkımızda hayırlısı olması için dua istiyorum.
İnşallah canım nedendir bilmiorum hep ikiz die düşünüorum hayırlısını versin allahım
Ewet yaa site bize dayanamadı artık
trizomilerde bacak kısa kalırmış, ama kesin bi veri değil. ayrıntılı usg de çıkıcak ortaya bişiler diye bekliyorum
2 li 3 lü ihtimal testleri canım, trizomi 21(down), trizomi 18 ve trizomi 13 açısından inceliyo, bir de nöral tüp defekti açısından.
sizdeki sorunu kesin anlamak için amniyo yaptırmak lazım, bizimki gibi görüntüde kesin bulgular da vermiyo sanırım.
ben yaptırmadım 2 li fln, kromozom sorunumuz olmasa da yaptırmıcaktım, sadece ihtimal veriyo, amniyosenteze gitmeli mi gitmemeli mi diye.
sen amniyo düşünmüyosan hiç bi şekilde kafanı karıştırma.
ya da temiz çıkar zaten, yaptır için rahat etsin.
bu testleri temiz çıkıp downlu bebek doğuranlar var, riskli çıkıp amniyo yaptırıp stres yaşayıp sağlıklı çıkan var. içine hangisi siniyosa onu yapmak lazım
tşk ederim canım..
stressiz güzel bi tedavi dönemi olsun, sonunda da mutlu haberi alalım inş. burdan..![]()
İnciciğim hoşgeldin. Tekrar hayırlı olsun. Nasıl geçti ? Prolaktin düşmüş mü ? Cumhur Bey ekstra bişey söyledi mi ? Hadi hayırlısı.. Her daim dualarımdasın...![]()
Canım benim tedavin hayırlı olsun dilerim allahım emeklerini boşa çıkarmasın bak herşeyi iyi düşün ve ne olur anans al ve sık iç çok faydasını görüceksin.Her gece vallahi hepinize dua ediyorum bu defa herşey güzel olucak canım herşeyi oluruna bırak ...![]()
Gözün aydın Allah gönlüne göre versin...
Ha inci ha Hazadedemiştir.Hepimiz biriz...![]()
Bu gece o kadar tuhaf bir rüya gördüm ki
Rüyamda eşim beni aldatıyormuş sonrada boşanıyoruz haliyle
Sonra bir adam geliyor 3 tane oğlu var 3,2,1 yaşlarında anneleri ölmüş
Bu adam yalvarıyo bana evlen benimle diye çok zenginim seni yaşatırım diyo
Bende kabul ediyorum evleniyoruz eve gidiyorum
Çocuklar bana anne anne diye bi sarılıyorlar çok tuhaf oldum yaa
banyo felan yaptırdım onları çok sevdim onlarda beni
Tövbe nasıl rüyaydıı yaa
Anne olmak nasıl bir şeyyy uff![]()
Valla bu 3 sayısında bir şey var bi tılsımAmin canım inşaallah...
Sağolasın tatlım. Mesajını görünce aklıma geldi, prolaktini sormayı unuttum :) Yarın arar sorarım. Cumhur Bey sağolsun yine büyük sabırla anlattı herşeyi :) Allah razı olsun canım, tek ihtiyacım olan şey dua sadece hayırlısı için...
Sağol canım. Ananası aldık :) Bu akşam yiyeyim.
Sağol canım. Tabi ya hepimiz biriz
Rüyaya bak :) O bebişler eşinle sana gelsin hayırlısıyla tez zamanda canım :)
Annelik çok zor ama çok güzel (annelerin yalancısıyım :))
İnciiiiiiiiiiiiiiiNasılsın canımm
![]()
Valla bu 3 sayısında bir şey var bi tılsım
Üçüzüm olacak demekki
Hayırlısııı
Vallahi canım karmakarışığım. Derin düşüncelerdeyim :)
![]()
Fazla derinlere dalmaaa her şeyi akışına bırakk
Güzel Mevlam bizler için en hayırlı olanını nasip eder her zaman
Sen kaç günde bi regl oluyorsun cnaım
Yok canım ya sadece tedaviyi düşünmüyorum. Biz ne yaparsak yapalım bebeğim sağlıklı olacaksa pgt ile de olacak normal yolla da olacak, hasta veya taşıyıcı olacaksa pgt de yaptırsak olacak normal denesek de olacak. Pgt ile evlat sahibi olmaya çalışmak en başından beri içimi kemiren bir şey. İmtihan dünyası ve ben bu imtihandan alnımın akıyla çıkamamaktan çok korkuyorum
28 günde bir oluyorum. Çok nadir 1-2 gün erken ya da geç geldiği olabiliyor.
Yani içimi kemiriyor derken bu PGT Yönteminin doğru olmadığını mı düşünüyorsun
Hani nasıl desem seçilmiş oluyor ya bunlar haksızlık mı ediyorum gibisinden mi düşünüyorsun yoksa:26:
Evet canım. Bu düşüncelerime engel olamıyorum![]()
Bazen diyorum ki keşke hiçbir şey bilmeden doğal yoldan çocuğum olsaydı. Off çok zor ya çok.
İmtihan büyük ve zor. Allah'ım tüm yaşadıklarımızın hesabını verebilmeyi nasip etsin inşaallah...
mattika:
bi problem varsa, amniyoda görülmeme ihtimali var mı biliyor musun?