Pıhtılaşma sonucum

Oksaparin hepsini karsiliyor, multivitamin kullanıyorum ben o zaten direkt paralı

Kızlar günaydın. Pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonucumun bi tanesi çıkmış bi bakar mısınız fikri olan var mı daha rapor halinde almadım hepsi çıkmadı

Eklentiler

• IMG_4250.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 30
Canım selam. Keşke daha önce görseydim mesajını
Genetik pıhtılaşman çok şükür yok cikmamis.
Ama sonradan olan pıhtılasma diye bişey var adı antifosfolid. Hematoloji bölümünde bu test yapılıyor. Yani gebe kalır kalmaz kanın pıhtılaşmaya başlıyor gibi bişey oluyo büyük ihtimalle.
Zaten onda da kan sulandırıcı kullanılması gerekiyor doktorun en iyisini yapmış.

Ay çok teşekkür ederim onca zaman geçmesine rağmen cevap yazmannn 12. Haftamda bırakabilirsin dedi ama ben korkuyorum dedim eğer seni rahatlatıyorsa zararı yok kullan dedi inşallah devam eder bu konuda da bildiğin bir şey falan var mı yani sence kullanayım mı Dr sen bilirsin dedi

Tabii ki kullan canım. Zaten zararı yok. Hatta faydaları var. Tansiyon riskini de azaltıyor. Bebeğe kan akımı daha rahat oluyor. Şimdi şöyle bişey antifosfolid yani sonradan oluşan pıhtılasma gebeliğin ilk haftalarında kayıplara yol açabildiği gibi son haftalarında da bebeğe giden kan akımı yavaslayip Allah korusun kalbini durdurabiliyor. Sen kullan ne kaybedeceksin ki... Antifosfolid de genlerdeki kadar tehlikelidir zaten. Doktorlar gözden kaçırıyorlar. Nadir doktor bu ayrımı söyler. Antifosfolid kazanılmış pıhtılasma demektir zaten sende araştır istersen. Doktorun zaten için rahat etmiyorsa devam et demiş. Riske atmaya gerek yok bence

Haklısın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…