Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar rabbim bu bekleyişleri bebekle taçlandırsın.en az sizin kadar ben heyecanlıyım.bu aşamalrı ben de yaşayacam.

hazadecim bak bebeişin biri sana süpriz yaptı devamı da gelir inşaAllah.

Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..

çok saol cnm inşallahhh darısı sizlere

Kızlarrrr hepinizden Allah razı olsunnn iyikki varsınızz ama bir mucize oldu veee 2 tane transfer ettilerrr ama 1 tanesinde translokasyon olabilir dediyani sizler gibi olabilir normal yolla ewlat sahibi olamaz dedi bende dedim koy cem bey koyyy suyundandakoy :emir_bebek::emir_bebek:

yani iki tane transfer edildii inşalllah ikiz bebeişllerim olur:nazar::nazar:
şimdi en yakın incimin var allahım yardımcısı olsun inşallahhh altın yumurtayı bulucaz:49:

Canımmmmmmmmmm,çok sevindim harika bir haber. Gelsin ikizler. Cinsiyet demiyorlar di mi?

Miniğin her geçen gün büyüyor annesi :nazar: Sağlıkla devam edecek inşaallah...

İnşallah canım benim...

ewet cnm ekrandan gördümmm iki tane karınca gibi kaçtı böyle :9: ara cnm araaa onlar hayattaaa aramazlarr

Ne güzel maşallah canım.İncininkilerde kaçışma sırası:))

İnciiiiii, maşallah 5 tane de iyiymiş. İçime 3 sağlıklı doğuyor canım. 2 oğlan bir kız:)):16::1:

Canım şükür. Şimdi elma yiyeceğim ekşi elma. Biraz rahatlatıyor. Sonra serumu taktırmaya inerim alt kmşum hemşire ona. Şu haftalar bir geçse hızla...

Senin yarın mı arayacaklar?

Geçer canım Allah'ın izniyle. Az daha sabır...
Yarın veya salı günü. Aramazlarsa yarın 3 gibi ben arayacağım durumu öğrenmek için.

Geçer canım Allah'ın izniyle. Az daha sabır...
Yarın veya salı günü. Aramazlarsa yarın 3 gibi ben arayacağım durumu öğrenmek için.

Hadi hayırlısıyla gelsin güzel haberler. Hazadeden sonra çifte bayram yapalım...:16: Allah kaçışmaları sana da yaşatsın bu sefer:)):1:

Hadi hayırlısıyla gelsin güzel haberler. Hazadeden sonra çifte bayram yapalım...:16: Allah kaçışmaları sana da yaşatsın bu sefer:)):1:

İnşaallah canım inşaallah. Hastaneden aradılar tekniği tekrar sormak için. 24 sure istediğimizi söyledik. Umarım hayırlı olur.

Tamam çözdüm :1:

chnbcim aynı adımları uygulayıp son sayfaya gelince for websites kısmından html değil de yanındaki image url'yi seçip yine kutucuk içindeki kısa yazıyı buraya yapıştıracaksın.

Back
X