''Genetik Hastalılar Tanı Merkezimiz Sorumlusu Uzman Dr. Hüseyin YURDAKUL (MD,PHD) yönetimide konsunda uzman doktor, biyolog ve laborant kadrosuyla hizmaet vermektedir. Tanı Merkezimize başvurularda hastalarımız uzman hekimlerimizden genetik danışma almakta ve gerekli görüldüğü taktirde genetik testlerin istemi yapılmaktadır. ''
Canım internette araştırdım biraz yukarıdaki gibi yazıyor uzman doktormuş.. sende baksana internetten GENETİKON DİYE TANI MERKEZİ VARMIŞ.. ya doktor çok açıklayıcı konuştu doktor gibi değilde sanki beni 40 yıldır tanıyan bir dost gibi.. şaşırdım ben kimle konuşuyorum diye

çok ilgili ben kanı sabah göndereyim dedim olmaz akşamdan gönder pazartesi ye yetiştirmem lazım yumurtaların pazartesi toplanabilir dedi. bidaha apar topar işten çıktım kan vermeye gittim dün.. sizide yoruyorum ama kusura bakmayın diyo bide

bende yok hüseyin bey estğf.. ne dmek bizim için uğraşıyorsunuz dedim

dün biz hastenedeyken tüp bebek doktorunuz beni arasın sormam gereken şeyler var dedi görüştüler.. iyi gidiyo herşey demiş.. raporunu mail al dedi gönderdim dün..