Pıhtılaşma olup hamilelik bekleyenler..

Bu kaşıntı öldürevek beni ya gecen hafta başladı fitilde kullndm arada kremde suruorm ama yok çok dehşetya hem acıo hem kaşınıo değişik .sizdede oluyormu

Ben 33 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, kardeşi olsun çok istiyoruz.Ocak ve nisan aylarında kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum tekrarlayan kimyasal gebeliklerin pıhtılaşmayla bağlantılı olabileceğini söyledi. Test yaptırmanıza gerek yok, pıhtılaşma genleriniz homozigot olsa ilk çocuğunuzda sağlıklı bir gebelik geçiremezdiniz dedi. Pıhtılaşma çıksa da çıkmasa da hamile kaldığınızda önlem olarak iğneye başlayacağımızı söyledi. Nisandan beri gebelik bekliyorum. Sizlere sorum; pıhtılaşmanız varsa hamilelik öncesi coraspirine başladınız mı? Başladıysanız ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Aynen off cok kötü ya gecıo gbydı ilişkiden snra daha ktu oldu
Canm kuru tutman lazm ıslak kalmasın kesinlikle temizliğine çok dikkat et bide günlük ped falan kullanma pamuklu iç çamaşırı kullan ilişkiye ara ver Bi kaç gün

Aramıza hoşgeldınöncelkle gecmş olsun ve evladna uzun ömür versin Rabbim.benmde kızım var ve önsndede snrasndada dsuklerm oldu.pıhtılaşmam homozigot ve kızımmvar.diğer srunada gelnce doktrum asprn ve folık asit başlattı hanile kalncada iğnye bşlycaz.daha 1 haftadr kullanıorm bklm ne zamn hmıle klcagım

Canm kuru tutman lazm ıslak kalmasın kesinlikle temizliğine çok dikkat et bide günlük ped falan kullanma pamuklu iç çamaşırı kullan ilişkiye ara ver Bi kaç gün
Bende akıntı çok oluo die gnluk ped aldm normlde kullanmıorm .kocamda askere gdecek ama artk ypcak bişey yok

Hoşbulduk Allah sizinde kızınıza uzun ömürler versin. Sizde benim gibi ikinci için çabalıyorsunuz. İnşallah bu mübarek günde Dualarımız kabul olur ve en kısa sürede gebelik haberlerimizi paylaşırız.Sizin kızınız kaç yaşında? Homozigot olmanıza rağmen coraspirin kullanmadan mı kızınıza hamile kaldınız?
Gerçekten bazen umutsuzluğa düşüyorum. Bugünde kendimi kötü hissettiğim zamanlardan biri..

Amin evet bende 2. İçin uğraşıyorum kızım 3 yaşında evet kızımda hiçbişey kullanmadım sdece çok dikkat ettım sureklı yattım fazla dısarya dahi çıkmadım bilemıorum olacagı vardı demkki çok şükür oldu son zamanlarım baya skntılı gectı ama artık pıhtılaşmayla alakası varmı bılemıorum.hiç bi xaman ümitszlğe kapılma heleki bugunde .mübarek günü degerlendrelım birbirmixe dua edelim tanımadğmz halde brbrimize ettgmz duanın kabl olma ihtımali daha yuksek.Rabbim dileklerimizi kabul etsin İnşallah

Haklısınız inşallah dediğiniz gibi toparlarım. Bu gece muhakkak size de duâ edicem. Önümüzdeki regli sonrası tekrar doktora gidicem. O zamanda sorucam ama coraspirine gerek yok derse acaba yinede kullansam mı diye düşünüyorum. Zararı olucağını sanmıyorum ama yinede olur mu diye araştırıcağım

Agzına saglık canım rabbım dualarımızı kabul etsin.tek zararı pıhtılaşman yoksa belki gblığı engeller yanı hamıle kalmazsn .kalmazsanda bırakıp bide öyle beklersin hamıle kalmayı.mg da bak 100 den az olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…