Pıhtılaşma test sonucum yardımm

savascii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
2.694
6.751
88
Kızlar pıhtılaşma test sonucuma yorum yapabilirmisiniz rica etsem doktora gitmem için genetik sonucunun çıkması lazım o kadar beklemek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20221124_134548.webp
    IMG_20221124_134548.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar pıhtılaşma test sonucuma yorum yapabilirmisiniz rica etsem doktora gitmem için genetik sonucunun çıkması lazım o kadar beklemek istemiyorum
Canım bende bugün aldım sonucumu hemen hemen aynı genetik doktoruna sordum pıhtılaşma var mı diye yok dedi değerlerimiz aynı senle

Canım bende bugün aldım sonucumu hemen hemen aynı genetik doktoruna sordum pıhtılaşma var mı diye yok dedi değerlerimiz aynı senle
Canım ben şimdi 2 ayrı doktor ile görüştüm ikiside pıhtılaşma var gebelikte iğne kullanacaksın dedi sende sonucunu atarmısın birebir aynımı sonuçlarımız

Canım ben şimdi 2 ayrı doktor ile görüştüm ikiside pıhtılaşma var gebelikte iğne kullanacaksın dedi sende sonucunu atarmısın birebir aynımı sonuçlarımız
Ben kullanıyorum canım iğne kürtaj oldum gebe kalınca doktor her ihtimale karşı başlattı beni sonucum bugün çıktı benim daha

Eklentiler

• IMG_20221124_164726.webp
    IMG_20221124_164726.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben kullanıyorum canım iğne kürtaj oldum gebe kalınca doktor her ihtimale karşı başlattı beni sonucum bugün çıktı benim daha
Canım sonuçlarımız aynı değil ya bana direk pıhtılaşma var iğne şart gebelikte dediler. İnşallah bundan sonraki gebeliklerimiz normal geçer

İnşallah canım. İğne korkulacak bir şey değil canm ben dört gündür yapıyorum alıştım bile
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻🤲🏻 tedavisi olan şeylerden bencede korkmamamız lazım iyiki çözümü olan bir şey

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻🤲🏻 tedavisi olan şeylerden bencede korkmamamız lazım iyiki çözümü olan bir şey
Aynen canım her şeyim bir dermanı vardır Rabbim dermanı veriyor. Sakın üzülme hatta kafana hiç takma vakti gelince olur emin ol ki. Testide sorun etme inşallah herşey güzel olur.

Back
X