- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.901
arkadaşlar herkese merhabalar
bu arada ben uzun zamandır takip ediyorum burayı,bir ara yazdım ama kk şifremi unuttuğum için yazamadım...öncelikle burdan o kadar çok şey öğrendim ki..hepinize çoook ama çook teşekkür ediyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,siz uzun zamandır yazıştığınız için çok güzel bir arkadaşlığınız olmuş,çok imrendim...beni de aranıza alın lutfen...çünkü insan yakınında kimseyle paylaşamayınca iyice daralıyor..ama iyiki burası var....bana umut oluyorsunuz....yoksa ne yapardım bilmiyorum....ben bir ara yazmıştım ama unutulmuştur tahmin ediyorum,bana mozaik turner sendromu teşhisi koyuldu...turner sendromlu kişiler hiçbir şekilde çocuk sahibi olamazlarmış,benim durumumu pgt gösterecek,2 negatif tüp bebek denemem var,şimdi haziranda tedavim başlayacak...pgt sonucunu görmeden birşey söyleyemeyiz diyor doktorlar,volkan hocayla muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,herşey pgt ye bağlı...o zaman durumum netlik kazanacak....Rabbim hepimizin yardımcı olsun,mübarek saatler hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...
angel vardı forumda doğal yolla doğum yaptı ama pek girmiyo, onun durumuna benziyo seninki. o da mozaik. çocuğu sağlıksız olunca turner sendromu oluyomuş.
sanırım o taşıyıcı sen hasta mısın. yoksa sen de taşıyıcısın?
kromozom olarak ne seninki? 47XXX mi?
allah yardımcımız olsun hepimizin ama umutsuzluğa kapılma, iyi araştır tek dr.la kalma