Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma sonucuma bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
IMG-20220316-WA0000.webp
Doktor yok dedi ama mutant falan yazıyor bilgisi olan var mı acaba gebelikte sorun olur mu

Homozigot olan var bu gayet bu önemli. Bazen bulundukları geni önemsemeyebiliyolar ama kan sulandırıcı önlem amaçlı dahi kullanılabilen bi şey bence öneren doktora gidin.

Baska doktora ya da perinatologa gidin bence. Benim bu degerlerin hepsi normaldi, sonra 8 tane proteine de bakildi 1 tanesi yuksek diye ne olur olmaz diyip kan sulandirici corasprin basladik gebeligim boyunca kullaniyorum. Ve benim asil onemli olanlar yani bu testtekilerin hepsi normal olmasina ragmen.

Eki Görüntüle 3027133 Doktor yok dedi ama mutant falan yazıyor bilgisi olan var mı acaba gebelikte sorun olur mu
Nasıl yok demiş acaba ya. Benim son genim sizinle aynı homozigot. Doktorum kan pıhtılaşması var dedi gebe kalana kadar coraspin ve b12 verdi. Gebe kalınca da iğne kullanacağım. Başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim

Nasıl yok demiş acaba ya. Benim son genim sizinle aynı homozigot. Doktorum kan pıhtılaşması var dedi gebe kalana kadar coraspin ve b12 verdi. Gebe kalınca da iğne kullanacağım. Başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
Birde benim iki ablamda var ve ikiside gebeliklerinde iğne kullandı birinin 3 düşüğü var bunu söylememe rağmen yok dedi anlayamıyorum sonuçta buda genetik bir şey ve ailemde var

Birde benim iki ablamda var ve ikiside gebeliklerinde iğne kullandı birinin 3 düşüğü var bunu söylememe rağmen yok dedi anlayamıyorum sonuçta buda genetik bir şey ve ailemde var
Dediğim gibi canım bence başka bi doktora daha görün mutlaka. Benim 2 kimyasalım olduğu için doktorum istemişti testi

Eki Görüntüle 3027133 Doktor yok dedi ama mutant falan yazıyor bilgisi olan var mı acaba gebelikte sorun olur mu
Merhabalar benimde iki kaybım oldu gen testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı şuan hamileyim be 4.haftada başladım iğnelere çok önemli bir durum bu pıhtılaşma yüzünden düşükler oluyo mutlaka başka doktora gidin

Back
X