Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

aynı mı bilmem ama istanbul acıbadem genetik lab

acıbademdemı 300 tl tuttu süper bızızm genetık testımız başkentte 300 mal oldu acıbademde 1500 milyara yakın tuttu

yok eşim için 300 benim için 300 bir 300 daha yani toplam 900 benim yumurtalarım pazartesi toplandı bugün pgd yapılacak cumartesi sonuçlanacakmış olumlu olursa aynı gün trasfer yapılacak herhalde test çeşidine göre ücretler değişiyor aynı test için ankada tüp bebek bana 250 tl demişti ama ben acıbademde başlayınca testi de orada yaptırdım

hayırlısı olsun işallah emegın boşa cıkmasın sen memnunmusun volkan beyden hastaneden

hayırlısı olsun işallah emegın boşa cıkmasın sen memnunmusun volkan beyden hastaneden

acıbadem dışında sadece başkente gittim ben kıyasladığımda burası daha iyi en azından sıra yok tlf çabuk ulaşabiliyosun suratsız sekreterler yok kısaca memnunum para alıyorlar ama karşılığını da veriyorlar bence daha nolsun volkan bey de iyi allah için yapması gereken neyse onu yapıyor

bende aynı seylerı yasadım baskent belkı tedavımı uzun zaman alsada daha uygun fıyata yapacaktı ama ınsan kendını rahat hıssetmek ıstıyo bıde hastayla ılgılenen bırebır prof bu da cok onemlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…