Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ne jeli canım vajinaya mı sürülüyor:26:

Evet canım. Toplama işleminden sonra verilen progestan iğnesi var. Doktoruma rica ettim en azından transfer belli olana kadar jel kullanayım dedim. Embriyonun tutunma şansını arttırıyor. Günde iki kez sürülüyor. Sıkıntılı bir şey ama o yakıcı iğneden iyidir. Bakalım transfer olabilirsem iğneye geçiş yaparım gebelik testine kadar.

Evet canım. Toplama işleminden sonra verilen progestan iğnesi var. Doktoruma rica ettim en azından transfer belli olana kadar jel kullanayım dedim. Embriyonun tutunma şansını arttırıyor. Günde iki kez sürülüyor. Sıkıntılı bir şey ama o yakıcı iğneden iyidir. Bakalım transfer olabilirsem iğneye geçiş yaparım gebelik testine kadar.

Olsun sık dişini bak ne güzel bir getirisi olacak sana Allah'ın izniyle
İğneden daha iyi bence
Hadi bakalım hayırlısı canım

Olsun sık dişini bak ne güzel bir getirisi olacak sana Allah'ın izniyle
İğneden daha iyi bence
Hadi bakalım hayırlısı canım

Sağol canım. İğne normal bir iğne olsa neyse diyeceğim de feci yakıcı bir şey. Geçen tedavide hemen başlamıştım, 3 günde oturamaz hale gelmiştim. Transfer iptal olunca da bırakmıştım ama o 3'ünün acısı 10 gün kendime getirmedi beni.

HAZADECIM hayirli ugurlu olsun insallah transferin.:16:Umuyorum 2 embryon da saglikla devam eder. Forumumuzda bu noktalara gelmek bile harika bir duygu. Guzel seyler de yazmaya basladik , cok seviniyorum.

Ben sormadan Mattika sormus ama ben de cok merak ettim. 2. Embryonun translokasyonlu olma ihtimalini nasil gorduler ? Anladigim kadariyla bu demek oluyor ki ilk gelisen embryon translokasyonsuz. Bunun ayirimi yapilamiyor diye b iliyoruz burada hepimiz. Yeni teknik cikti acaba haberimiz mi yok? Eger bunu da ayirt edebiliyorlarsa guzel bir gelisme bu. Bilgin var mi bu konuda.

Transfer sonrasi kendini cok kasma . Aklin cok bebeklerinde olmasin. Buna gayret et. Normal hayatini yasamaya calis ama kosmadan, agir kaldirmadan tabi. Hadi hayirlara vesile olsun insallah:49:

INCICIM Senden gelen guzel habere de cok sevindim. Sen bu sefer voleyi vuracaksin gor bak.:16:Yarini iple cekiyorsundur simdi, tahmin edebiliyorum. 2 tane saglikli cikacak insallah :36:Heyecanla bekliyorum ben de yarini.

CHNBCIMNe zaman bitecek bu serum meselen ? Cok zor olmali... Sen de amniyo dusunmuyorsun Mattika gibi sanirim ha ? Allah kolaylik versin canim .Saglikla al kucagina insallah.

MATTIKACIM ne guzel artik hareketlerinin disaridan da goruluyor olmasi. Cok heyecan verici. Kimbilir icinde neler hissediyorsundur? Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah guzelim.

Lave sen neler yapıyorsun canım bahsetmiyorsun fazla kendinden. Ben de çok sevindim Hazadeye. Çok zamandır transfer haberi almamıştık pgt li. Zeybeki de merak ettim bu arada...

Canım benim bulantım 16 haftaya dek sürmüştü öncekilerde. Bir de pıhtılaşma sorunumdan mı bilmiyorum o takılan şey hemen tıkanıyor şişe bitince ertesi güne yeniden takmak lazım düşün Memorialde 6. da bulmuşlardı damaryolunu. Allahtan burada 3. yü geçen olmadı:)) Ama canım çok yanıyor. Dün hiç su içememişim serum olmazsa halim yaman canım. Eşim diyor ki kollarını polis görse seni uyuşturucu bağımlısı diye götürecek:)) :1: Ama şükür diyorum doğal yolla da tekrar hamile kalamam artık sanıyordum amh den sonra. Amniyo düşünmüyoruz canım. İnşallah sağlıklı bir bebektir. Ben sağlıksız olsaydı düşerdi diyorum. Eşimin sorunundan olursa da o da yaşamla bağdaşıyormuş diyorum. Beni daha çok endişelendiren embriyolarımdan biri trizomi 21 çıkmıştı. Bu ihtimal daha çok korkutuyor beni. Allah sağlıklı evlat versin hepimize. Amin...

Ben nasilim guzel bir soru :9:
Vallaha bir kelime ile cevap vermek cok zor ama soyle diyeyim ...
Iyi gibi ama dusunceli, endiseli, ne yapacagini henuz bilmez halde , ne umutlu ne umutsuz oyle garip bir haldeyim. :34:

Canım gerçekten güzel bir cevap olmuş. Haklısın canım. Allah en tez zamanda güzel habrler vermeyi nasip etsin. Amin...

hametcim yazdıklarınla ilgili benim de bir bilgim yok maalesef :50:

Maiumut, merve açıklamış sağolsun.

laveque sağol canım benim. Senin de güzel haberlerini kutlayacağız burada hep birlikte inşaallah...

Kızlar benim sonucum yarın belli olmayabilir 24 sure olduğu için. Embriyolog, genetiğin yoğun olması durumunda salı hatta çarşambaya da sarkabileceğini söyledi. Geç olsun güç olmasın.

Canım ya uzatmasınlar benim de korkum günler attıkça ya gelişimleri durursa. Anne rahimi daha uygunmuş ya onlar için sıkıştır Cumhur Bey'i...

Bugün mevlütte bebeğe bittim bittim. 3 hafta önce gidip gördüğümüz cimcime büyümüş, annesi beyazlar içinde giydirmiş. Çok güzel olmuş çok. Millet birbirine senin var mı senin var mı diye soruyor. Eee tabi beni es geçmediler sağolsunlar. Yok deyince de yeni mi evlisin diye soruyorlar :52: Sabır sabır ya sabır :)

Maşallah canım. Allah sizlere de nasip edecek inşallah...

İnciyide sayarsak kim kaldı şimdi
ben petunya akasya bide laveque kaldı beklemede olan
Allah bizede nasip eder inşallah :49:

Amin canım amin...

Yok canım öyle demiyorlar maalesef. Transfer olacakmış gibi gelin sonucu burada öğreneceksiniz diyorlar. En kötüsü de o zaten. Olacak mı olmayacak mı diye evde değil de hastanede beklemek.
Allah yardımcısı olsun, zor meslek. Senin için de çok zor oluyordur...
Evet canı evde. Yanımda uyuyor şu an :) Olmaz mı :1: Bugün 11 olmadan ne zaman arayacaksın ne zaman diye diye başımda döndü durdu :1: Kendi de arayamıyor beyefendi. Telefonda konuşurken gözümün içine bakıyor :1: Allah razı olsun bu yolda hep yanımda oldu. Hakkını ödeyemem...

Eşinin ameliyat işi ne oldu unuttu bu telaşla nazlanmayı galiba...:)) Benim eşim yine Hataya dönmüştü ben yapayalnızdım o süreçte:((

Crinone jel mi canım? İyi yapmışsın....

Herkese günaydın kızlar, hayırlı sabahlar :16:

Günaydın uyku tutmadı di mi?:1:

Aman Allah korusun. Yarın gelirse haber ki bakalım bugün öğreneceğiz 5.gün oluyor. Sonraya kalmaz umarım. Ameliyat işi rafa kalktı canım. Bir kaç doktor gerek yok dedi. İlaç kullanıyor şu an. Arada yine evhamlanıyor ama ilk zamanlara göre azaldı şükür. Evet canım crinone. Tutmadı ama zaman da geçmiyor :50:

Aman Allah korusun. Yarın gelirse haber ki bakalım bugün öğreneceğiz 5.gün oluyor. Sonraya kalmaz umarım. Ameliyat işi rafa kalktı canım. Bir kaç doktor gerek yok dedi. İlaç kullanıyor şu an. Arada yine evhamlanıyor ama ilk zamanlara göre azaldı şükür. Evet canım crinone. Tutmadı ama zaman da geçmiyor :50:

İnşallah canım sen ara Cumhur Beyi ben beklemek istemiyorum böyle kaygılarım var de...

Eşine sevindim canım...

Bizim de akşama oğlanın öğretmeni ve sınıf arkadaşları gelecek. Geçse şu gün hemen...

Herkese günaydın kızlar, hayırlı sabahlar :16:

Gunun aydinlik olsun Incicim.
Guzel haberlerle senlensin :)

Lave sen neler yapıyorsun canım bahsetmiyorsun fazla kendinden. Ben de çok sevindim Hazadeye. Çok zamandır transfer haberi almamıştık pgt li. Zeybeki de merak ettim bu arada...

Canım benim bulantım 16 haftaya dek sürmüştü öncekilerde. Bir de pıhtılaşma sorunumdan mı bilmiyorum o takılan şey hemen tıkanıyor şişe bitince ertesi güne yeniden takmak lazım düşün Memorialde 6. da bulmuşlardı damaryolunu. Allahtan burada 3. yü geçen olmadı:)) Ama canım çok yanıyor. Dün hiç su içememişim serum olmazsa halim yaman canım. Eşim diyor ki kollarını polis görse seni uyuşturucu bağımlısı diye götürecek:)) :1: Ama şükür diyorum doğal yolla da tekrar hamile kalamam artık sanıyordum amh den sonra. Amniyo düşünmüyoruz canım. İnşallah sağlıklı bir bebektir. Ben sağlıksız olsaydı düşerdi diyorum. Eşimin sorunundan olursa da o da yaşamla bağdaşıyormuş diyorum. Beni daha çok endişelendiren embriyolarımdan biri trizomi 21 çıkmıştı. Bu ihtimal daha çok korkutuyor beni. Allah sağlıklı evlat versin hepimize. Amin...

Amh falan hikaye di mi CHNB?? Ne kadar tartistik burada , sen ne kadar uzuldun amh dusuk cikti diye.
Yok ben 8 yıldır sunu ogrendim ki bu isin kesin ve kesin matetmatigi yok.

Icıin nasil rahat ediyorsa guzelim . Amniyo yaptirmadan mutlu olacaksan bu yol guzel. Ama endiselerin dogurana kadar bitmeyecek ne yazik ki :(

Damar yolunun zor bulunmasini bilirim . Annemde ayni sorun var, kayıyor yazık damarı .
benim Allaha sukur oyle bir sorunum yok . :)

kendimden bahstmiyorum cunku ben su anda askıda yasıyorum tedavı konusunda.
sızlerın trafigi cok yogun ve benım hayatımdan daha eglencelı oldugu kesın :52:o yuzden sızı takıp edıp guzel haberler alıp mutlu olmayı tercıh edıyorum.
tedavı yapacagım ben de , ıstıyorum aslında ama Istanbula gıtmek cok zor ve sıkıcı gelıyor bır daha .
aslında bır gun belkı de bugun su Izmırdekı merkezlerı tek tek arayıp soracagım. IMSI yok bılıyorum ama belkı sıparıs vermıslerdır ne bıleyım belkı bırı der kı 3 ay sonra elımızde ...
O zaman beklerım. Genetıgı de yaptırırım Volkan Beye veya Muhterem Beye.
Evimde yurdumda tedavi olmayı ozledım

Gunun aydinlik olsun Incicim.
Guzel haberlerle senlensin :)

Amh falan hikaye di mi CHNB?? Ne kadar tartistik burada , sen ne kadar uzuldun amh dusuk cikti diye.
Yok ben 8 yıldır sunu ogrendim ki bu isin kesin ve kesin matetmatigi yok.

Icıin nasil rahat ediyorsa guzelim . Amniyo yaptirmadan mutlu olacaksan bu yol guzel. Ama endiselerin dogurana kadar bitmeyecek ne yazik ki :(

Damar yolunun zor bulunmasini bilirim . Annemde ayni sorun var, kayıyor yazık damarı .
benim Allaha sukur oyle bir sorunum yok . :)

kendimden bahstmiyorum cunku ben su anda askıda yasıyorum tedavı konusunda.
sızlerın trafigi cok yogun ve benım hayatımdan daha eglencelı oldugu kesın :52:o yuzden sızı takıp edıp guzel haberler alıp mutlu olmayı tercıh edıyorum.
tedavı yapacagım ben de , ıstıyorum aslında ama Istanbula gıtmek cok zor ve sıkıcı gelıyor bır daha .
aslında bır gun belkı de bugun su Izmırdekı merkezlerı tek tek arayıp soracagım. IMSI yok bılıyorum ama belkı sıparıs vermıslerdır ne bıleyım belkı bırı der kı 3 ay sonra elımızde ...
O zaman beklerım. Genetıgı de yaptırırım Volkan Beye veya Muhterem Beye.
Evimde yurdumda tedavi olmayı ozledım

Canım evet üzülmek de ne demek dedim ki menopoza giriyorum 35 yaşında. Hatta Nur Hanımı arayıp telefonda dr ye bile ağlamıştım. Evet canım ya menopoza girip de yıllar sonra hamile kalan bile duydum ben belki istisna ama oluyor. İnşallah senin de gelecek canım bebişin. İnşallah İMSİ gelir oraya. Nasıl olmaz İzmir de kafam almıyor ya Bursada bile var. Anlaşılmaz bir şey...

Sen bahset kendinden ara ara canım...

hazade canım transferin hayırlı olsun,bebeklerin sımsıkı sarılsınlar sana inşallah...misafirim var,giremedim ama çok merak ettim,gözün aydın canım,darısı önce inciye,sonra bize inşallah...bol bol yat dinlen
Saol cnm Allah razı olsun inşallah hepimiz bu aşamalardan geçicez be anne olucazz
HAZADECIM hayirli ugurlu olsun insallah transferin.:16:Umuyorum 2 embryon da saglikla devam eder. Forumumuzda bu noktalara gelmek bile harika bir duygu. Guzel seyler de yazmaya basladik , cok seviniyorum.
Saol cnm benim inşallah sende bu aşamalardan geçiceksin vee Pozitifi görücezzz
Ben sormadan Mattika sormus ama ben de cok merak ettim. 2. Embryonun translokasyonlu olma ihtimalini nasil gorduler ? Anladigim kadariyla bu demek oluyor ki ilk gelisen embryon translokasyonsuz. Bunun ayirimi yapilamiyor diye b iliyoruz burada hepimiz. Yeni teknik cikti acaba haberimiz mi yok? Eger bunu da ayirt edebiliyorlarsa guzel bir gelisme bu. Bilgin var mi bu konuda.
Yok cnm öle deil şimdi sağlıklı embriyoda benim gibi olabilir ama sonradan çıkan embriyo ise translokasyonlu olabilir dedii yani parça kopuklugu düşük olabilir ama olmayadabilir dedi
Transfer sonrasi kendini cok kasma . Aklin cok bebeklerinde olmasin. Buna gayret et. Normal hayatini yasamaya calis ama kosmadan, agir kaldirmadan tabi. Hadi hayirlara vesile olsun insallah:49:
vallahi cnm inan ki hiç düşünmüorum çünkü geçen 2 tedavimde yaptıklarımı yapmıorum sürekli yatmıorum ağlamöıorum yiyip içip evde dolaşıorum :)
INCICIM Senden gelen guzel habere de cok sevindim. Sen bu sefer voleyi vuracaksin gor bak.:16:Yarini iple cekiyorsundur simdi, tahmin edebiliyorum. 2 tane saglikli cikacak insallah :36:Heyecanla bekliyorum ben de yarini.
Çıcak çıkıcask inşallahhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
CHNBCIMNe zaman bitecek bu serum meselen ? Cok zor olmali... Sen de amniyo dusunmuyorsun Mattika gibi sanirim ha ? Allah kolaylik versin canim .Saglikla al kucagina insallah.

Kızlar benim sonucum yarın belli olmayabilir 24 sure olduğu için. Embriyolog, genetiğin yoğun olması durumunda salı hatta çarşambaya da sarkabileceğini söyledi. Geç olsun güç olmasın.
Öle tabi cnm geç olsun güç olmasın ama o zamanda embriyo kaçıncı gününde olmuş oluo cnm çarşamba olursa şayet
evet yaa hazade yazmıştı ya son dk 2 embrio transferi oldu diye neydi adı yaaa trans... la yazılı bi kelime :26: işte o ne demek ti :26:

Translokasyon :9:
Yani kromozomlar arasında parça kopukluğu cnm açıklamışlar zaten :)

hazade embriyonun taşıyıcı olabileceğini neye dayanarak söylemişler sana? bi tahmin mi sadece geçerliliği ne?
dünden beri soruyoruz bizi aldınlat:1:

hazade embriyonun taşıyıcı olabileceğini neye dayanarak söylemişler sana? bi tahmin mi sadece geçerliliği ne?
dünden beri soruyoruz bizi aldınlat:1:

canım sağlıklı embriyonun haricindeki embriyoda kırık ne görünüyor ne görünmüyorr yani proplar kullanıldıgında ılşık yanmioo yani taşıyıcılığının yanı sıraaa sorunlu embriyoda olabilir anladınmı bölünmesi iyi fakat üstünde çalışma yapılamamış

Kızlar merhaba,
Hastaneden aradılar. Sonuç 5 gibi çıkarmış. Tedbir olsun diye gelin dediler. Saat 3 gibi evden çıkacağım. Şimdi evi biraz toparlayıp kendime çeki düzen vereyim :) Haber gelemz diye her yeri dağıtmıştım :1: Bakalım bizi ne bekliyor. Dualarınızı bekliyorum.

Kızlar merhaba,
Hastaneden aradılar. Sonuç 5 gibi çıkarmış. Tedbir olsun diye gelin dediler. Saat 3 gibi evden çıkacağım. Şimdi evi biraz toparlayıp kendime çeki düzen vereyim :) Haber gelemz diye her yeri dağıtmıştım :1: Bakalım bizi ne bekliyor. Dualarınızı bekliyorum.

aman pek heyecanlı :)
valla oraya gidip beklemek de ayrı bir stres ama bu sefer sen bence guzel haber alacaksın
ve beklemek de bu yuzden sana agır gelmeyecek.
transfer bugun mu olacak ınsallah??

canım sağlıklı embriyonun haricindeki embriyoda kırık ne görünüyor ne görünmüyorr yani proplar kullanıldıgında ılşık yanmioo yani taşıyıcılığının yanı sıraaa sorunlu embriyoda olabilir anladınmı bölünmesi iyi fakat üstünde çalışma yapılamamış

hazadecim sen 24 sure mu yaptırmıstın?

aman pek heyecanlı :)
valla oraya gidip beklemek de ayrı bir stres ama bu sefer sen bence guzel haber alacaksın
ve beklemek de bu yuzden sana agır gelmeyecek.
transfer bugun mu olacak ınsallah??

En sevmediğim kısmı burası işte canım. Sonuç olumlu çıkarsa transferi büyük ihtimalle yaparlar. Çok korkuyorum :18:

Back
X