- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.061
hayy hissine kurbanbenim ben
sen şu an tedavidemiisn Merviş :26: beklemede olanlar diye kendini bikaç arkadaşı yazdın yaa bikaç mesaj evvel
Hoşgeldin kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayy hissine kurbanbenim ben
sen şu an tedavidemiisn Merviş :26: beklemede olanlar diye kendini bikaç arkadaşı yazdın yaa bikaç mesaj evvel
eeee beni niye unuttun o zamanHahahhaaNasıl bildim bebeğim ben seni
Yok bacım ne tedavisi yaa
Yani beklemede dediğim
Karnı ve kolları boş olanları yazmıştım ben![]()
hoş buldum birazcık azaldı ağrılarHoşgeldin kuzumİyi misin biraz daha
![]()
hoş buldum birazcık azaldı ağrılaryatıcam yine hemen baktım kociş pc yi açık bırakmış hemen bi bakayım dedim sizlere
geç olsun güç olmasın inşş salı yada çarşamba güzel haberlerini alalım inş tatlımm
![]()
evet yaa hazade yazmıştı ya son dk 2 embrio transferi oldu diye neydi adı yaaa trans... la yazılı bi kelime :26: işte o ne demek ti :26:sifacım sen bir kaç sayfa önce pgt işini tam anlayamadığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam :26: Ne takıldı kafana?
Aaa ne kötü insan hangi duyguyu hissedeceğini şaşırır umutlansammı umutlanmasammı diyeYok canım öyle demiyorlar maalesef. Transfer olacakmış gibi gelin sonucu burada öğreneceksiniz diyorlar. En kötüsü de o zaten. Olacak mı olmayacak mı diye evde değil de hastanede beklemek.
Allah yardımcısı olsun, zor meslek. Senin için de çok zor oluyordur...
Evet canı evde. Yanımda uyuyor şu an :) Olmaz mıBugün 11 olmadan ne zaman arayacaksın ne zaman diye diye başımda döndü durdu
Kendi de arayamıyor beyefendi. Telefonda konuşurken gözümün içine bakıyor
Allah razı olsun bu yolda hep yanımda oldu. Hakkını ödeyemem...
alıyorum tatlım 3 ledim bugün sayıyı ağrım var diyeİlacını alıyorsun değil mi? Azaltmak yok ona göre![]()
eeee beni niye unuttun o zaman![]()
evet yaa hazade yazmıştı ya son dk 2 embrio transferi oldu diye neydi adı yaaa trans... la yazılı bi kelime :26: işte o ne demek ti :26:
Aaa ne kötü insan hangi duyguyu hissedeceğini şaşırır umutlansammı umutlanmasammı diye
Allah yardımcın olsun canım
Evet malesef ben genelde yalnızım böyle o yüzden bir bebek şart
Ayy onlar içinde zor biz bi şekilde duygumuzu dışarı vuruyoruz onlar hep içlerine atıyorlar
MaşallahCanım hep böyle devam eder inşallah yuvanızdan mutluluk huzur bereket eksik olmaz
Bide meyveniz geldimi hahhh tam şenlenir yuvanız![]()
evet yaa hazade yazmıştı ya son dk 2 embrio transferi oldu diye neydi adı yaaa trans... la yazılı bi kelime :26: işte o ne demek ti :26:
Geçen sefer o kadar kötü olmuştu ki... Tüp bebek katına gittik ilk önce, hazırlanın transfer olacak dediler. Biz uçtuk. Embriyoloji katına çıktık henüz haber gelmedi dediler, kalakaldık. Tekrar aşağı indik, yine olacak dediler yukarı çıktık bekleyin dediler. Eşim dellendi, ben ne yapacağımı şaşırdım. Bir yandan kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bir yandan eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 2 saate yakın sonucu beklemiştik. Tam sonuç geldi, bu kez de raporda bir şey eksik yazılmış sonuç açıklanmadan onu düzeltmeye gittiler. Güler misin ağlar mısın...
İnşaallah canım. Hepimizin yuvası bebek sesleriyle şenlensin![]()
şaka canım benim kolaymı bebişsizlik bizlere fazlasıyla unutkanlık olarak geri dönüyoYaa alınma dalgınlığıma ver hem bak allah söyletti bu tedavinden sonuç alacaksın inşallah sağlıcakla ikizlerin olacak hemide
Kız hayırdır ne ğarısı hastamasın canım:26:
haa taşıyıcılar için öylemi :26: ALLAH korusun pgt ile hepimiz sağlıklı bebişlerimizi büyütcez hayırlıca inşşşşHıı sen translokasyonu diyorsun gen bozukluğu işte canım
Bende o var mesela taşıyıcıyım sağlıklıyım çok şükür ama
İŞte o kromozomdaki bozukluk bebeğimede geçiyor malesef
Evet canım ilkini biliyorum heyecanla ve merakla takip etmiştim buradan çok üzülmüştün canım yaa kıyamam
Neyse unutalım o günleri geride kaldı artık mutlu olma günleri inşallah Rabbim yüzünüzü güldürecek
Hiii canım benim kendine çok dikkat et unutma şu hayatta en değerli şey sensinnşaka canım benim kolaymı bebişsizlik bizlere fazlasıyla unutkanlık olarak geri dönüyosağlık olsun inşallah tatlım hepimizin emekleri boş çıkmasın bebişle müjdelenelim inşallah
canım evet fmf ataklarım yokladı yine beni
bu aralar sıklaştı ataklar hayırdır inşallah
haa taşıyıcılar için öylemi :26: ALLAH korusun pgt ile hepimiz sağlıklı bebişlerimizi büyütcez hayırlıca inşşşş
hadi kaçtım kızlar kociş söyleniyor ee haklı da hem hastayım hemm pc başında![]()
hadi öpüldünüz hoş sohbetler size daha spnra sohbetin hasını yaparız
![]()
sifam yat dinlen. Öpüyorum seni. İyi geceler. Ben de jelimi süreceğim kalkmaya üşeniyorum :)