Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

mersindeyim ben 4500 ise iyi ama pgt için hangi genetikçi ile çalışyor benim için önemli olanda biraz bu genetik testim balcalı da yapıldı sonucu bekliyorum eşim ve ben orak hücre ( anemi ) taşıyoruz evlenirken yaptırılan teste çıkmıştı :) ... pgt ücreti embriyo başına mı yoksa ?

genetik testi istanbulda acıbademin kendi lab gönderiliyor pgt için genel ücreti var embriyo başına değil yani

ben de haziran ayında başladım tedaviye sadece 4 yumurta toplandı 3 ü sağlam donduruldu bu ay 8 adet toplandı şuan hepsi sağlam bugün pgt yapılacak sonuca göre cumartesi günü transfer yapılacak o yüzden çok heyecanlıyım

guzel haberlerle don bıze inşallah cok heyecanlı rabbım gonlune gore versın sen hangı ilaçları kullandın ben bu bekleme suresınde bıosteron ve gınero doğum kontrol hapı kullandım igne tedavsındede puregon 200 cc vuruluyorum bıde merıonal

Son düzenleme:
guzel haberlerle don bıze inşallah cok heyecanlı rabbım gonlune gore versın sen hangı ilaçları kullandın ben bu bekleme suresınde bıosteron ve gınero doğum kontrol hapı kullandım igne tedavsındede puregon 200 cc vuruluyorum bıde merıonal

iğne olarak gonal f ve merional bekleme süresinde de biosteron kullandım bu ay iğnelerin yanında 5 günlük famera diye tablet kullandım senin nasıl gidiyor şimdilik kaç yumurta var

iğne olarak gonal f ve merional bekleme süresinde de biosteron kullandım bu ay iğnelerin yanında 5 günlük famera diye tablet kullandım senin nasıl gidiyor şimdilik kaç yumurta var

bugun dorduncu ignemı vurulacam ben pazartesı gıttım ortalama 10 yumurta saydı yarın kesın sayı bellı olur sanırsam famera yı neden verdı ne için kullanılıyomuş

iğneler acıtmıyo ama cok degısık bı ruh halı verıyo ben sersem gıbı oluyorum duygusal sınırlı gergın uykulu bıde bende adet sancısı gıbı sancı yaptı gercı bu ıyı bı sey cunku yumurtalarım buyuyo inşallah içi dolu buyur hepsi ben işallah yarın sekretere soracam tup bebekde devlet onaylı raporlu olan hastalar rapordan yararlanabılıyomu yada ne sormamaı ıstıyosan onu yaz onu sorayım yanlış bı sey yapmamayyaım

iki eş anemi taşıyıcısı ise rapor alabiliyor mu diye sorarsan ve raporu kendileri veriyor mu :) mail attım volkan bey e ama cvb verir mi bilmiyorum

2500tl senin ki ne kadar

ya super bızım kı daha bellı degıl sız neye göre 2500 tl oduyosunuz sımdı ılk gorusmede ela hanım her hastalıgın bı kodu oldugunu soyledı ve bıze en yuksek fıyattan hesapladı 6-7 bin tutar dedı sadece pgd için ama bu kesın rakam degıl bende onu merak edıyorum pgdfıyatını neye göre hesaplıyolar

ya super bızım kı daha bellı degıl sız neye göre 2500 tl oduyosunuz sımdı ılk gorusmede ela hanım her hastalıgın bı kodu oldugunu soyledı ve bıze en yuksek fıyattan hesapladı 6-7 bin tutar dedı sadece pgd için ama bu kesın rakam degıl bende onu merak edıyorum pgdfıyatını neye göre hesaplıyolar

hiç bilmiyorum herkesin aynı sanıyordum demek ki hastalık türüne göre para ödeniyor

iki eş anemi taşıyıcısı ise rapor alabiliyor mu diye sorarsan ve raporu kendileri veriyor mu :) mail attım volkan bey e ama cvb verir mi bilmiyorum

ok soyle sorayım iki eş anemı hastası ise tedavı için rapor alabılıyomu baska bı kurumdan raporu varsa tedavı için maddı olarak kullanabılıyomu

bildiğim kadarı ile pgt tek gen taşıyıcılığında yüksek tutuyor .. set up aşaması var .. kimi merkezlerden set up dahil 6000 tl kimi yerlerde ise set up sadece 6000 tl ... mesela benim tek gen olduğu için 6000 tutcak ... kromozom bozukluğu varsa daha uygun fiyatlar

ayrıca neden net rakam vermediler bize başta rakamı söylediler ona göre karar verdik

hiç bilmiyorum herkesin aynı sanıyordum demek ki hastalık türüne göre para ödeniyor

ne guzel olurdu bızızm içinde 2500 deselerdı belkı bende yanlış anlamış olabılırım kı işallah oyledır cok mutlu olurum ama volkan bey genetık ıcın kesın bı fıyat vermeyız cunku hastalık kodlarına gore ıstanbul genetık fıyatlandıryo dedı

bugun dorduncu ignemı vurulacam ben pazartesı gıttım ortalama 10 yumurta saydı yarın kesın sayı bellı olur sanırsam famera yı neden verdı ne için kullanılıyomuş

dondurucu iğne ? ilk kez duydum :S sayı çok güzel maşallah inş. hepsi döllenir

ayrıca neden net rakam vermediler bize başta rakamı söylediler ona göre karar verdik

cunku cok bılmış eşim dr acıklama yaparken fıyat hiç önemlı degıl fılan dıye hava attı dr adamcagızda acıklama yapamadı sımdıdıe yıgıtlıgımıze yoğurt surup soramıyoruz :47::47::47:

ne guzel olurdu bızızm içinde 2500 deselerdı belkı bende yanlış anlamış olabılırım kı işallah oyledır cok mutlu olurum ama volkan bey genetık ıcın kesın bı fıyat vermeyız cunku hastalık kodlarına gore ıstanbul genetık fıyatlandıryo dedı

istanbul genetik mi genetikçi rıdvan seçkin oranın fiyatı tek gen için set up + pgt haç embriyo olursa olsun 6000 tl ben görüşmüştüm .. neden istanbul genetiği arayıp sormuyorsun ? fiyatlar hakkında bilgin olur

istanbul genetik mi genetikçi rıdvan seçkin oranın fiyatı tek gen için set up + pgt haç embriyo olursa olsun 6000 tl ben görüşmüştüm .. Neden istanbul genetiği arayıp sormuyorsun ? Fiyatlar hakkında bilgin olur

aa süper arayıp ögreneyım her yerde aynımıdır kı ama zaten başladık bı kere paşa paşa verecez

Back
X