- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi eymen seymen
Arkadaşlar pharmaton kapsül iştah açıp kilo aldırıyor mu kullanan var mi aranizda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her bünye farklı inşallah bana fayda ederBen geçmişte 1 şişe kullandım ama +/- hiç bir yararı olmadı bana.
Bu kategoride Solgar daha iyi bence.
Hele de çalışıyorken ve yemek vaktine daha varsa,Pavlov'un köpekleri gibi salya akıyo yeminlen.İştah için yemek sitelerine girip biraz gezinin.İnsanın iştahı bayağı açılıyor![]()
tabi aynen..Her bünye farklı inşallah bana fayda eder
Ben kullandım ama enerji için gerçi düzenli olarak devam etmedim hamile olunca bıraktım geri bende iştah açıcı yanı olmadıArkadaşlar pharmaton kapsül iştah açıp kilo aldırıyor mu kullanan var mi aranizda![]()
Ben kullandım kilo almadım, istahım hep aynıydı hala cok yiyorumArkadaşlar pharmaton kapsül iştah açıp kilo aldırıyor mu kullanan var mi aranizda![]()
Gida takviyesi oArkadaşlar pharmaton kapsül iştah açıp kilo aldırıyor mu kullanan var mi aranizda![]()
Sağol canım aynen öyle tek öğünle akşami yapıyorum resmen acikmiyorum inşallah faydası olur yaMerhaba eczacılık öğrencisiyim.
Pharmaton kapsül genel olarak bakıldığında iştah açan yada kapatan takviye değildir. Sadece metabolik olayları düzene soktuğu için zamanında acıkıp zamanında yemek yeme isteği duyarsınız. Yani genelde ben tek öğünle idare ederim diyen insanlardansanız günde üç öğün yeme ihtiyacı size iştahınızın açıldığı hissini verebilir bu yönde de kilo alıp kilo verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)