Buharlı Ütüler Philips kazanlı ütü

dide1103

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
6
0
16
Philips markalı kazanlı ütü modeli ne olmalı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?

bence kazanlı ütü çok mantıklı değil ama yine de illa kazanlı ütü olcaksa philipsin en son çıkarttığı bir model vardı o olabilir ama aklında bulunsun kazanları çok çabuk bozuluyor bu tarz ütülerin

bence kazanlı ütü çok mantıklı değil ama yine de illa kazanlı ütü olcaksa philipsin en son çıkarttığı bir model vardı o olabilir ama aklında bulunsun kazanları çok çabuk bozuluyor bu tarz ütülerin
Kazanlı olmayanlardan ne önerirsiniz peki?

yine philipsin azur serisinden herhangi bir modeli öneririm kullananlar baya memnunlar

Bende Kazanlı ütü almak istiyorum.araştırmaya başladım.tefal ve Philips'i kullananlar çok öneriyor.bence almışken Kazanlı almak mantıklı

Bende Kazanlı ütü almak istiyorum.araştırmaya başladım.tefal ve Philips'i kullananlar çok öneriyor.bence almışken Kazanlı almak mantıklı
Normal utüye de su konulduğu için ben de normal ütüyü tercih edicem.koca kazana da yer açmak lazım evde:dondurma:tercih meselesi tabi.

Kazanlı ütü normal ütüden daha az yoruyor.
Suyu kazanına koyduğunuz için daha pratik.
Kol kası yapmıyorsunuz en azından :p
Ütü de philips gerçekten çok iyi
Azur modelini kullandım 12 sene tık demedi.3 senedir de kazanlısını kullanıyorum.
Memnunum ;)

Philips şu modeli daha iyi diyen, tecrübesi olan var mı hanımlar? Ütü almadan önce, tecrübelerinizi dinlemek isterim:KK39:

Philips azar var bende. Bekarligimda aldım iki üç yıl anca oldu ve en pahalılarındandı. Bekarken ben spor giydiğim için ütüme çok özen gostermiyordum. Ve 5 aylık evliyim. 5 aydır ütü den nefret ediyorum. Ütü yapmaya başlayınca anladım. Kirışık açmıyor. Saatlerce en yüksek ayarda üstünden geçsem dahi açmıyor. Buhar gücü yeterli diil. Eşim bekarken ki ütüler ile kıyaslıyor. Sinirlerim bozuluyor. 1 gömlek için yarım saat uğraşıyorum. Yine kötü yine kötü. En son dün aksam 1 gömlek ütülemeye çalıştım. Sinir krizi geçirdim. Eşime gösterdim ve kazanlı ütü almaya karar verdim. Araştırma yaparken denk geldi. Philips azur almayın. Ayrıca parlama da yapıyor. Önceleri tefal im vardı. Şu damlatirdi ama yeminle bu ütü den iyiydi

Philips azar var bende. Bekarligimda aldım iki üç yıl anca oldu ve en pahalılarındandı. Bekarken ben spor giydiğim için ütüme çok özen gostermiyordum. Ve 5 aylık evliyim. 5 aydır ütü den nefret ediyorum. Ütü yapmaya başlayınca anladım. Kirışık açmıyor. Saatlerce en yüksek ayarda üstünden geçsem dahi açmıyor. Buhar gücü yeterli diil. Eşim bekarken ki ütüler ile kıyaslıyor. Sinirlerim bozuluyor. 1 gömlek için yarım saat uğraşıyorum. Yine kötü yine kötü. En son dün aksam 1 gömlek ütülemeye çalıştım. Sinir krizi geçirdim. Eşime gösterdim ve kazanlı ütü almaya karar verdim. Araştırma yaparken denk geldi. Philips azur almayın. Ayrıca parlama da yapıyor. Önceleri tefal im vardı. Şu damlatirdi ama yeminle bu ütü den iyiydi
Kazanlı ütü konusunda tavsiyeniz nedir? Cidden çok araştırdım, evlendikten sonra bekarlıkta ki gibi olmayacağı için almışken iyisini yapayım. Çalışan bir bayan olarak işten arta kalan vakitlerimi açılmayan kırışıklarla öldürmek te istemiyorum:KK43::KK24:

PerfectCare Elite Philips GC9650/80 modeline bir bakın derim kızlar annemde kendine bu modelden aldı ütü yapmayı bana sevdirdi :) biraz fiyatı yüksek ama memnun kalırsınız kolay gelsin ve en önemlisi ısı ayarlama derdi yok kendi kendine ayarlıyor:)

Bende tefalin. Kazanlı olanından aldım iyi ki almışım. Nevresın takımları yüz havluları. Ütülemekten saatler gecıyordu. Sımdı. Taş gıbı yapıyor mübarek :))). 2 ay oldu kullanalı komsumda bındeneyım bende dedı sımdı. Ütü yaparken hep benim kını ıstıyorum

Back
X