Pihtilasma sorunu olanlar bakabilir mi?

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
Arkadaşlar merhaba.
Ben 5.5 yıllık evliyim. Bu süreçte 2 negatif tup bebek, 3 negatif aşılama ve doğal yolla bir gebelik(sonuc kurtaj) yaşadım. Detaylı olarak genetik tahlili yaptırdık ve 4g 4g genotip çıktı. Bunu farklı doktorlar farkli şekilde yorumladi. Kimisi ilaç kullanmana gerek yok, kimisi coraspirin kullan dedi. Acaba bu mutasyona sahip olup da iğne olan var mı? Acaba diyorum birşeyleri eksik mi yapıyorum. Hangi doktora guvenecegimi de şaşırdım.

Son düzenleme:
durumunuzu tam anlayamadım. mutasyonunuz tam olarak bu şekilde mi yazıyor

Aslında tam olarak bu şekilde sonuçlarım. Ben yanlış yazmış olabilirim.

Eklentiler

• 1481294147158.webp
    7 KB · Görüntüleme: 110
sadece mutasyona bakarak ilaç verilmiyor protein c,s vitaminlerine. kanın pıhtılaşma süresine bakıp ilaç ve dozu ayarlanıyor. eger güvendiginiz bi doktor varsa onunla devam edin yoksa araştırmaya devam edin

Aslinda protein s degerime ilk bakılarak pihtilasma var denmişti. O testi yaptiran doktor coraspirin ve folidoce kullanip, hamile kaldigimda igneye baslamami söylemişti. Sonra bu test sonucunu gösterdiğim bir doktor gereksiz dedi. Bakiyorum bazi sayfalarda benim gbi olup da igneyle devam eden var hamilelikten öncesinde. Maalesef doğunun küçücük bir sehrindeyim. Ve bırak güveneceğim, gideceğim doktoru bile güç bela bulabiliyorum.

o zaman pıhtılaşma ilacı yazıcak olan doktora güven ve onunla devam et. cunku bu iğnenin zararı degil faydası var bebege.bu arada ben izmir gibi bi yerde yasıyorum bu ilacı yazfırmak için 3-4doktor dolaştım. hemotolog ve sadece 1 kadın dogumcu uygun gördü iğne kullanmamı

Kızlar bu testlerden pıhtılaşmayı anlayabiliyomuyuz

Eklentiler

• IMG-20171027-WA0008-1.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 72
Trombosit yuksek diğerleri normal gibi onun tedavisi de basit kisa surede hem de aspirin veriyorlardi sanırım biyerde okumustum öyle hatirliyorumhersey gönlünce olsun
Teşekkür ederim canım korkmuştum kan sulandırıcı iğne kullanıcam diye...Allah herkesin yardımcısı olsun

Bende heterozigot mutasyon var hamileligimin 10 günu kadar göbekten iğne kullandım çok basit kız korkulacak hiç bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…