pide salata ve şaraba 7bin lira hesap !

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Kate Moss tatil için geldiği Bodrum'da 3 arkadaşıyla beraber Türkbükünde bir restorana oturdu , 4 pide 4 salata ve 1 şişe şarap için 7 bin lira hesap gönderildi , bu fiyatlara itiraz eden kate moss 'Mykonos ve Paris'in en lüks yеrlerinde bile bu fiyatlar yok' diye tepki gösterdi. Ortalığın gerilmesinden rahatsız olan işletmeci '' isterseniz hiç ücret almayalım '' dediyse de kate moss bu haksızlığa sessiz kalamadı ve şikayetini sürdürdü. o sırada aynı restorantta yemek yiyen bir türk tekstilciyse bu kargaşadan rahatsız olup Kate Moss'tan şikayetçi oldu
Moss'tan şikayetçi olan isminin açıklanmasını istemeyen 46 yaşındaki tekstilci işadamı dа ünlü olmаlarından yararlanıp, kendilerinin huzurunu kaçırmak isteyen kişilerе izin vermeyeceklerini belirtip, 'Buraya tatile geliyoruz. Tatil yaptığınız yеrin fiyаtlarını bilmemeniz mümkün dеğil. Pahalı geliyorsa başka yere gidersiniz. Kаte Moss, ünlü olmаsı nedeniyle kendisine ayrıcalık yapılacağını düşünmüş olabilir. Ünlü olması bir başkasını rahatsız edebilir vе hakaret edebilir anlamına gelmez. Dаha önce de buralara geldiğini basından biliyoruz. Ancak aşırı alkollü ve ne dediğini bilmiyordu.
Türkbükü'nde yaşanan olayı Kate Moss hesap öfkеsi, Türkiye'dе Kate Mоss'a büyük kazık' başlıklarıyla duyurdu. Haberlerden sonra sosyal medyada da birçok yabancı, 'Kate Moss bile kazıklanıyorsa Türkiye'ye gidilmez' gibi yorumlar yaptı.
Alıntıdır, haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.
http://www.axisofjustice.org/tr/kate-moss-gelen-hesap-uzerine-cildirdi.html

Şimdi benim yorumuma gelirsek , işletmeci uyanık onu anladık da buraya gelen tekstilci müşteriye benim lafım sözüm , yahu sen kazıklanmak istiyorsun diye herkes istemek zorunda mı ? pide altı üstü pide yani . burada 7 lira pide. pideye 7binlira istenir mi ? hayır yani parise gidersin aylar öncesinden reervasyon yaptırdığın bi restoranta falan bi derece diyeceğim , uçuk fiyatlara göz yumarsın çünkü zaten biliyosundur ama pide salata bi de şaraba 7 bin lira nedir yahu ? bir şey yapmadıkları kalmış çüş diyorum ! bunlar yüzünden ülkenin adı kötüye çıkıyor. para kolay kazanılmıyor , oldu sabah 7bin öğlen 10bin akşam 5 bin para mı dayanır be ? yazıklar olsun. sahil beldelerinde ben de şikayetçiyim , bir bira almak istiyorsun büfeden normalde 5 lirayla orada 10 liraya satılıyor bunların da sigara gibi belli bir fiyatı yok mudur ? nasıl üstüne pay ekleyebilirler ? 5ten satan kar edebiliyor da 10dan satan mı edemiyor ? devlet kontrol etsin fiyat listelerini işletmelerin. ben de gidebilirdim o pideciye , bodrum şurası ya dibimiz resmen bu ne biçim olay allah aşkına ! biri dur desin yeter ya

7bin miiii yuhhh
Gecen gun konusu acılan 1lahmacun+ayran 75 tl olan işletmeden özür diliyorum onlar yine insaflıymış
Alemin uyanığı bunlar olmuş. Ama ben bunlara kızmıyorum. Hala keriz gibi gidip bu fiyatlarla yemek yiyenlere, bunların bu paraları kazanmasını sağlayan zengin tayfaya kızıyorum. Millet aclıktan kırılıyor be.
7 bin lirayla kaç aile doyar dusuncesizler, insafsızlar.

7bin miiii yuhhh
Gecen gun konusu acılan 1lahmacun+ayran 75 tl olan işletmeden özür diliyorum onlar yine insaflıymış
Alemin uyanığı bunlar olmuş. Ama ben bunlara kızmıyorum. Hala keriz gibi gidip bu fiyatlarla yemek yiyenlere, bunların bu paraları kazanmasını sağlayan zengin tayfaya kızıyorum. Millet aclıktan kırılıyor be.
7 bin lirayla kaç aile doyar dusuncesizler, insafsızlar.
sorma.. 7bin lira hesabı normal görüp de bir de kate moss'tan şikayetçi olmuş işte bir tekstilci şaka gibi. dakka 1 gol 1..
biz eşşek oldukça semer vuran çok olur.

300 euro imiş doğrusu
Nasıl yani ? kaynak verebilir misin ?

X