- Konu Sahibi zambak1989
-
hangi birimde veriliyor ki rapor internette araştırayım. bende ve eşimde taşıyıcı olduğu için sorun olyor hastalık tek benden geçmiyor dr uma danışyım olmzsa bakalım ne dicek o . ok canım ama senin durumunla benim ki farklı olduğu için olcağını sanmıyorum
bu teşhisi hangi birim koydu size bize tıbbi genetik birimi koydu o yüzden tıbbi genetik verdi bize raporumuzu ama olsaydı doktorunuz sizi kesinlikle yönlerdirir rapor verirdi diye düşünüyorum bilmediğimiz şeyler olabilir ama tabiki araştırım söylenen rakam çok yüksek sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın canım
29 yaşindayim 8 ay olcak 5 mayista çocuklugumda tahlili yaptirmişti annem ve nikah oncesi talasemi merkezinde kontrol edildi genetikçiye gitmedik biz.olmazsa cumhur bey ve volkan baltacidan oğrenyim gorusecem onlarla cunku
canım ne yaptın gittin mi doktora ??
Günaydın canım yarın burda dr a gidicem hsg çekilcem ..cumhur bey şuan yurt dışında tr ye geldiğinde görüşcez. volkan baltacıya mail atmadım olmazsa bir mail atayım.
günaydın ,
volkan baltacı ünlü bi doktor ismini burda duyuyorum sürekli
mayıs kaçta randevun senin ?
raporları daha teslim etmedik doktora
eşim 13 mayısta ürolojiye tekrar muayene olup raporu onaylatıp vercek üroloji bizi oyaladı ya
ay sonu regl im işte bakalım başlicaz demişti doktor ne zman çağırır bilmiyorum heyecanla bekliorum
sen kaç yıllık evliydin yş kaç ? Bende heyecan yptım :)
:)))) 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım daha önce hiç denedinizmi ?
Benden küçükmüşsün hayır risk istemedim gebelikte sonlandırmak bana göre değil vicdnım sızlar ....eşimde destekliyor o da kıyamaz hayırlısı diyorum artık
küçüğüm been küçüğümmm :)
aynı düşüncedeyiz rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın burda hayırlı haberlerimizi verelim inşaallah bizim gibilere umut olsun :)
AMİN CANIM İNŞALLAH .....zaman yaklaştıkça hiçbişi hissetmiyorum ben duygusuz kaldım ,:) heyecanda yok korkuda yok şimdilk
heyecanlıyım ve biraz korkuyorum ya ne bilim korkuyu ne zman yenicem bilmiyorum en iyisi düşünmemek ama düşünmeden de olmuyoki hayal kuruyorum ya sürekli farklı bir duygu
ben hayal kurmuyorum kuramıyorum olmazsa kendimi toparlayamam :) belki tedavi sürecinde rahatlarım bilemiyorum artık
bende doktorla görüşmeden önce senin gibi düşünüyodum ta ki doktorumla görüşene kadar doktor bana sanki umut aşıladı :) eminim ki rahatlicaksın inşaallah :) pozitif düşün ya hiç olumsuz düşünme 3 - 4 defa deneyip olumsuz olanları düşün onlar ne yapsınlar allahım yardımcıları olsun
evet onlar adına çok üzülüyorum allah yardmcıları olsun .... doktorumla mailleşiyorum haziran sonu hemen gelsinşimdi ay sonuna kadar hızlı geçecek zaman sonra haziranın ilk günleri zor olcak geçmek bilmicek
hemen geçsin hemen :))))))))))) çalışıyomusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?