Elektrikli Mutfak Aletleri philips çorba ustası deneyen var mı

Denedim canım yayla çorbası görüntü olarak güzel olmadı yoğurt kesildi ama tadı güzeldi belki yumurta ve yoğurdu ayrıca eklemek gerekebilir.

Ben çok uyguna aldım hatta aldığım yerin hediye çeki vardı 170 tlye geldi (aldığım zamanlarda 249 küsüre satılıyordu, şimdi biraz daha düşmüştür fiyatları )

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.Bakalım belki ben de alırım bitane.

kızlar ben de aldım, çok kullanışlı bir ürün ama benimki çalışırken çok ses çıkarıyo:S normal mi yoksa ürün mü arızalı sizce? kullanan arkadaşlar cevap yazabilir mi?

canım ya sen hangisini kullanıyorsun marka olarak bende bebeğim var önümüzdeki ay ek gıdaya geçicez kolaylık olur die düşündüm

Her sabah işe gelmeden kızımın o gün öğlen çorbasını taze yapıyorum
Bir ara alsam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim.
Bana hoş olurmuş gibi gelmiyor. mesela her sebzenin pişme süresi farklı onu nasıl ayarlıyor?
Birde ben birazcık taneli bırakıyorum sebzeleri sanırım makine tamamen eziyor.
Sonra ben malzemeleri domatesle/salçayla birazcık kavurup suyunu sonra koyuyorum ve daha lezzetli oluyor.
Mesela yayla çorbası kesilir, mercimek çi çiğ kokar gibi geliyor bana.
En nihayetinde çorba değil mi, ne kadar zor olabilir ki?
Klasik yöntem, tencereden şaşmamak lazım.

ben de almıştım, bir türlü başarılı olamadım bikaç denememde.. Uğraşmak araştırmak lazım galiba benim de vaktim olmuyor. Hiç kullanmıyorum, uygun fiyata arayanlara yardımcı olabilirim..

biz kadınlar için çok gereksiz olabilir ancak bekar çalışan erkekler için çoooookk gerekli...

yemek yapmayı bilmedikleri gibi ev usulu pişen çorbaya dahi muhtaçlar..

bende şeyi merak ediyorum.. 4 kısılık değilde.. 2 kısılık çorba yapabiliyormu yani seçenekleri var mı?

çorba dışında muhallebi de yapabilir mu? yada komposta tarzı şeyleri?

watt ne kadar gidiyor peki? elektrik çekim gücüde önemli sonuçta.

çorbanın dışında ne yapıyor acaba?çorbada bence ön kavurma yapmadan lezzetli olacağını inanmıyorum da o yüzden.

vestel aldım 100 lira oğlum çorba sevmezdi şimdi kendi istediği malzemeleri katıp pirinçli havuçlu çorbalar yapıyoruz afiyetle içiyor başında beklemekte gerekmiyor

kızlar bende bu aralar bu ürünü araştırıyorum var mı aranızda kullanan, tavsiye eden?

nasıl temizleniyor acaba, motorunun olduğu yer çıkıyor mu haznesi bulaşık makinesinde yıkanabilir mi?

kızlar bende bugün aldım ve hemen mercimek çorbası yaptı ve harika oldu bebeğim 2 aylık daha o büyüyünce çorbalar kompostular meyveli yoğurtlar yapacağım. temizliğine gelince elde dikkatli yıkamak lazım makinaya atılacak parçası yok zen 2 parça. markası phiips . vestel almayın üstü cam ama alt haznesi teflon bu ise çelik biraz pahalı ama değer

vestel corbacı nasıl corba yapar bılmıyorum ama cok yanıltıcı reklam yapıyorlar urunu hb dan aldım acmadan ıade edıyorum cunku dograma rendeleme gb işlerı sıze yaptırıyor pişene kadar basında durup karıstırmak ıcın durmadan dugmesıne basıyorsunuz bu kadar sacma ve aldatıcı bırsey olamaz. bır de musterı hızmetlerıne bır soru sordum bırısı benı aradı evet soruma cevap verdı ama aldıgım fıyatı sordu 10 altına sıze ozel ındırım yaptık ıkıncıyı alın dıye bı saat urun hakkında methıyeler duzdu bıldıgınız ıkıncıyı kakalamaya calıstı anlayacagınız. lezzetını yıne soyluyorum bılmem ama sıstemı sacmalık şuursuz bı anımda aldım sanırım herseyı bn yapcaksam en son blenderını bıle tencerede yaparım dıbı tuttu tutmadı derdı olmaz o daha pratık. bır de kocaman yer kaplıyor. ozetle bn vestel olsam bu urunu corbacı dıye satmaya utanırım fakat bıcakları gayet saglam sadce blender olarak kullanırım çorba yapmam dersenız ıyı bır blender a benzıyor.

Son düzenleme:
ben de philipsin çorbacısı var ve ben çok memnunum çorba yapımı ne kadar kolay gözükse de karıştırmak için başında durmak gerektiğinden çok zamanımı alıyodu (bu arada ben biraz tembelimdir evde genelde her işi bu tarz aletlerle yapmaya çalışırım mesela yerler için robot süpürgem vardır yemekler için tefalin actifryı:104: o derece tembelim yani:))) sırf bu yüzden hiç çorba yapmıyordum ama şimdi atıyorum içine malzemeleri 20 dk da hazır şimdilik 4 çorba pişiriyorum kırmızı mercimek, erişteli yeşil mercimek, şehriye ve domates ama tarifleri arttırıcam inşallah, bu arada çorbalar oldukça lezzetli oluyor öyle çiğ falan tatları olmuyor kullanan arkadaşlar varsa tarif verirlerse çok sevinirim

Konu biraz eskimiş amayazayım istedim Philips çorbacı geçer sene Mayısta doğumgünü hediyesi olarak geldi. Kullanıyorum bence vasat neden derseniz pek de bine hitap eden bir ürün değil sanki sebze çorbaları süzme mercimek 25dk. da hazır yoğurt terbiyeli çorbalar için uygun değil çünkü programı orada durdurunca silbaş oluyo kesilme ihtimali yüksek arada dibi tutuyo. Bide ben en çok bebeğimin çorbası hemencecik olur diye istemiştim ama çok hızlı pişiriciler bu yada düdüklü tencere vitamin kaybettiriyo dendiğinden soğudum biraz ama bi süzme mercimek içinde 25 dk çok iyi bir süre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel bir ürün gibi duruyor ama gerek var mı çok kullanışlı olur mu bilemedim

ben de philips inkini almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim, ne diyosunuz kızlar. gerçi konu eski ama belki cevap verirsiniz

Konu epeyce eskimiş... Philips çorbacıya ben de bugün baktım pratik gibi gözüktü, terbiyeli çorbaları yapabiliyor mu acaba, almayı düşünüyorum ama karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…