Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazanlı olmayanlardan ne önerirsiniz peki?bence kazanlı ütü çok mantıklı değil ama yine de illa kazanlı ütü olcaksa philipsin en son çıkarttığı bir model vardı o olabilir ama aklında bulunsun kazanları çok çabuk bozuluyor bu tarz ütülerin
Normal utüye de su konulduğu için ben de normal ütüyü tercih edicem.koca kazana da yer açmak lazım evdeBende Kazanlı ütü almak istiyorum.araştırmaya başladım.tefal ve Philips'i kullananlar çok öneriyor.bence almışken Kazanlı almak mantıklı
Kazanlı ütü konusunda tavsiyeniz nedir? Cidden çok araştırdım, evlendikten sonra bekarlıkta ki gibi olmayacağı için almışken iyisini yapayım. Çalışan bir bayan olarak işten arta kalan vakitlerimi açılmayan kırışıklarla öldürmek te istemiyorumPhilips azar var bende. Bekarligimda aldım iki üç yıl anca oldu ve en pahalılarındandı. Bekarken ben spor giydiğim için ütüme çok özen gostermiyordum. Ve 5 aylık evliyim. 5 aydır ütü den nefret ediyorum. Ütü yapmaya başlayınca anladım. Kirışık açmıyor. Saatlerce en yüksek ayarda üstünden geçsem dahi açmıyor. Buhar gücü yeterli diil. Eşim bekarken ki ütüler ile kıyaslıyor. Sinirlerim bozuluyor. 1 gömlek için yarım saat uğraşıyorum. Yine kötü yine kötü. En son dün aksam 1 gömlek ütülemeye çalıştım. Sinir krizi geçirdim. Eşime gösterdim ve kazanlı ütü almaya karar verdim. Araştırma yaparken denk geldi. Philips azur almayın. Ayrıca parlama da yapıyor. Önceleri tefal im vardı. Şu damlatirdi ama yeminle bu ütü den iyiydi
Neye karar verdiniz??Philips markalı kazanlı ütü modeli ne olmalı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
Karar verdiniz mi??Bende Kazanlı ütü almak istiyorum.araştırmaya başladım.tefal ve Philips'i kullananlar çok öneriyor.bence almışken Kazanlı almak mantıklı