• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PHİLİPS mi Braun mu ?

Philips mi / Braun mu ?

• Ankete Katılan
    56

Muhittin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19.845
Puanlar
598
Merhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Daha önceden alzer merkezlerine gittim. Az kil tuyum var . Ama kizim 14 yasinda ve o da kullansın istiyorum. Önerileriniz icin şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Daha önceden alzer merkezlerine gittim. Az kil tuyum var . Ama kizim 14 yasinda ve o da kullansın istiyorum. Önerileriniz icin şimdiden teşekkür ederim
Bende burdaki yerimi alayım, benim de kafam ikisi arasında karıştı😂

Ben bundan iki üç yıl önce sizin gibi kararsız kaldım ve Philips 8000 prestige bri 950aldım onun adına konuşayım. Daha önce hiç lazere gitmedim. Vucutta ki kil yoğunluğum baya değişkenlik gosteriyor 😅 mesela kol altımda neredeyse hiçbir şey yokken bacaklarım ohoo. Agda yapsam batık oluyordu ben de jiletle aliyordum. Zaten Aralık Ocak gibi satın almıştım yaza kadar 2 3 ay düzenli yaptim. Ve ilk defa o yaz kil derdim olmadı o kadar rahat ki, sonra birkaç kez daha yaptım hatirlatma olarak o yılı öyle atlattım. Ama birdaha hiç düzenli yapamadım :/ o yuzdne gene çıkıyorlar ama az çıkıyorlar rahatsız edecek kadar kesinlikle değil. Evet bitirmiyor ama hatırlatma yaptığınız sürece de killariniz çıkmıyor. Oturup ağda jilet yapacaginiza 2 3ayda bir hatırlatma yapmak en mantıklısı.

Ben birkaç yıl önce philips almıştım. Heryerimde alerji yaptı kızarıklık falan daha önce başıma gelmemiş bişey. 2 ay denedim iade ettim kabul ettiler. Şimdi Braun IPL 5 aldım inşallah bu sefer memnun kalırım.

ev tipi lazer kullandim hatta kkda topik actim gayet istikrarli kullandim ama bir yarari olmadi. sonra uyduruk bir yere gittim gaza gelip, 9 seansta neredeyse hepsi bitti gitti.
bence alma , zaten lazerlerden sonra az varmis. yilda bir iki atis alirsin. kizin da zaten cok kucuk, simdi zararli midir iyice arastirmak lazim, sonucta hormonlari cosmus durumda. 18 olunca goturursun bir merkeze kurtulur killarindan

Merhaba. Ben daha önce bir merkezde lazere de gittim. Sadece alt bacağımdaki yoğunluğu azalttı, bikini bölgesi ve koltuk altı için pek bir fayda göremedim. Asla tamamen bitmemişti. 3 aydır braun ipl cihazı kullanıyorum çok memnunum. Kullanma kılavuzunda anlatıldığı gibi ilk 8 hafta boyunca haftada bir uygulayıp daha sonra sıklığı azalttım. Şu an neredeyse hiç çıkmıyor. Koltuk altı ve bikini bölgesinde diğer bölgelere göre daha geç sonuç aldım ama onlarda da %80 oranında bitti diyebilirim. Çıkanlar da çok geç ve ince çıkıyor.

Eğer ten ve tüy renginiz uygunsa ve düzenli kullanirsaniz çok güzel sonuc alabilirsiniz.ben Philips kullandim, en basit kablulu modeliydi ve duzenli kullaninca gerçekten yuzde 70 e yakin azalma oluyor.hatta daha fazla.

Bri950 philips var ben de ilk çıktığında almıştım. ilk 1,5 sene hep yaptım ondan sonraki seneler arada yapıyorum hala çıkmadı hiç çıkmasa da arada atış yapmak gerekiyor uyumaya devam etsin diye. Tek kusuru zamanla çabuk ısınıyor kablosuz şarj fazla dayanmıyor ve 2sn de bir atış yaptığı için biraz daha uzun sürüyor. Değiştirirsem braun alırım sanırım sadece seri atış yapıyor diye. onda da düşündüren alet uzun ömürlü mü emin değilim bozulanları okuyorum kullanmadığım için emin değilim. Ama ikisiminde etkisi aynı sonuçta.

Philips almıştım eski modellerinden ama ilk çıktığı zamanlarda bı sure kullandım etkisini de gördüm daha sonra iş yoğunluğundan kullanmayı bıraktım bıraktığım dönem yine hafif tüylenme oldu 1 2 yıl sonra tekrar kullanmaya başladığımda lazer attığım yerler özellikle bacaklarımda /// bu şekil tenimden açık renkli çizikler oluştu bir kaç gün sonra geçti ama o birkaç gün baya moralim bozulmuştu niye böyle oldu ya geçmezse diye geçti çok şükür ama benim deneyimim bu şekilde belki yeni çıkan lumea modellerinde bu şekil sorunlar olmuyodur iyice araştır derim Braun hakkında bı bilgim yok

Braun için sanki ince ve sarı kılları daha iyi görüyor diye duymuştum. O şekilde bi daha bak istersen canım

14 yaşındaki çocuğun kıllarını ipl ile çoşturmayın derim . İpl lazer değildir yüksek foto ışıktr diye geçer hormonlu hormonlu bir genç kız da geri tepebililir. Bir de cidden saatler boyunca atış yapmaya üşenmeyecek misiniz? 15 yaşını geçince temiz bir merkeze götürün biraz incelsin azalsın sonra ipl ile devam eder. Biri de sarı kılları daha iyi görüyor yazmış 🤣 sarı kılları gören bir lazer markası varsa ben bu işi bırakırım 👌

Braun 5 aldım çok memnunum ama ben öncesinde lazere gitmiştim kalanlar için bunu kullanıyorum. Bir arkadaş tavsiyesiyle aldım o da çok memnundu ikisi de alman malı ama ben braunun da Philips’in de epilatörünü kullandım senelerce braun çok net daha kaliteliyidi oradan yola çıkaran brauna daha çok güveniyorum daha yeni rondo seti aldım. 20 senelik kahve makinesi hala çok iyi. Alakasız örnekler oldu ama braun markası bence çok iyi ipl de seri atış yapıyo 5 olan modeli. Şu an hamileyim ara verdim ama emzirme falan geçsin hemen başlıcam yine

Sadece kablosuz olanının daha konforlu olduğu kanaatindeyim. Braun var bende. Memnunum. Bacak kol çıkmıyor artık. Koltuk altı çok azaldı. Ama kablolu olması bana göre çok dezavantaj

Biri de sarı kılları daha iyi görüyor yazmış 🤣 sarı kılları gören bir lazer markası varsa ben bu işi bırakırım 👌
Geçen sene kolumdaki sarı ve ince tüylerime ev tipi lazer denedim azaltmayı geçtim aksine daha da çoğalttı kalın ve siyah tüylerde kesinlikle daha iyi etki ediyor

Beyaz tenliyim ve tuylerim siyah 8 seans lazer aldim
Seans sonunda % 70 azalma vardı
3 ay sonra tüm tüylerim hatta seyrekti cikmayan yerler vardi orada bile tüy çıktı tüy denmez kıl resmen ve cok sert
Bende lazer işe yaramadi
Etrafimda philips kullanan 2 kişi var birisi 18 yasinda digeri 35li yaşlar ikiside cok memnunmuş,3 ayda bir atış yapiyorlarmiş ve % 90 etkili dediler
Bu galiba kişiye göre degisiyor
Kullanip denemeden bilinmez

Braun kullanıyorum 2 aydır. Kol ve koltuk altı inceydi ve 5 seansta falan bitti diyebilirim. Bacak da 6-7 seansta nerdeyse yok denecek durumda. Genital bölge üst taraf bitmedi ama çok azaldı. Ben halimden çok memnunum. Tamamen bitirmese bile ara sıra atış yapmak zor değil tüm vücut max 15 dk sürüyor bişeyler izlerken hallediyorum hızlıca
Ama düzenli yaptıktan sonra markalar arası çok bişey farkettiğini de düşünmüyorum. Robx bile iş görürmüş bence. Ulike için de güzel yorumlar var

Back
X