Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

Günaydınlar efenimm :) ya sesim soluğum kesildi dün ilaçlarımı aldım ben hap şeklinde bekliyordum hepsi iğneymiş kocaman kocaman bi de ben enjekte etcekmişim kendime ahh ahh 800 tl cik tutmuş bi de :44:

tedavin başladı mı :52: hayırlı olsun evet canım kalem iğnelerle kendine vurcaksın malesef sonra başka iğnelerde gelcek ilk iğnen dün dü o zaman 800 ii ya 1500 - 2000 tl arası ödicem bende

tedavin başladı mı :52: hayırlı olsun evet canım kalem iğnelerle kendine vurcaksın malesef sonra başka iğnelerde gelcek ilk iğnen dün dü o zaman 800 ii ya 1500 - 2000 tl arası ödicem bende

sağolasın canım ewt kalem gibi iğneler başka iğneler derken? yok daha başlamadım iğnelere regl 3. günü iğnelerin birini alın gelin demiş doktor normalde 3.000 tl flaanmış sen niye okadr çok ödüyosun

sağolasın canım ewt kalem gibi iğneler başka iğneler derken? yok daha başlamadım iğnelere regl 3. günü iğnelerin birini alın gelin demiş doktor normalde 3.000 tl flaanmış sen niye okadr çok ödüyosun

Benim raporum yok canim ucretli alcam ondan acaba bana da mi erken aldircak igneleri bkar bakar korkarim artik..transfer sonrasi yagli igneler.veriyorlr yada jel o cok acityormus

Benim raporum yok canim ucretli alcam ondan acaba bana da mi erken aldircak igneleri bkar bakar korkarim artik..transfer sonrasi yagli igneler.veriyorlr yada jel o cok acityormus

HMM onu bilmiyodum bakalım daha nelerle karşılasacağız inşallah katlandığımız şeylerin karşılığını güzel bir şekilde alırız. rapor konusunu konuştun mu doktorla? senden çok para çıkıcak galiba çok :3:

HMM onu bilmiyodum bakalım daha nelerle karşılasacağız inşallah katlandığımız şeylerin karşılığını güzel bir şekilde alırız. rapor konusunu konuştun mu doktorla? senden çok para çıkıcak galiba çok :3:

Istanbulgenetik merkezine mail attim ama.benim durumumda birine rapor verilmez.cunku bende sadece.tasiyicilik var esimde tasiyici merkeze sormustum ilk gorusmemde.rapor hakkiniz yok demisti.hangi merkeze gidiyorsun sen ? Genetikci kim

Istanbulgenetik merkezine mail attim ama.benim durumumda birine rapor verilmez.cunku bende sadece.tasiyicilik var esimde tasiyici merkeze sormustum ilk gorusmemde.rapor hakkiniz yok demisti.hangi merkeze gidiyorsun sen ? Genetikci kim

tmam bende taşıyıcıyım. ikinizin de taşıyıcı olması ne kadar tevafuk... kocaeli eğitim araştırma hastanesine gidiyorum

tmam bende taşıyıcıyım. ikinizin de taşıyıcı olması ne kadar tevafuk... kocaeli eğitim araştırma hastanesine gidiyorum

Bende adana baskent kisla ya gidicemde genetikcisini ben secexem ya seckin özen olcak yada volkan baltaci bende soyle bisi var es tasiyici ise risk doguyor bizde .tek taraf tasiyici ise risk yok ondan vermezler bize ama gorustugumde net bir cvb alcam ben

bende adana baskent kisla ya gidicemde genetikcisini ben secexem ya seckin özen olcak yada volkan baltaci bende soyle bisi var es tasiyici ise risk doguyor bizde .tek taraf tasiyici ise risk yok ondan vermezler bize ama gorustugumde net bir cvb alcam ben

yani riskli olduğu için rapor vermiyorlar öylemi ewet görüş olayı açıklığa kavuştur canım:1:

inşaallah rabbimin izniyle inşaallah.... Ilaçlarıda görünce daha başka oldum doktor ne yapıcak çok merak ediyorum yaa :1: Geldimi senin doktorun yurtdışındamıydı öle hatrlıyoum sanki :)

genetikçi yarın mail atcam ona telefon numaramı göndercem beni arayacak raporuda sorcam hatta .... ah o iğneler ah :D bir arkadaş yeni çıkan iğneden kullanmış yumurta gelişimi için bende ondan isticem uygun görürse dr. korkarım ben iğneden

genetikçi yarın mail atcam ona telefon numaramı göndercem beni arayacak raporuda sorcam hatta .... Ah o iğneler ah :d bir arkadaş yeni çıkan iğneden kullanmış yumurta gelişimi için bende ondan isticem uygun görürse dr. Korkarım ben iğneden

normal iğneler kadr uzun değil ama :46: Korkma bak sakın stres de yok ben çok iyi hazırlandım doktorum eğer stres üzüntü korku falan yok eğer olacaksa bu ilaçlara hiç başlama faydası olmaz demiş

normal iğneler kadr uzun değil ama :46: Korkma bak sakın stres de yok ben çok iyi hazırlandım doktorum eğer stres üzüntü korku falan yok eğer olacaksa bu ilaçlara hiç başlama faydası olmaz demiş

valla ben çok korkuyorum rahim filmi çekildim korkudan tansiyonum düştü yıkılyordum .. kan tahlili verdim mi iğne vuruldun mu da aynı artık hergün bir posta tansiyon sıfırlanır :emir_bebek: :emir_bebek: doğru stres üzüntü olmayacak sonuç alınmıyormuş diğer pgt topiğini okuyorum çok şey öğrendim ordan... kür falan yapyormusun peki

valla ben çok korkuyorum rahim filmi çekildim korkudan tansiyonum düştü yıkılyordum .. Kan tahlili verdim mi iğne vuruldun mu da aynı artık hergün bir posta tansiyon sıfırlanır :emir_bebek: :emir_bebek: Doğru stres üzüntü olmayacak sonuç alınmıyormuş diğer pgt topiğini okuyorum çok şey öğrendim ordan... Kür falan yapyormusun peki

hayır olmaz hemen yenmeye çalış:9: Yok hiç bisey yapmadım yollasana nerden bakıyosun

hayır olmaz hemen yenmeye çalış:9: Yok hiç bisey yapmadım yollasana nerden bakıyosun

diğer topikten öğrendim ben .... çörek otu bal karıştır ... Soğn kürü ... Incir kürü .... Arı sütü , polen , hatta folik asit yada folbiol dr danış kullanmaya başla .. Kürlerde kaynatılıp içiliyor ama ben yapmıyorum folik kullanıyorum çörek otu bal sabahları yiyorum ... Arı sütü polen karışımı alcam birde ...

Back
X