- Emoji Skoru
- 1.863
- Puanlar
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kullanabiliyorum. Tamamen bitmedi ama çok az bir kısmında ve ince çıkıyor. Lazerden aldığımdan daha çok verim aldım ben özel bölgedeÖzel bölgene kullanabiliyor musun ben 2 sene lazere gittim hala hatırlatma atışına gidiyordum bacaklarımda hiç yok ama çenemde özel bölge ve koltuk altımda ince olarak az olarak yine de çıkıyor çenem artmış hatta bu makineyi alsam özel bölgeme kullanabilir miyim
Aynen öyle. Hem Philips hem Braun var bende.Braun açık renk tüylerde Philips'e göre daha başarılı.Braun için sanki ince ve sarı kılları daha iyi görüyor diye duymuştum. O şekilde bi daha bak istersen canım
Ben şu an hamileyim doğum yapınca lazere tekrar gidecektim bacaklarım hiç çıkmadı ama özel bölge koltuk altım ve çene kısmımda çıktılar rahatsız edici değil ince ama var hemen bir tane alayım şimdiden sizin makineniz nedirEvet kullanabiliyorum. Tamamen bitmedi ama çok az bir kısmında ve ince çıkıyor. Lazerden aldığımdan daha çok verim aldım ben özel bölgede
Seri atış yapmıyor olması sorun oluşturdu mu? Çok uzun sürüyor mu bir bölgeyi bitirmek?Ben 7 sene önce falan bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptırmıştım. Cihaz alexti. Kol altım ve bacaklarımda baya bir fayda görmüştüm. Bir 3 sene önce artış görünce dedim ki bu sefer eve bir cihaz alayım. Philips in ilk modellerinden birini aldım. Bacaklarıma 6 ayı geçti hiç atış yapmadım. Koltuk altıma ve genitalime 2-3 ayda bir atış yapıyorum. Genitalin üst bölgesinde ince daha insani çıkıyor artık kıllarım. Alt kısmında zaten lazer de çok etki etmemişti ıpl de işe yaramıyor. O bölgedeki kıl yapım biraz daha kalın ama açık renkli ve cihaz görmüyor. Gebelik sonrası da kullanırım, evde hazır cihazım var diye kafam da çok rahat. 0 acı ile istediğim zamanda epilasyon yapıyor olabilmek bana çok iyi geldi.
İlk zamanlar inanılmaz uzun sürüyordu. Yaz aylarında ısındığı için devam edemiyordum. O düzenli atış yapılan 3 aylık süreci geçince vücut belgelerimi aynı gün yapmamaya başladım ve sorun olmamaya başladı. Bir mens periyodum bitince koltuk altı, genitale beraber atıyorum ki 5 dk bile sürmüyor; sonraki mens periyodumda bacağıma atıyorum 20 dk sürüyor gibi düşünebilirsiniz. Bölünce seri atış problemi olmuyor. Bölmeden olur amaSeri atış yapmıyor olması sorun oluşturdu mu? Çok uzun sürüyor mu bir bölgeyi bitirmek?
Silk expert pro 5 PL5146 benimki. Umarım iyi sonuçlar alırsınız siz deBen şu an hamileyim doğum yapınca lazere tekrar gidecektim bacaklarım hiç çıkmadı ama özel bölge koltuk altım ve çene kısmımda çıktılar rahatsız edici değil ince ama var hemen bir tane alayım şimdiden sizin makineniz nedir
İki çocuğum var bölmeden mümkün değil zaten o kadar vakit ayıramam. Teşekkür ederim bilgi içinİlk zamanlar inanılmaz uzun sürüyordu. Yaz aylarında ısındığı için devam edemiyordum. O düzenli atış yapılan 3 aylık süreci geçince vücut belgelerimi aynı gün yapmamaya başladım ve sorun olmamaya başladı. Bir mens periyodum bitince koltuk altı, genitale beraber atıyorum ki 5 dk bile sürmüyor; sonraki mens periyodumda bacağıma atıyorum 20 dk sürüyor gibi düşünebilirsiniz. Bölünce seri atış problemi olmuyor. Bölmeden olur ama
Braun derim çünkü seri atışı aşırıro dezavantaj philips kullandım çok yoruyor insanı ve çokmvakit kaybı çok can acıtıyor birde tek tek yaptığın içinMerhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Daha önceden alzer merkezlerine gittim. Az kil tuyum var . Ama kizim 14 yasinda ve o da kullansın istiyorum. Önerileriniz icin şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim evde yapma rahatlığı bence daha iyi olacak zaten normalde gitmek çok zor geliyordu şimdi bebekle ev ortamı daha iyi olacak benim içinSilk expert pro 5 PL5146 benimki. Umarım iyi sonuçlar alırsınız siz de
philips lumea var bende peşpeşe atış yapamıyorum bikaç saniye beklemek gerekiyor hızlı atışı olması daha iyi olur pratijlik için. braunda böyle bi sorun yok diye biliyorum siz yine de araştırınMerhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Daha önceden alzer merkezlerine gittim. Az kil tuyum var . Ama kizim 14 yasinda ve o da kullansın istiyorum. Önerileriniz icin şimdiden teşekkür ederim
Ben hiç lazer merkezine gitmedim, rahatiniza duskunseniz lazer makinesi alabilirsiniz. Evet uyutuyor ve gerçekten hatırlatma dozlarini yaptiginiz sürece çıkmıyor. Çiksa bile o kadaaaar ince ki gozukmuyor. Zaten sizin dediğiniz gibi de lazer merkkezine gidince de tüyler az da olsa yıllar sonra çıkıyor. Ben bugün olsa yine makineyi tercih ederdim oh evde otur efil efil yap lazerinio güzellik merkezlerinde ki kadinlarin muhabbetleri beni sarmıyor, yok onu da yapalım yok bunu da yapalım yok lazer yaparken göbek eritme yapalım yahu yap lazerini geç jsjdjshhs
Çok afedersiniz, elimizin ulaşamadığı yerlerde de işe yarar mı acaba? Bazı bölgeler desteksiz yapılabilir mi sizce makat gibi affınıza sığınarak soruyorumBen hiç lazer merkezine gitmedim, rahatiniza duskunseniz lazer makinesi alabilirsiniz. Evet uyutuyor ve gerçekten hatırlatma dozlarini yaptiginiz sürece çıkmıyor. Çiksa bile o kadaaaar ince ki gozukmuyor. Zaten sizin dediğiniz gibi de lazer merkkezine gidince de tüyler az da olsa yıllar sonra çıkıyor. Ben bugün olsa yine makineyi tercih ederdim oh evde otur efil efil yap lazerinio güzellik merkezlerinde ki kadinlarin muhabbetleri beni sarmıyor, yok onu da yapalım yok bunu da yapalım yok lazer yaparken göbek eritme yapalım yahu yap lazerini geç jsjdjshhs
Bence ayna koyarak rahatlıkla yapabilirsiniz oraya ama tabi zaten genitale falan uygulanmaması gerektiği yazıyor. Orası size kalmış. Ben belimi falan eşime yaptırıyorum hdhdhdhhdÇok afedersiniz, elimizin ulaşamadığı yerlerde de işe yarar mı acaba? Bazı bölgeler desteksiz yapılabilir mi sizce makat gibi affınıza sığınarak soruyorum
Merhaba siz Braun hangisini kullanıyorsanız ben Braun expert pro 3 almayı düşünüyorum bütçeme en uygun o diyede diğerleri çok pahalı acaba buda işimi görür müBraun kullanıyorum 2 aydır. Kol ve koltuk altı inceydi ve 5 seansta falan bitti diyebilirim. Bacak da 6-7 seansta nerdeyse yok denecek durumda. Genital bölge üst taraf bitmedi ama çok azaldı. Ben halimden çok memnunum. Tamamen bitirmese bile ara sıra atış yapmak zor değil tüm vücut max 15 dk sürüyor bişeyler izlerken hallediyorum hızlıca
Ama düzenli yaptıktan sonra markalar arası çok bişey farkettiğini de düşünmüyorum. Robx bile iş görürmüş bence. Ulike için de güzel yorumlar var
5 aldım ama ekstra esmer tenli değilseniz hepsi iş görürmüş benceMerhaba siz Braun hangisini kullanıyorsanız ben Braun expert pro 3 almayı düşünüyorum bütçeme en uygun o diyede diğerleri çok pahalı acaba buda işimi görür mü
Beyaz tenliyim bende .daha önce aldm riomi markası atış atarken bozuldu garantisiyle ilgilenmedi ler muhatap bulamadım ilk baş biraz faydasını görür gibi olacakken bozuldu.smdi Distribütör garantili olandan almayı düşünüyorum Braun 3 u bütçem ona yetiyor diğerleri pahalı kredi kartım olmadığı için alamıyorum.insalah ise yarar .5 aldım ama ekstra esmer tenli değilseniz hepsi iş görürmüş bence![]()