Philips ütü?

huysuzcan

heyt
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
113
1
96
İstanbul
Kızlar ütüm bozuldu,yeni ütü alıcam da Philipsin azur serisinden gc4870 almayı düşünüyorum.
Kullanan var mı? Memnunmusunuz?

valla canım serısını bılmıyorum ama 4 yıldır philips ütü kullanıyorum çok çok memnunum...kızımn odasında olmasaydı serısıne bakardım üzgünüm

valla canım serısını bılmıyorum ama 4 yıldır philips ütü kullanıyorum çok çok memnunum...kızımn odasında olmasaydı serısıne bakardım üzgünüm

teşekkur ederim canım cevabın için..bende annemden biliyorum philipsin iyi oldugunu....Genelde herkes memnun...

ben de philipsin GC-4412 serisinden almayı düşünüyorum ama iyimidir tam emin olamadım. kullanan bilen var mı?

Bende çeyizim için aldım 4860 veya 4870 şuan hepsiburada da indirimde olucak iyice araştırmadan almayın :)

Bende almayı düşünüyorum aynı modelden
Başka kullanan yok mu acaba??
Şuan bimekste indirimde
Ama yinede ütüye 200 küsür tl vermek ne kadar doğru bilemiyorum..
ben maksimum 150 tl düşnüyordum

bende philips azur serisinden GC4730 aldım çeyizim için. Bi kere denedim kullanımı rahat ionic buharlı ütüymüş.Çok araştırıp bunu almıştım geçen sene. İnşallah 40 gün sonra kullanmaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…