Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum sizlere. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı, sayı için şaşkınım :) Doktorumla konuşacağım nasıl oldu diye. Hepinizi öpüyorum.

İnciciğim geçmiş olsun canım. Süper bir haber bu. :16: Çoook sevindim :46: 4 beklerken 7 toplanmış. Demek ki hayatta herşey mümkün.. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Mucizeler devam edecek inşallah :34:

Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum sizlere. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı, sayı için şaşkınım :) Doktorumla konuşacağım nasıl oldu diye. Hepinizi öpüyorum.

Canım çok sewindimmm:46::46::46:
Bak 4 bekliodun 7 geldii inşallah herşey dilediğimiz gibi geçicek ve hepsi döllenicekk:nazar:

Günaydın kızlar,

tatlım geçmiş olsun çok sevindim sayıya ohh ne güzel 4 bekliyordun 7 geldi :) hepsi de sağlıkla döllenir inş.

geçmiş olsun inci. inş 7 si de döllenir, sağlıkla.

İnciciğim geçmiş olsun canım. Süper bir haber bu. :16: Çoook sevindim :46: 4 beklerken 7 toplanmış. Demek ki hayatta herşey mümkün.. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Mucizeler devam edecek inşallah :34:

Canım çok sewindimmm:46::46::46:
Bak 4 bekliodun 7 geldii inşallah herşey dilediğimiz gibi geçicek ve hepsi döllenicekk:nazar:

tatlım geçmiş olsun çok sevindim sayıya ohh ne güzel 4 bekliyordun 7 geldi :) hepsi de sağlıkla döllenir inş.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar. O odaya girerken, anestezi alırken aklımda sizler vardınız. Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşaallah diye hep dua ettim... Bu 7'sinin içinde ufaklar da varmış tahmin ettiğim gibi, 13-14 milimlikler. Bakalım kaçı döllenecek. Yarın ilk haberi, pazartesi ikinci haberi alacağım nasipse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar. O odaya girerken, anestezi alırken aklımda sizler vardınız. Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşaallah diye hep dua ettim... Bu 7'sinin içinde ufaklar da varmış tahmin ettiğim gibi, 13-14 milimlikler. Bakalım kaçı döllenecek. Yarın ilk haberi, pazartesi ikinci haberi alacağım nasipse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin guzelim
Insallah hayırlısıyla al bebegini kucağına
Hepimizin istedigi bu

Aminnn canım Allah razı olsun bende hep sizlere dua ettim Allahım inşallah budefa hepimizin yüzünü güldürücek :nazar:

Şimdi embriyolog Oya hanımla konuştum 10 tane yumurtamın 2 tanesinin gelişimi durmuş diğerleride çok kaliteli deilmiş:44:
Umutsuzluğa kapıldım :ssz:

Canım benim hepimiz alalım inşaallah. Sizleri o kadar seviyorum ki ben sağlıkla yavruma kavuşsam da sizler anne olana kadar bir yanım eksik kalacak.

İnciciğim şahsım adına ben de seni çoook seviyorum. :16:Kader arkadaşıyız biz. :13:O yüzden birbirmizi en iyi biz anlarız...Benim de bütün gün aklımda ve dualarımdaydın... Müjdeli haber beni çok sevindirdi. İnşallah tek tek hepimiz anne olacağız.. Bu topik ve birbirimize dualarımız bize uğurlu gelecek :nazar::nazar: Hadi bakalım hazadeden , senden tüm arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz.:21::21::8::8::28::28::7::7: Ben şimdiden şenlik havasına girdim :1:

Şimdi embriyolog Oya hanımla konuştum 10 tane yumurtamın 2 tanesinin gelişimi durmuş diğerleride çok kaliteli deilmiş:44:
Umutsuzluğa kapıldım :ssz:

Canım olsun yine de 8 yumurtan var. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bize 1 tane altın yumurta bile yeter :34: Pozitif düşün. Kötü ihtimalleri kov aklından :20:

Canım olsun yine de 8 yumurtan var. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bize 1 tane altın yumurta bile yeter :34: Pozitif düşün. Kötü ihtimalleri kov aklından :20:

İnşşah herşey güzel olur ama ne bilim çok umutluydum diğerlerinin gelişimide çok iyi deil diyince korktum ama bakalım hayırlısı artık:43:

İnciiiiiiiiiiiiiii, çok sevindim canım. İnşallah güzel haberler alacağız.

Hazade bu kalite işini hiç anlamıyorum. Benim de 6 tane döllenmişti kimse bana kaliteli ya da değil demedi. Doğrudan işlem yapıldı. Neye göre kaliteli ya da değil deniliyor ki?

Sıkma canını...

Hazade bu kalite işini hiç anlamıyorum. Benim de 6 tane döllenmişti kimse bana kaliteli ya da değil demedi. Doğrudan işlem yapıldı. Neye göre kaliteli ya da değil deniliyor ki?

Sıkma canını...

Ya bende anlamıorum çok ilginçler ya birde hani eger çok kaliteli deilsede neden bana sölüo dimi morelimi bozdu durduk yere .:(((

hazadecim olmadı şimdi ama :19: Sen ki bizlere pozitif enerji yayan birisin hiç yakışıyor mu karamsarlık :20: Bunu söyleyen embriyolog da halt etsin. Gerek bu topikte gerek başka topiklerde öyle denilip de hamile kalan o kadar çok kişi var ki... Bu topikte morgentrot var gerçi uzun zamandır gelmiyor. Transferi esnasında embriyolog ona fazla ümitlenmeyin demiş, düşün bir de transfer esnasında. Tek embriyo tutunmuş, tutunmakla kalmamış bölünüp ikiz olmuş :emir_bebek: Bunlar nasip işleri, doktorlar ne derse desin isterse şansınız yüzde 1 bile değil desin, canı veren Rabbim bundan ötesi yok...

Sıkma canını...

Sağolasın tatlım. Çıkışta lobiye indik bizi eve bırakacak kişiyi beklemek için. Tam o sırada Cumhur Bey'i gördük :1: Tanıdı, geldi yanımıza. Ayaküstü konuştuk. Pazar günü bize gelir dedi :)

Çok duyuyoruz 1.kalitede 2.kalitede 3.kalitede diye de nedir bilmiyoruz :)

Valla kızlar ben topiği baştan sona okumuştum. :1: Hiç çocuğun olmaz deyip normal yolla hamile kalanlar, kalitesiz embriyo denilip ikiz olanlar.. O kadar çok ki..Çok fazla kaderci biri değilimdir. Akıl ve bilimi de dikkate alırım. Ama bu işler de asla tek doğru yok. Tıp bile çoğu zaman aciz... Rabiim ol dediyse oluyor.. Gerisi bahanesi.. :34:

hazadecim olmadı şimdi ama :19: Sen ki bizlere pozitif enerji yayan birisin hiç yakışıyor mu karamsarlık :20: Bunu söyleyen embriyolog da halt etsin. Gerek bu topikte gerek başka topiklerde öyle denilip de hamile kalan o kadar çok kişi var ki... Bu topikte morgentrot var gerçi uzun zamandır gelmiyor. Transferi esnasında embriyolog ona fazla ümitlenmeyin demiş, düşün bir de transfer esnasında. Tek embriyo tutunmuş, tutunmakla kalmamış bölünüp ikiz olmuş :emir_bebek: Bunlar nasip işleri, doktorlar ne derse desin isterse şansınız yüzde 1 bile değil desin, canı veren Rabbim bundan ötesi yok...

Canım ne bilim öle diyince transferin iptal oluşu felan böle gözümün önünden geçti üzüldümm ama pozit halime büründüm gene :49:
Biliyorummmm bebişlerimiz gelicekkkk :nazar:

Valla kızlar ben topiği baştan sona okumuştum. :1: Hiç çocuğun olmaz deyip normal yolla hamile kalanlar, kalitesiz embriyo denilip ikiz olanlar.. O kadar çok ki..Çok fazla kaderci biri değilimdir. Akıl ve bilimi de dikkate alırım. Ama bu işler de asla tek doğru yok. Tıp bile çoğu zaman aciz... Rabiim ol dediyse oluyor.. Gerisi bahanesi.. :34:

Ewet canım aynen öle benim arkadaşımın çikolata kistleri vardı ve embriyosu kalitesizdi şükürler olsunki tuttu ALLAHIM yeterki ol desin ben inanıorum PGT testten çıkıcak kaliteli embriyom:16:

Sağolasın tatlım. Çıkışta lobiye indik bizi eve bırakacak kişiyi beklemek için. Tam o sırada Cumhur Bey'i gördük :1: Tanıdı, geldi yanımıza. Ayaküstü konuştuk. Pazar günü bize gelir dedi :)

Çok duyuyoruz 1.kalitede 2.kalitede 3.kalitede diye de nedir bilmiyoruz :)

kızlar merhaba...
hazade canım hep yazıyorum yine yazıyorum.eğer nasibinizde varsa çocuk sahibi olmak hiçbişey engel olamaz buna.
kalite meselesi de şöyle:embriyo birinci gün 2,ikinci gün 4, üçüncü gün 8 hücre olması gerekiyor.böyle olursa 1.kalite oluyo.
8 hücre olması gerekirken 4-5-6- hücre olursa yada embriyoda kalıntılar varsa işte bunlarda kalitenin düştüğünü gösteriyo.
2.-3. kalite embriyoların tutunduğunıu çok duydum onun için canını sıkmayın nolur.
nasipse kalite yada sayı hiç önemli değil.
Allah herşeyi öyle güzel öyle mükemmel yaratmış ki embriyo içindeki tek hücre nasıl onun sağlıklı olduğunun göstergesiyse yine o tek hücre tek başına bir insanın bedenini oluşturacak özellirleri taşıyor.moralinizi bozmayın nolur.hepinize ayrı ayrı öpücük :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X