Pihtilasma sorunu olanlar acilll

betuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
36
8
86
Merhaba arkadaslar .pihtilasma sorunum var.34 haftalik hamileyim.hamileligimin basindan beri corasprin ve igne kullaniyorum.sorum su ki corasprin kullanmayi doguma ne kadar gun kala biraktiniz.erken dogum tehdidim var.

Merhaba arkadaslar .pihtilasma sorunum var.34 haftalik hamileyim.hamileligimin basindan beri corasprin ve igne kullaniyorum.sorum su ki corasprin kullanmayi doguma ne kadar gun kala biraktiniz.erken dogum tehdidim var.
Hangi genlerinizde pıhtılaşma var ?
Benimde merak ettigm bir konu takipteyim

Benimde mthft 677 heterozigot
Paı heterozigot
İgne kullanmıyorum canım 150 mg ecopirin sadece

Corasprini birakma konusunda herkes bisey soyluo.erken dogum riskim de var heran olabilir fakat doktorum hala corasprini kesmedi.doguma aniden girersem ne olur bilemedim.

Bende coraspin kullaniyorum.aniden doğum olsa bende napicami bilemiyorum.31 olduk biz Allahin izniyle.kacinci haftada birakilmali acaba?ben test yaptirmamistim.doktor ilk kaybimdan dolayi tedbir amacli vermişti

Doktorum bana birgün öncesinde birakman yeterli dedi..sancin olursa dozu vurma hastaneye gel dedi

Bende de faktör V heterezigot ben 36 ya kadar kullandım coraspin.igne sezeryana girmeden önceki dozu vurunmadim. Ben coraspini kullanmaya devam ederken doğum olursa nolcak nasıl olcak dedim Dr a o da biz ona göre önlemini alırız bı sıkıntı olmaz sen rahat ol falan dedi.vardir illaki bi onlemleri

Doktorum bana 31. haftada bırakmak gerektiğini söyledi.
Eğer bırakılmayı unutulup devam ederse .
Bebeğin kalp kapakçığındaki delik doğum sonrası kendiliğinden kapanmaz.
Bebek belli yaştan sonra delik kalan kalbinin kapatılması gerektiği için ameliyat olması gerektiğini söylemişti.
Çok önemli bir konu bu .
Acil doktorlarınıza danışın.
Sizin durumunuza göre en uygun haftayı kendileri verecektir.

Ben de bu konuda bi yazi okumustum.haklisiniz.ama pihtilasma bozuklugu oldugu icin cocuguma bisey olyr korkusu var.igne yeter umarim.hayirlisi artik bakalm.tesekkurler cevabiniz icin

Back
X