Nesyap Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2012 Mesajlar 8 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer Diğer 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesyap #1 Arkadaşlar ben 5 ay önce dudağımı deldirdim ama bazı arkadaşlarım çok aşağıdan deldirmişsin halka takamazsın falan diyorlardı. Halkayı buldum taktım ama hala çok mu aşağıda diye düşünüyorum,sizce çok mu aşağıda duruyor ve halka yakışmışmı ? :) Eklentiler $webcam-toy-foto6.webp 12,2 KB · Görüntüleme: 170
Arkadaşlar ben 5 ay önce dudağımı deldirdim ama bazı arkadaşlarım çok aşağıdan deldirmişsin halka takamazsın falan diyorlardı. Halkayı buldum taktım ama hala çok mu aşağıda diye düşünüyorum,sizce çok mu aşağıda duruyor ve halka yakışmışmı ? :)
harehare Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu :( tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 543 Emoji Skoru 356 Puanlar 73 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesyap #2 Halka piercing ı ıh. Ama şöyle siyah güzel bir boncuk oraya yakışırdı.
Nesyap Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2012 Mesajlar 8 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer Diğer 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesyap #3 Yani çok altta değil mi ? Zaten normalde top takıyorum ama halkayı da severim
S Selennnnnaaaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Eylül 2012 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 Yer Ankara 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesyap #4 Nesyap .!.: Yani çok altta değil mi ? Zaten normalde top takıyorum ama halkayı da severim Genişletmek için tıkla... aşagıda olmuş bence halka yerine minik toplulardan tak
Nesyap .!.: Yani çok altta değil mi ? Zaten normalde top takıyorum ama halkayı da severim Genişletmek için tıkla... aşagıda olmuş bence halka yerine minik toplulardan tak
qarbage Guru Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2011 Mesajlar 133 Emoji Skoru 7 Puanlar 296 Yer Ankara 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesyap #5 Normal bence iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
RedHeadCat Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer İstanbul 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesyap #6 Biraz daha yukarıdan delinebilirdi, ama eğer halka ile bir kasılma hissetmiyorsan sıkıntı yok.