• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PGTm Tüp Bebek Şişli Memorial

Sperm dna fragmantasyonu testi yaptırdınız mı? Spermiyogram normal olsa da dna fragmantasyonuna baktırmanızı öneririm.
Hayır yaptirmadik..bende düşünüyorum bu testi ama hiç bir doktor tavsiye etmedi..neden göz ardı ediyorlar anlamiyorum

Hayır yaptirmadik..bende düşünüyorum bu testi ama hiç bir doktor tavsiye etmedi..neden göz ardı ediyorlar anlamiyorum
Evet boşu boşuna zaman para kaybettiriyorlar insana, hayal kırıklıkları da cabası. Halbuki çok ucuz ve basit bir test. Ben ve eşim açıklanamayan infertiliteyiz, tüm testlerimiz iyi. Sperm iyi rahim iyi yumurta sayısı iyi ama olmuyor, ne jinekologlara ne üroloji profesörlerine gittik kimse dna hasarına bakma gereği duymadı. Her şey iyiyse neden olmuyor diye kafayı taktım ve kendi araştırmamızla böyle bir test olduğunu öğrendik. Sonuçta çok yüksek dna hasarı çıktı.. İyi ki tüp bebeğe başlamadan önce baktırmışız çünkü buna göre farklı bir protokol uygulandı. Baktırmadan tedaviye başlasaydık muhtemelen elimizde doğru düzgün embriyomuz bile olmayacaktı. Bu yüzden mutlaka baktırmanızı tavsiye ederim hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Evet boşu boşuna zaman para kaybettiriyorlar insana, hayal kırıklıkları da cabası. Halbuki çok ucuz ve basit bir test. Ben ve eşim açıklanamayan infertiliteyiz, tüm testlerimiz iyi. Sperm iyi rahim iyi yumurta sayısı iyi ama olmuyor, ne jinekologlara ne üroloji profesörlerine gittik kimse dna hasarına bakma gereği duymadı. Her şey iyiyse neden olmuyor diye kafayı taktım ve kendi araştırmamızla böyle bir test olduğunu öğrendik. Sonuçta çok yüksek dna hasarı çıktı.. İyi ki tüp bebeğe başlamadan önce baktırmışız çünkü buna göre farklı bir protokol uygulandı. Baktırmadan tedaviye başlasaydık muhtemelen elimizde doğru düzgün embriyomuz bile olmayacaktı. Bu yüzden mutlaka baktırmanızı tavsiye ederim hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Sperm iyiken DNA hasarı oluyor o halde..umarım herşey gönlünüzce olur çok zor surecler doktorlar bile bizim yasadigimiz durumu anlayamaz asla

Sperm iyiken DNA hasarı oluyor o halde..umarım herşey gönlünüzce olur çok zor surecler doktorlar bile bizim yasadigimiz durumu anlayamaz asla
Aynen öyle, spermiyogramdaki tüm değerler ortalamanın çok üzerinde olmasına rağmen çok yüksek hasar çıktı. Kesinlikle ne yollardan geçtiğimizi anlayamazlar. Testi yaptırmaya karar verirseniz bana da sonucu haber verin lütfen. Hepimizin gönlüne göre olsun 🙏🏻

Benim amh düşük..yas 32 doğal yolla hamilelik yaşadım oğlum 6 yasinda çok şükür..sonrasında 5 defa kimyasal gebelik yaşadım..kromozom analizlarimiz yapıldı temiz pıhtılaşma temiz çıktı..eşimin sonuçları temiz..çoğu doktor amh düşük olduğu için yumurtalar kalitesiz dediler o yüzden kimyasal yaşanıyor dedi..memoriel Şişlide görüşmeye gittim genetik doktoru genetik bı rahatsiLik olabilir dedi taşıyıcılık testi istedi..fiyatı 80 bin TL..tabiki bende yaptırmak istemedim..yani ben şunu öğrenmek istiyorum bı aorun çıkıyorsa genetik olarak bı tedavisi olurmu..ben zaten pgt li tüp bebek yaptiracagim..çok şükür bı sağlıklı evladım var Allah uzun ömür versin kardeşi olsun diye bir kere şansımı denemek istiyorum çok kardeşi olsun istiyor maddi olarak çok acilamiyorum o yüzden bu genetik testi yaptirmayacagim ne kaybederim onu öğrenmek itedimm.tesekkur ederim 🤗
Canım merhaba. şuan seninle aynı durumdayız. Bende 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum var ve amh düşüklüğüm var. Bahçelievler memorial da Ali Osman Koyuncuoğlunda tedavi görüyorum ve doktorum bana genetik test yapalım senin amh düşük olduğu için yumurtalar kalitesiz olur en iyi olanı bulmamız gerekiyor ki dedi. Şuan embriyolar genetik testte sonuç bekliyoruz

Toplam ne kadara mal oldu acaba. Düşünüyorum da 160 bin dışonda ne kadar ücret cıkarırlar
Geçen sezon verilen fiyat listesi buydu bana. Embriyo oluşturmada ve seçiminde farklı yöntemlere ihtiyaç duyulursa ek ücretler çıkıyor. Genetik test fiyatları geçen sezon böyle idi ama şu an çok değişti mi bilmiyorum. Bunların dışında ilaçlar da 40 bini bulur.

Eklentiler

• IMG_20260210_000355.webp
    IMG_20260210_000355.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 178
Canım merhaba. şuan seninle aynı durumdayız. Bende 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum var ve amh düşüklüğüm var. Bahçelievler memorial da Ali Osman Koyuncuoğlunda tedavi görüyorum ve doktorum bana genetik test yapalım senin amh düşük olduğu için yumurtalar kalitesiz olur en iyi olanı bulmamız gerekiyor ki dedi. Şuan embriyolar genetik testte sonuç bekliyoruz
Merhaba evet herşeyiyle ayniymisiz..ben tedaviye bu ay başlayamadım malesef E2 yüksek çıktı bı dahaki ay bakacagiz.coknkorkuyorum ya embzriyo hiç olusmazsa diye eğer olursa genetik test yapılacak..

Merhaba evet herşeyiyle ayniymisiz..ben tedaviye bu ay başlayamadım malesef E2 yüksek çıktı bı dahaki ay bakacagiz.coknkorkuyorum ya embzriyo hiç olusmazsa diye eğer olursa genetik test yapılacak..
Allahın izniyle ilaçlarla beraber de yumurta oluyor içini ferah tut. Bu süreçte en önemli şey stres yapmamak. Bazı hormonlar bile stresten yüksek çıkıyor. Doktorum sürekli stres yapma sakinken kan ver diyor. Bu arada muanede kaç yumurta görünüyor

Geçen sezon verilen fiyat listesi buydu bana. Embriyo oluşturmada ve seçiminde farklı yöntemlere ihtiyaç duyulursa ek ücretler çıkıyor. Genetik test fiyatları geçen sezon böyle idi ama şu an çok değişti mi bilmiyorum. Bunların dışında ilaçlar da 40 bini bulur.
Bu nerenin fiyat listesi

Merhaba Arkadaşlar

Şişli Memorialde Pgt m yaptıran ve olumlu sonuç alıp sağlıklı bebeği olanlar var mıdır?
Maalesef ben ilk bebeğimi kaybettim araştırmalar sonucunda eşimde ve bende nadir görülen genetik bir hastalığın taşıyıcılığı çıktı. Bu yüzden pgtm yaptırarak ilerlemeye karar verdik. Yaklaşık bir ay sonra ben de tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum. Merak ettiğim pgt m yaptıran var mı benim gibi taşıyıcı hastalığı olup. Yorumlarınız bekliyorum 🌸🌸
Bir arkadaşım sizinle aynı durumdaydı. Pgt ile sağlıklı embriyo elde edildi. Şu an hamile.

Allahın izniyle ilaçlarla beraber de yumurta oluyor içini ferah tut. Bu süreçte en önemli şey stres yapmamak. Bazı hormonlar bile stresten yüksek çıkıyor. Doktorum sürekli stres yapma sakinken kan ver diyor. Bu arada muanede kaç yumurta görünüyor
4 5 görünüyor ama tedaviye hiç basyalamadigim için ne kadar toplanır ne kadar dolu olur bilmiyorum..sizede baskı yapiliyormu evladın var neden boşuna ugrasiyorsun diye..maddi manevi zor bı süreç olduğu için herkes gereksiz buluyor tedaviyi ama ben evladının kardeşi olmasını istiyorum hayırlısıyla tabiki..yanlismi yapıyorum diye düşünüyorum bazen

Merhaba arkadaşlar bende şişli memoriel deydim.bugun regl 2.gunumdu ultrasonda kist görundu..kan alındı FSH düşük E2 yüksek çıktı tedaviye başlamak uygun dedil dedi bu ay Lale hanim yani iptal..amh im zaten çok düşük..başına böyle bişey gelen varmi acaba
Merhaba, benim başıma gelmişti aynı durum. Ben de Şişli Memorial’deyim, tedaviye başlamak istediğim bir ayda ultrasonda 4cm kist görünmüştü, e2 değerim de yüksek çıkmıştı. O ay tedaviye başlamadık. Merak etmeyin o kist yok olacak, sönüp gidecek. Biliyorum bir an önce başlamak istiyoruz ama iyi bir ayı beklemek daha mantıklı tabii. Bir sonraki reglim ile kist sönmeye başlamıştı, en fazla 2 regl sürer (kistin ne zaman oluştuğu da önemli sanırım ama uzun sürmez) 🙏

Merhaba, benim başıma gelmişti aynı durum. Ben de Şişli Memorial’deyim, tedaviye başlamak istediğim bir ayda ultrasonda 4cm kist görünmüştü, e2 değerim de yüksek çıkmıştı. O ay tedaviye başlamadık. Merak etmeyin o kist yok olacak, sönüp gidecek. Biliyorum bir an önce başlamak istiyoruz ama iyi bir ayı beklemek daha mantıklı tabii. Bir sonraki reglim ile kist sönmeye başlamıştı, en fazla 2 regl sürer (kistin ne zaman oluştuğu da önemli sanırım ama uzun sürmez) 🙏
Çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum açıkçası ne zaman gider biter hormonlarım normale döner diye..inşallah süreciniz olumlu sonuclanmistir

Çok teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum açıkçası ne zaman gider biter hormonlarım normale döner diye..inşallah süreciniz olumlu sonuclanmistir
Teşekkür ederim, ben henüz bir sonuç alamadım maalesef. Son tedavimde sağlıklı embriyo bulamadık transfer olamadım. Devam ediyorum bakalım inşallah hepimiz kolaylıkla, sağlıkla güzel haberlerimizi paylaşırız 🌸

4 5 görünüyor ama tedaviye hiç basyalamadigim için ne kadar toplanır ne kadar dolu olur bilmiyorum..sizede baskı yapiliyormu evladın var neden boşuna ugrasiyorsun diye..maddi manevi zor bı süreç olduğu için herkes gereksiz buluyor tedaviyi ama ben evladının kardeşi olmasını istiyorum hayırlısıyla tabiki..yanlismi yapıyorum diye düşünüyorum bazen
Canım açıkçası ben bu süreçten çevremde kimseye bahsetmedim. Sadece kardeşimin eşi biliyor oda tedavi gördüğüm hastanede görev yapıyor. O yüzden çevre baskıs yok şükürler olsun. Zaten herkes bir laf söylemesin diye bilerek gizli tutuyorum. Hani laf arası bile bi kardeşi olsa dediğim zamanda da herkes farklı bir şey söylüyor o yüzden ne kadar az insan o kadar huzur

Birde şuan 4-5 görünüyorsa maşallah senin ilaçlarla en az 8 tane olur. Bende 3 tane görünüyordu tedavi ile 6 tane oluştu 5i toplandı. Sen bu süreçte mümkün olduğunca yumurta kaliteli destekleyici şeyler ye beslenmene uykuna dikkat et

Çok teşekkür ederim bilgi için Şişli Memorial de mi yaptırdı? Bir de pgtm yaptırdıktan sonra hamileyken ilave testlere gerek kalıyor mu cvs amniyosentez vs gibi
Hayır ilave teste gerek yokmuş. Şişli Memorial de yaptırdı. Setap yaptırdı embriyolara.

Merhaba, rica etsem uygulanan protokol hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? Muhtemelen bizde de var bizi de yönlendiren olmadı. Farklı bir uygulama varsa belki bizim de talep etmemiz açısından yol gösterici olabilir.

Back
X