pgt yöntemi

powder234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
14
1
36
Eskişehir
merhaba ben 35 yaşındayım .doğal yoldan iki gebelik geçirdim.fakat iki bebeğimide nedeni belli olmayan hidrops nedeniyle kaybettim.benim sorum tüp bebekteki pgt yöntemiyle hidrops fetalisli bebek doğurmamın önüne geçilebilir mi?son bebeğime otopsi yapıldı sonuç 4 -5 ayı bulurmuş.sonucu aldıktan sonra tüp bebek denemek istiyoruz.ama bu yöntem bizde sağlıklı bebek gelişimini sağlar mı?yada sizin tavsiyeniz ne olur?

merhaba öneclikle geçmişler olsun, sanırım bana bahçeci mailden de yazmıştınız. bana kalırsa genetik olarak kaybettiğiniz bebeklerde ve sizle eşinizde genetik hastalık yok ise tüp bebek tedavisi ve pgd yapmanın ekstra iyileştirici tarafı olmayacaktır. ancak haklı olarak sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsunuz. kan grubuyla ilgili uyuşmazlıklar, fetuslarda kalp anormallikleri araştırıldı mı? perinatologlarca takibinizi öneriririm. bahçecide doç.dr. bora cengiz yüksek riskli gebeliklerle uğraşmaktadır onunla da temasa geçebilirsiniz. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…