• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİCOS ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM TUTMA ŞANSI ?

Ben catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin
Maşallah ne guxel :) nasip kızlar inşallah en kısa zamanda musmutlu haberler alcaz 💞

Ben catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin
bnmde 2 yumurta var biri 21 dieri 22 cm picos var bende ilk denemem valla 2 tane istmem 1 tanesi tutsun yeter :) ama 2 tane olsa tadından yenmezzz

bnmde 2 yumurta var biri 21 dieri 22 cm picos var bende ilk denemem valla 2 tane istmem 1 tanesi tutsun yeter :) ama 2 tane olsa tadından yenmezzz
Aynen ama ikiz de bi başka oluyo
Catlama ignesine ne kadar verdin merak ettim
Ben en sin 100 vermistim

Aynen ama ikiz de bi başka oluyo
Catlama ignesine ne kadar verdin merak ettim
Ben en sin 100 vermistim
Ben 220₺ verdim ama başka ilaç da vardı ilişkiden sonra başla bu ilaca dedin bu sabah bismillah başladım sabah akşam

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 60
YA KIZLAR 2 YILLIK EVLİYİM VE PİCOS HASTASIYIM :KK43: BİR ÇOK ŞEY DENEDİM NORMAL YOLLARDAN OLSUN DİYE AMA MAALESEF OLMADI, DOKTORUM 1 GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ YANİ PAZAR GÜNÜ DAHA SONRA 28.06.2021 PAZARTESİ SAAT TAM 12 DE ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM GÖBEKTEN 2 YUMURTA VAR BİRİ 22 CM BİRİ 23 CM BÜYÜMÜZ 36 SAAT SONRA TEKRAR İLİŞKİYE GİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ TAM 12 DE FAKAT HİİİİÇ ÜMİDİM YOK PİCOS OLDUĞUM İÇİN BU KADAR KOLAY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM MORALİM SIFIR BUNA BENZER ŞEYLER YAŞAYAN VARSA LÜTFEN YAZSIN BİLGİ EDİNMEK İNANCIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM :KK43:((
Ben pkoluyum ayrıca bi tüpüm tıkalı ben bile ümidimi kaybetmiyorum aşılama yaptırdım herşey Allahtan sadece pko varsa başka sorun yoksa bu kadar ümitsiz olma bence

Back
X