Bebek Beslenmesi philips avent elektrikli göğüs pompası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seorpia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
106
0
96
40
İzmir
arkadaslar lutfen yardım edin..kafam cok karısık..
ilk bebegım ve tamamen tecrübesizim.bilirsiniz cok da evhamlı oluyor ınsan.
ilk olarak ;bebegim 3480 g dogdu.su an 41 gunluk ve 4385 g..kilo alımını pek begenmedı saglık ocagındakı ebe mama fılan dedı ama ben istemiyorum.cocuk dr umla daha konusmadım.sizce kilosu nasıl?

philips avent elektrikli gögüs pompasını almıstık.yeni yeni kullanmaya basladım.basladıgımdan beri sıkıntıdayım.cunku zar zor en fazla 60 ml sut cıkıyor.ilk basta şakır şakır geliyor süt sonra damlaya dönüşüyor en son duruyor.bende pompayı kapatıp ılk derecesinden tekrar baslatıyorum.yıne yavas yavas artıyor sonra yıne duruyor..ben boyle ugrasa ugrasa 60 ml sağabiliyorum.sagma bitince gogsumu sıktıgımda sut gelıyor..bebegım emerken bazen sut akıyor agzından.ama bu durumu anlayamadım.bebek boyle bı gelıp bı duran sutu nasıl emıcek...sutum mu az..yoksa pompa da mı bı sıkıntı var anlayamadım..

benzer durum yasayan arkadaslar var mı??
lutfen yardımcı olur musunuz....sımdıden tesekkurler(bu arada gogsum asırı sısmıstı o zaman bıle cok az cekmıstı pompam)

tatlım pompanda sorun olabilir ben neredeyse 3 ayı geçtim benimde aynı 75ml yakın çıkarıyorum günlük sağıyorum hatta ilk zamanlar göğsümün alışması için sık sık sağdım.. birde sen makinadan çekiniyor olabilirsin o çok etkiliyor sütü..

öncelikle tesekkurler yanıtın için..canım benım bugun 45 gunluk oldu bebegım.moralımı bozdu bu pompa cok..peki senin bebegin sadece anne sütü ile mi besleniyor?takviyeye gerek duydun mu?
peki sen sagarken bir gelip bir gelmeme durumu oluyor mu??

rica ederim tatlım benim bebeğim 2 aylıkken oldu göğsümü bıraktı ben öylelikle başladım ama ek gıda mamamız vardı ama çok az bir ölçüde genel yoğunluk sütümü alıyordu.. şimdi büyüdük artık ek gıdaya başladık ama yinede sütümü kesilene kadar vereceğim ben yaşamıyorum sütümün kesilmesini birde masaj yap süt sağmadan canım süt artırıcı yiyecek içecek tüketiyormusun? birde benim makinamın markası farklıydı ben makinayı çok araştırdım benimki anne otellerinde hastanelerde kullanılanlardan..

Humana iciyorum..bol kimyon yogurt tuketiyorum..bol da su tabi..ben elimle sıktıgimda sut geliyor bebegin agzinin kenarlarindan da akiyor..ama sagma tuhaf..neydi seninkinin markasi?bi de senin bebisin 2 aylikken kac kiloydu hatirliyomusub?

merhabalar ben yeni uye oldum daha site nasil kullanilir bilmiyorum sutum cok az belki cogalir diy sut pompasi aldim ama manuel damla akmiyor elektirikli alamayiz suan durumumuz yok ne yapayim

Mrb ben de aynı markayı kullanıyorum ve kesinlikle ben de aynı sorunu yaşıyorum. Başlarda geliyor ama sonra kesiliyor göğsümu sika sika zorla çıkarıyorum. Sen naptin nasıl hallettin bu sorunu

ben tirle kullanıyorum, hani şu bisiklet kornası gibi olan 10 liralık şey. Pompa almak için gittiğimde, pompaların tam temizlenemeyeceği için hijyenik olmadığını savunan bir kişiyşe konuştum, içime sinmedi pompa almadım. Tirle ile yaklaşık 20 dakikada 60 ml süzdüm, memeyi başta biraz acıtıyo sonra çok daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…