Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma sorunu var yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lennebraha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
5
0
1
33
Bayanlar oğlum 7 yaşında ondan önce bir düşük yaptım oğlumda coraspirin 100mg lik kullandım geçen sene Mart ayında yine düşük yaptım şimdi gebelik düşünüyorum hamile de olabilirim yine coraspirin e başlasam zararı olur mu ne tavsiye edersiniz kafam çok karışık corona dan dolayı hemen hastaneye kabul de etmiyorlar 3.dusukden sonra araştırıriz dediler bı daha gidemedim

Doktora sormak en iyisi tabi ama gidemiyorsanız ben olsam kullanırdım. En kötü aile hekimine gidip danışabilirsiniz. Böyle böyle bi durum var kadın doğuma da gidemiyorum kullanmamın bi zararı olur mu diye

Doktora sormak en iyisi tabi ama gidemiyorsanız ben olsam kullanırdım. En kötü aile hekimine gidip danışabilirsiniz. Böyle böyle bi durum var kadın doğuma da gidemiyorum kullanmamın bi zararı olur mu diye
Bende bugünden itibaren kullanmayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi aile hekimine sormak da fayda var

Bende bugünden itibaren kullanmayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi aile hekimine sormak da fayda var
Pazartesi günü kan testi verdim maalesef negatif çıktı.gebelik yok.ondan önceki pazartesi eşimle beraber olmuştuk 1 hafta erken olduğu için mi çıkmadi yoksa hamile değilmiyim psikolojik olarak kendimi gebe hissediyorum.gidip birde test yaptırdım saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…