Elektrikli Mutfak Aletleri Philips 4667 su ısıtıcı kullanan var mı?

volere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
373
24
98
İzmir
Merhaba arkadaslar bu su isiticisindan satın almak istiyorum gittiğim teknoloji mağazalarının hiç birinde üründen yoktu o yüzde canli canli göremedim :) internetten almak istiyorum ama özellikleri arasında gercekten yazıldığı gibi Kirec tutmama konusunda bu kadar iyi mı aranızda kullanan varsa yardımcı olursa cok sevinirim eğer yazdığı özellikleri yoksa bosuna almak istemiyorum cevap verenlere şimdiden teşekkürler :16:

http://www.philips.com.tr/c/cay-yap...-mavi-isikli-metal-yayli-kapak-hd4667_20/prd/ burdan bakabilirsiniz resmini ekleyemedim

Ben varım :) ama aynı model mi bilemedim. PHILIPS HD4667 2400 W PASLANMAZ ÇELİK IŞIKLI SU ISITICISI'nı kullanıyorum. Bir ay once www.hepsikalite.com sitesinden almıştım. Fiyat olanakta gayet iyi gelmişti 188 lira diğer sitelerden daha uygundu ve kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödeme şeklinde almıştım. Özelliklerine gelince de paslanmaz Çelik'ten yapılması sağlığa zarar vermediğini gösterir. Sökülebilir filtre kireç sökücü de zamanla su ışıltının kireç tutmasını engelliyor. O yanan mavi ışığı da ayrı bir şirinim katmış. Bundan iyisi can sağlığı diyerek almanı öneriyorum :) sonuc olarak ucuzları hem plastikden yapılıyor hemde kireç özelliği yok ee bikere alacağız bizde oyuzden ben baya bir araştıracak bunda karar kılmıştım.

Back
X