Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

Kizlar bnm tekrarlayan dusuklerm var kromozmlar temiz ama Doktor yinede pgd dedi bnm gibi okupda bebegni kucagna alan varmi

öncelıkle gecmiş olsun bende senın gıbı tekrarlayan dusuk yasadım ıkı adet ıksıde 6 haftalıkdı genetık arastırmamızda kromozon tarnslokasyonu cıktı bız o yuzden pgd yaptırıyoruz sende kı problemın ne oldugunu bılıyomusun neden pgd yapalıcakmış

geçmiş olsun öncelikle benim durumum farklı eşim ve ben orak hücre taşıyıcısıyız aynı zaman da bende situs inversus için pgt uygulanacak ... pgt ile çok kişi hamile kaldı .. yeterki umudunu kaybetme ve olcağına inan

Canm bn kaliyorm ama hepsi 6.haftada dusuyo kanamayla

öncelıkle gecmiş olsun bende senın gıbı tekrarlayan dusuk yasadım ıkı adet ıksıde 6 haftalıkdı genetık arastırmamızda kromozon tarnslokasyonu cıktı bız o yuzden pgd yaptırıyoruz sende kı problemın ne oldugunu bılıyomusun neden pgd yapalıcakmış

Tekrarlayan dusukten dolayi kromozomlar temiz canm pihtilasma var sadece

Tekrarlayan dusukten dolayi kromozomlar temiz canm pihtilasma var sadece
Pihtilasma icin ilac tedavsi uygulaniyo tup bebege bile gerek yok cok yakin bi arkadsimda ayni sorundan yasadi ilac ile hamileligin tamamladi bence sende farki seylerde vardir sadece pihtilasma degildir iyice arastirmak lazim

Pihtilasma icin ilac tedavsi uygulaniyo tup bebege bile gerek yok cok yakin bi arkadsimda ayni sorundan yasadi ilac ile hamileligin tamamladi bence sende farki seylerde vardir sadece pihtilasma degildir iyice arastirmak lazim

anladım pgt ile inşallah bir bebiş olur canım hangi merkeze gidiyorsun yada gidiceksin

pıhtılaşma için pgt ilk kez duydum başka bir drye görün derim

Kizlar butun testlerm yapildi sadece pihtilasma cikti onn icin igne ve aspirin tabiki kullaniyorm ama yine dusuyor sornn neoldugnu bulamadiklari icin aon care pgd dedi doktor cunku sorun yok baska

Kizlar butun testlerm yapildi sadece pihtilasma cikti onn icin igne ve aspirin tabiki kullaniyorm ama yine dusuyor sornn neoldugnu bulamadiklari icin aon care pgd dedi doktor cunku sorun yok baska

o zaman durum degisiyo hakkinda hayirlisi olsun kac dusuk yaptin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin kizlar amiiin ya bnm gibi olup yanit alan yokmu pgd den icime su serpin:43:[/Q

sana tavsıyem başlamadan çok iyi araştır nerde ne koşullarda yasıyosun bılmıyorum ama maddı anlamda ve manevı anlamda zor bı surec ben adanada yasıyorum adanada pgd yapan bana gore ıkı duzgun yer var bırı baskent bırı de acıbadem biz acıbademı sectık baskent hastanlerınde ılerleyıp doğru sonuç alamıyacgımızı dsuundugumuz için turkıyede en ıyıs pgd yapan hastane şişli memorıal ve amerıkan hastanesı hepsıyle tek tek gorus tup bebekde de ilk randevular ucretsız oluyo ve her gıttıgınde para vermıyosun sadece tedavının paarsını verıyosun

Gunaydiiinnnn.... nasilsiniz kizlar....rosemoon dualarim seninle guzel haberlerle don ....

Back
X