Elektronik Ev Aletleri Philips HTS3580 Ev Sinema Sistemi

stamina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
200
2
$philips hts3580-12.jpg
Gerçek 3D film deneyimi için Full HD 3D Blu-ray


Full HD 3D TV ile kendinizi oturma odanızda 3D filmlerin büyüsüne bırakın. Aktif 3D, eksiksiz 1080 x 1920 HD çözünürlükte gerçekçi derinlik ve görüntüler için en yeni nesil hızlı anahtarlamalı ekranları kullanır. Görüntüleri sırayla değiştirerek sol ve sağ lensleri senkronize bir şekilde açmak ve kapamak için zamanlanan özel gözlüklerle bu görüntüleri izleyerek gerçek Full HD 3D izleme deneyimi yaşayacaksınız. Blu-ray üzerinde sunulan en yeni 3D filmler çok çeşitli yüksek kaliteli içerik seçenekleri ile birlikte sunmaktadır. Blu-ray ayrıca inanılmaz gerçeklikte ses deneyimi sunan sıkıştırılmamış surround ses de sağlamaktadır.

Yüksek tanımlı surround ses için Dolby TrueHD ve DTS-HD

Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio Essential, Blu-ray Disklerinizden en iyi sesi almanızı sağlar. Üretilen sesin, orijinal stüdyo kaydından hemen hiçbir farkı yoktur, yani kaydı yapanların size sunmak istediği her şeyi duyarsınız. Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio Essential, yüksek çözünürlüklü eğlence deneyiminizi tamamlar.

HDMI 1080p, daha net görüntüler için yüksek tanımlamaya geliştirme

HDMI 1080p geliştirme, kristal netliğinde görüntüler sağlar. Standart tanımlamaya sahip filmler, artık daha fazla ayrıntı ve gerçeğe yakın görüntüler sağlayan gerçek yüksek tanımlama ile izlenebilir. Progresif Tarama özelliği ("1080p'de "p" ile ifade edilir), TV ekranlarında yaygın rastlanan titreşimli görüntüyü ortadan kaldırarak her zaman net görüntüler sağlar. Son olarak HDMI, sıkıştırılmamış dijital HD videoyu ve dijital çok kanallı sesi analoga dönüştürmeden taşıyabilen bir doğrudan dijital bağlantıdır ve gürültüden tamamen arınmış mükemmel görüntü ve ses kalitesi sunar.

3D Blu-ray Diskleri, DVD'leri, VCD'leri, CD'leri ve USB cihazlarını oynatır

3D Blu-ray Disk, DVD, VCD, CD veya USB cihazları gibi hemen her türlü disk ve ortam formatını oynatır. Bunun eşsiz kolaylığını ve ortam dosyalarınızı TV ve ev sinema sisteminizde paylaşabilme lüksünü yaşayın.

Ürün Özellikleri
Sıkıştırma formatları: avi, DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, MKV
Ön / Yan bağlantılar: USB, MP3 Line-in
Arka Bağlantılar: AUX girişi, Oturtmalı Bağlantı Multich Konnektörler, Kompozit video (CVBS) çıkışı, FM Anteni, HDMI 1.4 çıkışı (3D Blu-ray), LAN
Ses Geliştirme: Gece Modu, Tiz ve Bas Kontrolü
Ses Sistemi: Dolby Prologic II, Stereo, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS HD
 
Ses çıkısı kaç watt yazmıyorda bu ürünü gözüm kesti.. güzel ve şekilli gözüküyor.. sizcede öyle değilmi ?
 

Benzer Konular

Yorumlar
0
Görüntüleme
577
Yorumlar
0
Görüntüleme
542
Yorumlar
0
Görüntüleme
2K
Yorumlar
0
Görüntüleme
574
X