Kaşlı saçlı sert siyah kıllı biri olarak yazayım, herkesin hormonları ve kıl genetiği aynı değil. Benim kıllar kuduruk.
Ben öğrencilik zamanlarımda çok gittim lazer epilasyona, bıraktıktan sonra yıllar içinde hep geri geldi. Bayağı eski haline döndü. Tekrar lazere başlamaktansa hem iş hayatıyla seans ayarlamak çok zor hem de hijyen açısından içim rahat değildi, eve cihaz alayım dedim ve atış hızı artı otomatik ayarlama olduğu için braun’u tercih ettim.
Bacak kol kalmadı, koltuk altı 3-5 çıkıyor gitmeyen inatçı kıllar gitmiyor. Bikini de etraf üst tertemiz oldu sadece o dudak kısmı asla bitmiyor(lazere giderken de bitmedi) ama yumuşadılar yavaş çıkıyorlar bana da zorluk çıkarmıyor arada bir alıp atış yapıyorum. Çenemde çıkanlara veda ettim, yüze bıyığa bir faydası yok.
Memnun muyum? Çok. Tek tüklere iki traş iki atış duş anında çok pratik. Evlilikte ağda vs olmuyor ben yapamıyordum, Atlet etek istediğim gibi giyiyorum. Güzellik merkezlerine gitmek benim için eziyet, her şeyini evde yapan tiplerdenim. Ama çoğu arkadaşım düzenli seans alıp gitmeyi tercih ediyor, cihaz alıp evde yapmayıp randevu alıp merkezlerde devam edenler var, evde kendilerine atış yapma planını sabrını gösteremiyorlar. Seans ayarla, koştur koştur git, bir de orada en az yarım saat bekle, iğrenç sedyelere çıplak uzan. Benlik değil.
Evde duşunu al çık dizini aç 15-20 dk atış yap bitti gitti mis gibi. Tamamen kişisel tercih meselesi. İnatçılar için tek seanslık gidebilirim sadece, o inatçı kıllar da tamamen genetiğimle alakalı diye düşünüyorum.