Gebeliğe Hazırlık Pharma supralife women

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fulyam2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
236
69
28
Merabalar aranızda pharma supralife women kullanıp sonuç alan var mı?? Yumurta güçlendirici doktor önerdi tüp bebek tedavisi için???

Merhaba, henüz bir sonuç almadık, iki kimyasal gebelik sonrası doktor hem eşime hem bana verdi bu takviyeyi. Daha 4 gün oldu kullanmaya başlayalı. Bir gebelik olursa haberdar ederim 🙏🏻

Canm ne oldu durumun??
Aa evet size haber verecektim, hakkınızı helal edin. Biz pozitif haberimizi aldık ama birçok şey uyguladığım için hangisinin işe yaradığını bilemiyorum. Mart ayında hsg çektirdim. O ay deneyemedik. Reglden 4-5 gün önce supralife kullanmaya başladık hem eşim hem ben. Regl döneminde de bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım. E2 biraz düşüktü çünkü. Yani hsg supralife ya da kür hangisi sebep oldu bilmiyorum ama hamile kaldım 🌸

Aa evet size haber verecektim, hakkınızı helal edin. Biz pozitif haberimizi aldık ama birçok şey uyguladığım için hangisinin işe yaradığını bilemiyorum. Mart ayında hsg çektirdim. O ay deneyemedik. Reglden 4-5 gün önce supralife kullanmaya başladık hem eşim hem ben. Regl döneminde de bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım. E2 biraz düşüktü çünkü. Yani hsg supralife ya da kür hangisi sebep oldu bilmiyorum ama hamile kaldım 🌸
Yaa cok sevindim adına bende tüp bebege başlycm dua edin bana sizin sıkıntı neydi

Yaa cok sevindim adına bende tüp bebege başlycm dua edin bana sizin sıkıntı neydi
Bu mübarek günde hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻 benim kimyasal gebeliklerim var. Prolaktin ve tsh sınırdaydı. Eşimde de ileri hızlı hareket %10, yavaş ileri hareket %40larda çıktı. Biraz hızı arttırmak için ona da supralife verdi.

Eşinizde aynı takviyeyi mi kullandı? Kaç ay kullandınız?
Tüp bebekle mi, doğal mı oldu?

Eşinizde aynı takviyeyi mi kullandı? Kaç ay kullandınız?
Tüp bebekle mi, doğal mı oldu?
Evet birimiz man birimiz woman olanını kullandık. 1 kutu kullandık içinde 30 adet var ama biz 30 adet bitmeden pozitif haberini aldık. Doğal yolla oldu. Öncesinde de iki kere takviyesiz hamile kalmıştım

Evet birimiz man birimiz woman olanını kullandık. 1 kutu kullandık içinde 30 adet var ama biz 30 adet bitmeden pozitif haberini aldık. Doğal yolla oldu. Öncesinde de iki kere takviyesiz hamile kalmıştım
Bende prowomen kullanıyorum inş faydasını görürüz.
Sizde Dr sıkıntı ne demişti ki Tüpe yönlendirdi?

Tüpe gerek kalmadan olması çok daha güzel olmuş o yorgunluğa girilmeden şükür sebebi.

Hayır bizi tüpe yönlendirmedi doktorumuz. Doğal yolla hamile kalabildiğim için bu takviyeyi verip sizi kendi halinize bırakıyorum dedi 😊
Bende prowomen kullanıyorum inş faydasını görürüz.
Sizde Dr sıkıntı ne demişti ki Tüpe yönlendirdi?

Tüpe gerek kalmadan olması çok daha güzel olmuş o yorgunluğa girilmeden şükür sebebi.

Back
X