Kişisel Bakım Ürünleri phılıps lumea ıpl 2007 hakkında

jacobs_01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
12
6
1
38
merhaba arkadaşlar,
ben kadınların hayatını kolaylaştıran bu ürünle yaklaşık 1,5 aydır beraberim kullanımı çok kolay ilk kullanımdan sonraki 2. hafta itibariyle sonuçları görmeye başlıyosunuz ben şuan 3. seansımı yapıcam ilk deneyimlerim harika ve herkese bu ürünü tavsiye ediyorum muhteşem bir ürün şuan minimum%50 bir azalma söz konusu bence ağda veya jiletten çok daha sağlıklı ve mantıklı ayrıca ben bir reklam konuğu diilim bunu hepinizle paylaşmak istedim bence herkes bu aleti almalı

bende 2009 versionunu kulaniyorum iyi bi ürün ama yüzde 50 azalama felan yok bende ynai yavas yavas azalio tabikide ama yüzde 50 dence kadar yok

Bende baya azalma oldu baya baya nerdeyse 3. Seansı yaptım bu arada %80 acaba sizinkinin atımı kaç düşük mü?

2.seansımı yaptım, en ufak bir dökülme ya da kılların uzamasında azalma yok.

Bende baya azalma var özellikle bacaklarımda ve kollarımda bitti gibi bişey açaba kişiden kişiye değişiyo mu ki ben hep permatik kullandım 10 yıldır falan ne ağda be başka bişey yaptırdım sürekli permatikle aldım her yerimi acaba bende o yüzden mi çabuk etki etti? Gerçi sonuç olarak bende etki ettiyse sizde de edecektir belki biraz daha geç etki eder bilmiyorum demekki bünyeye göre değişiyo kızlar

Bu ürünü bir sitede buldum 929 tl yapmışlar sipariş verdim merakla bekliyorum.
Philips lumea Prestige 2007/00 philipsin kendi garantisiymiş eğer gelirse çok uyguna almış olacağım

Back
X