- Konu Sahibi zambak1989
-
istanbul genetik mi genetikçi rıdvan seçkin oranın fiyatı tek gen için set up + pgt haç embriyo olursa olsun 6000 tl ben görüşmüştüm .. neden istanbul genetiği arayıp sormuyorsun ? fiyatlar hakkında bilgin olur
cunku cok bılmış eşim dr acıklama yaparken fıyat hiç önemlı degıl fılan dıye hava attı dr adamcagızda acıklama yapamadı sımdıdıe yıgıtlıgımıze yoğurt surup soramıyoruz
ela hanım da bir şansını denesen
ela hanım da bir şansını denesen[/QUO
YUMURTANI TOPLADIKTAN SONRA KAC GUN İÇİNDE PGD YAPILIYO
bizim ki karyotip denilen bir tahlildi eşim ve bana uygulandı 300 er milyondu
acıbademdemı 300 tl tuttu süper bızızm genetık testımız başkentte 300 mal oldu acıbademde 1500 milyara yakın tuttu
yok eşim için 300 benim için 300 bir 300 daha yani toplam 900 benim yumurtalarım pazartesi toplandı bugün pgd yapılacak cumartesi sonuçlanacakmış olumlu olursa aynı gün trasfer yapılacak herhalde test çeşidine göre ücretler değişiyor aynı test için ankada tüp bebek bana 250 tl demişti ama ben acıbademde başlayınca testi de orada yaptırdım
hayırlısı olsun işallah emegın boşa cıkmasın sen memnunmusun volkan beyden hastaneden
acıbadem dışında sadece başkente gittim ben kıyasladığımda burası daha iyi en azından sıra yok tlf çabuk ulaşabiliyosun suratsız sekreterler yok kısaca memnunum para alıyorlar ama karşılığını da veriyorlar bence daha nolsun volkan bey de iyi allah için yapması gereken neyse onu yapıyor
bizim ki karyotip denilen bir tahlildi eşim ve bana uygulandı 300 er milyondu
dondurucu degıl 4 üncü iğne :) inşallah hepsı dollenır
Iş yoğunluğunda dondurucu okudum [
:) :) SEN HİÇ TEDAVIYE BAŞLADIN MI YOKSA ILK DEFAMI DENEYECEKSIN
Iş yoğunluğunda dondurucu okudum [
:) :) SEN HİÇ TEDAVIYE BAŞLADIN MI YOKSA ILK DEFAMI DENEYECEKSIN
İLK DEFA BAŞLICAM :) BAŞKENTTEKİ DR. UN KİMDİ
TAYFUN ÇOK AMA ERHAN ŞİMSEK DAHA IYIYMIİŞ BIDE ESRA HANIM VARMIŞ ODA COK IYIYMİŞ BEN TAYFUNDAN MEMNUN OLAMADIM SOĞUK ILGISIZ HASTA PSIKOLOJISINI ANLAMAYAN BI DR DU BU TEDAVIDE DR COK ONEMLI AMA GIT GORUŞ HERKES FARKLI SONUCTA SEN KENDINI İFADE EDER RAHAT OLURSUN BIDE BAŞLAMADAN COK IYI ARASTIR BU TEDAVININ MERKEZI ISTANBUL VE EN IYI HASTANE ŞİŞLİ MEMORIAL EGER IMKANIN VARSA ORAYLADA GÖRÜŞ GENETIK UZMANI CUMHUR BEY ÇOK IYIYMİŞ
TAYFUN ÇOK AMA ERHAN ŞİMSEK DAHA IYIYMIİŞ BIDE ESRA HANIM VARMIŞ ODA COK IYIYMİŞ BEN TAYFUNDAN MEMNUN OLAMADIM SOĞUK ILGISIZ HASTA PSIKOLOJISINI ANLAMAYAN BI DR DU BU TEDAVIDE DR COK ONEMLI AMA GIT GORUŞ HERKES FARKLI SONUCTA SEN KENDINI İFADE EDER RAHAT OLURSUN BIDE BAŞLAMADAN COK IYI ARASTIR BU TEDAVININ MERKEZI ISTANBUL VE EN IYI HASTANE ŞİŞLİ MEMORIAL EGER IMKANIN VARSA ORAYLADA GÖRÜŞ GENETIK UZMANI CUMHUR BEY ÇOK IYIYMİŞ
NORMALDE HAZİRAN 23 TE RANDEVUM VARDI ... CUMHUR BEY İLE GÖRÜŞTÜM TAŞIYICILIKTAN BAHSETTİM ... SONRA BİRDEN AKLIMA ORGANLARIN AYNA GMRÜNTÜSÜNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİM .. BUNUN İÇİN BİR MUTASYON ARAŞTIRMASI YAPILMAK GERK DEDİ ERKEK OLURSA KISIR OLMA İHTİMALİ SÖZ KONUSU ... BENİ ADANA BALCALIYA YÖNLENDİRDİ KENDİ DE YAPYORMUŞ BU TESTİ AMA MALİYETLİ BİR TEST BALCALIYA GİT DEDİ ANEMİ OLAN HÜCREYİ AYIKLARKEN BUNU DA AYIKLARIZ DEDİ ... KONUŞMASI ANLATIŞI ÇOK İYİ ADANA DA BİR MERKEZLE ÇALIŞYOR AMA HANGİSİ BİLMİYORUM .. BAŞKENTTEKİ DR. ESRA BULGANDI AMA YÜZYÜZE HİÇ KONUŞMADIM MAİLLERLE GÖRÜŞTÜM
insanın aklı bazen sonradan geliyor ben başkentte 2defa normal tüp bebek 1 defada dondurulmuşlarla denedim devlet karşıladı dr um erhan bey ve esra hanımdı olmadı bunlardan sonra eşim özellikle gıcık kaptı oradan o zaman başka yerler araştırdık ankada da bir yakınımın oldu orayı ve acıbademi araştırdım ikisi de iyiydi ama acıbadem hastane diye orayı tercih ettim daha önceden niye araştırmayıp sadece başkente takılıp kaldım diye pişman oldum burası yöntemi falan farklı sanki ilgisi de iyi
NORMALDE HAZİRAN 23 TE RANDEVUM VARDI ... CUMHUR BEY İLE GÖRÜŞTÜM TAŞIYICILIKTAN BAHSETTİM ... SONRA BİRDEN AKLIMA ORGANLARIN AYNA GMRÜNTÜSÜNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİM .. BUNUN İÇİN BİR MUTASYON ARAŞTIRMASI YAPILMAK GERK DEDİ ERKEK OLURSA KISIR OLMA İHTİMALİ SÖZ KONUSU ... BENİ ADANA BALCALIYA YÖNLENDİRDİ KENDİ DE YAPYORMUŞ BU TESTİ AMA MALİYETLİ BİR TEST BALCALIYA GİT DEDİ ANEMİ OLAN HÜCREYİ AYIKLARKEN BUNU DA AYIKLARIZ DEDİ ... KONUŞMASI ANLATIŞI ÇOK İYİ ADANA DA BİR MERKEZLE ÇALIŞYOR AMA HANGİSİ BİLMİYORUM .. BAŞKENTTEKİ DR. ESRA BULGANDI AMA YÜZYÜZE HİÇ KONUŞMADIM MAİLLERLE GÖRÜŞTÜM
BENDE CUMHUR BEYE MAİL ATMIŞTIM ERTESI GUN ARADI ÇOK İLGİLİ GUZEL KONUŞTU O AN ÇOK KOTU BI DURUMDAYDIM DUNYAM YIKILMIŞ CARESIZ BI DERDE DÜŞTÜGMÜ DÜŞÜNÜYODUM AMA BENI COK UMITLENDIRDI. ESRA HANIM BÖLÜM BAŞKANI RANDEVUNU ONDAN AL ALACAKSAN BENCE PEKİ SEN 23 HAZIRANDAKI RANDEVUNA NEDEN GITMEDIN
insanın aklı bazen sonradan geliyor ben başkentte 2defa normal tüp bebek 1 defada dondurulmuşlarla denedim devlet karşıladı dr um erhan bey ve esra hanımdı olmadı bunlardan sonra eşim özellikle gıcık kaptı oradan o zaman başka yerler araştırdık ankada da bir yakınımın oldu orayı ve acıbademi araştırdım ikisi de iyiydi ama acıbadem hastane diye orayı tercih ettim daha önceden niye araştırmayıp sadece başkente takılıp kaldım diye pişman oldum burası yöntemi falan farklı sanki ilgisi de iyi
Ben çok kararsız kaldım volkan baltacının merkezine gitmeyi düşündüm o da ankarada yol çok zor gelcek acıbademe de bakmıştım aslında tüpbebek merkezini görmedim .. birde turan çetin var orda adnan dok ile görüştüm ve turan çetinin kendisi ile telefonda tabiki ikiside çok güzel anlattılar neyse daha zaman var o zaman bulurum bişiler
BENDE CUMHUR BEYE MAİL ATMIŞTIM ERTESI GUN ARADI ÇOK İLGİLİ GUZEL KONUŞTU O AN ÇOK KOTU BI DURUMDAYDIM DUNYAM YIKILMIŞ CARESIZ BI DERDE DÜŞTÜGMÜ DÜŞÜNÜYODUM AMA BENI COK UMITLENDIRDI. ESRA HANIM BÖLÜM BAŞKANI RANDEVUNU ONDAN AL ALACAKSAN BENCE PEKİ SEN 23 HAZIRANDAKI RANDEVUNA NEDEN GITMEDIN
organlarımın yeri değişik bunun mutasyon araştırması yapılması gerekli .. erkek çocukta kısırlık yaratabilir ... cumhur bey ertelememin daha mantıklı oluğunu söyledi acele etme dedi .... birde ben muayneye gittiğimde esra hanımdı dr.um ben 250 ye yakın muayne ücreti alıncaktı ...sizden de alındı mı muayne ücretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?