eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyız ... aynı zamanda bende çocuğa geçecek mutasyon var oda erkekte sadece kısır diye bilinyor atıl bey den sonuçları bekliyorum 2 ayda çıkacağını söylemişti zaten sanırım ağustos sonu eylül başı gibi ... başkent öngörüşme yapmıyor işte bende zten yaptırmıcam hemen diye gitmedim randevuma iptal ettirdim esra hanım prof olduğu için yüksek fiyatı bir kere ödedin ama dimi 70 i
70 TL YI BI SURESI VAR ON GUN MU NE O ZAMAN DILIMINDE GIDERSEN BI DAHA ODEMIYOSUN 11 GUN YENIDEN ODUYOSUN İŞTE SEN BENIM ANLADIGIM NORMAL YOLLA HIC GEBELIK DENEMEDIN EN IYISNI YAPMIŞŞIN AMA CIKAN SONUÇLARA GORE ATIL BEYE SOR BENCE BELKI
TUP BEBEK PGD YAPTIRMADAN SAGLIKLA BEBESINI KUCAGINA ALIRSIN EŞİMÖDE TRANSLOKASYON CIKINCA ATIL BEYE GITTIK BIZE YENIDEN GENETIK TEST YAPMADI BEN BU SONUÇLARLA NORMAL GEBE KALABILIRMIYIM DIYE SORDUM BENCE KALMA DEDI BAZI HASTALRIM TUP BEBEK PARASINI COK GORUP TEDAVI OLMUYOLAR AMA OMUR BOYU HEM MADDI HEM MANEVI ANLAMDA CEKIYOLAR DEDI ÇOK DA HAKLI PGD YAPARSAN BEBEGINDE HİÇ BI TASIYICILIK OLAMAYACAK BU ARADA YASIN KAÇ ZAMAN KAYBETMEMEK LAZIM SONUCTA YUMURTA REZERVLERIN VAR