imrendim şimdi bende mi battaniye işlesem iştahımı getirdin valla

.................ben anlatyorum dölleme diyorum o sprem diyor hayır diyorum embriyo diyorum hee yumurta mı diyor anlatmıyorum boşver diyorum ........ benim kuzenlerim biliyor ama ayrntılı konuşmuyorum kimseyle insanlar çok basite alınca gıcık oluyorum anladıklarıda yok zaten ..... bana o sorular çok yöneltilmedi ama senem doluyor sormaya başlarlar ... iyi de yapmış tedavi sürecindesin moralini bozma ailen biliyor mu anneler babalar yani ... ben iki tarafa da söyledim sağolsunlar desteklerde ....[/Q
evet bılıyolar ıkı ailede cok uzuldu benım ailem saglıklı oldugum halde bu kadar acı cekmeme ıkı defa hevesımın kursagında kalmasına eşimin ailesı de aynı sekılde iki ailede cok destek sagolsunlar onlarda bızım kadar yıprandı
bi itirafda bulunayım mı yerı gelecek esın bıle anlamaıyack senı abarttıgını sımarıklık yaptıgını dusunecek
cunku onların dogasında ığneyı vuruluyosun işlem tamam sende yarttıgı tahrıbatı dusunmuyo vucuduna sadece hormon yukluyolar altust oluyosun sureklı uyuyorum ben iğne vuruluyorum akşam dokuzda on dakıka sonra uyuyorum delıksız ama ilaçtan degıl psıkolıjık oklarak uyuyorum
hastaneden aradıklarında ellerım tıtrıyo du bı ara stresten ne dıyecekler nıye arıyolar ne oldu bu işler bıtsın evımde mevlut okutacam hayırlısı ile fakır sevındırecem